24-06-2011, 06:34 PM
wow... deci am pierdut trei capitole si am pierdut foarte mult... O_O
sooper thare toate trei... imi pare bine ca Hinata si Naruto si-au cerut scuze, impacandu-se, insa partea in care Hinata a fost rapita mi-a atras atentia cel mai mult...
in toate trei capitolele ai tot ceea ce trebuie sa ai... si dialog, si descriere, si actiune... de toate... :))
nu grabesti actiunea si asta e bine... :-bd (spre deosebire de mine care nu m-am perfectionat inca... -_-")
imi pare foarte rau pentru Hinata, dar stiu sigur ca Naruto o s-o salveze... :]
abia astept nextul... sa ma anunti cant in postezi... :D multa bafta si inspiratie in continuare! si nu uita sa treci si pe la ficul meu, chiar daca nu am mai postat de mult... ;))
buh bye! :-h
sooper thare toate trei... imi pare bine ca Hinata si Naruto si-au cerut scuze, impacandu-se, insa partea in care Hinata a fost rapita mi-a atras atentia cel mai mult...
in toate trei capitolele ai tot ceea ce trebuie sa ai... si dialog, si descriere, si actiune... de toate... :))
nu grabesti actiunea si asta e bine... :-bd (spre deosebire de mine care nu m-am perfectionat inca... -_-")
imi pare foarte rau pentru Hinata, dar stiu sigur ca Naruto o s-o salveze... :]
abia astept nextul... sa ma anunti cant in postezi... :D multa bafta si inspiratie in continuare! si nu uita sa treci si pe la ficul meu, chiar daca nu am mai postat de mult... ;))
buh bye! :-h
My first fic: Viata departe de casa[SasuSakuNaru]
Feel...Hurt...Love
You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
Va luati de ei?! Va luati de mine! :-l