Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi]

[/i]ok... I know that i'm a perv ^_^''

O noapte de amor si violul

Dupa cum promise , Kaitou se indrepta incetisor spre locuinta rebelului , fiind totusi putin alarmat de ceea ce a spus Hano , dar de ce sa-i fie teama ? Doar era unu dintre cei mai mari batausi din cartier , chiar daca , tipul cel nou se parea ca ii va intrece pe toti . Intr-un scurt timp , baiatul a ajus in fata apartamenului lui Sanji . Intra direct si se aseaza pe canapea . Inainte sa apuce sa-i strige numele rebelului , acesta a aparut din camera , purtand numai o pereche ce blugi negrii .
-Stiam eu ca vei veni ! Spuse baiatul cu parul albastru , apropiindu-se de saten .
-Dar poate eu nu vroiam sa vin , nu ai de unde sa stii . Zise Kaitou cu zambetul pe buze
-Dar poate veneam in cautarea ta si dupa cum am zis , te faceam al meu oriunde te gaseam .
Sanji se aseza si el pe canapea , luandu-l pe saten de dupa gat , aducandu-l aproape de chipul sau pentru a-i putea prinde buzele moi si calde intr-un sarut senzual . La un moment dat , Sanji rupse sarutul si in timp ce zambea a spus :
-Stii , Chiar daca te dai tu batausul batausilor , saruti totusi ca cea mai sensibila persoana .
-Tu vorbesti ? "Sanji , Adeptul Violentei" , nu iti dai seama ca saruturile pe care mi le dai sunt tandre si senzuale ? Deci nu esti prea departe de mine , ai inteles ? Zise Kai ridicand din sparnceana .
Sanji isi trecuse limba peste buze dupa care zambi si il intinse pe baiat pe canapea , alungindu-si trupul peste al sau , sarutandu-l usor pe gat . L-a eliberat pe saten de tricul alb ce-i acoperea partea de sus a corpului .
A inceput sa ii sarute pieptul , trecandu-si apoi limba peste sfarcurile baiatului , facandu-l pe acesta sa scape unele mici gemete de placere , care reuseau sa il faca pe rebel sa zambeasca de fiecare data cand le auzea . A coborat incet spre abdomenul satenului , sarutand fiecare centimetru . Imediat , Sanji s-a ridicat de pe baiat , tragandu-l pe acesta de mana pana in camera , unde il aseaza usor pe pat , trecandu-si apoi mana peste abdomenul baiatului si desfacandu-i fermuarul blugilor , pentru ca apoi sa ii traga jos de pe el , aruncandu-i pe podea . Si-a strecurat mana in boxerii negri ai satenului , inlaturandu-i dintr-o singura miscare rapida , dupa care s-a urcat incet pe trupul baiatului , prinzandu-i buzele suave intr-un sarut pasional . S-a dat pentru un moment jos de pe el , pentru a se elibera de hainele in plus , apoi se aseaza din nou peste Kaitou , care il tinea pe rebel strans de brate , stiind sigur ce va urma . Sanji a pus mana pe obrazul satenului , care si-a lasat capul pe o parte , indemnandu-l pe rebel sa-l sarute , ceea ce s-a si intamplat . Corpul aproape relaxat a lui Kaitou tremura sub cel al lui Sanji , dar s-a incordat la maxim atunci cand l-a simtit pe rebel intrand adanc in el , facandu-l sa scape un scancet . Gemetele baiatului au inceput sa rasune in camera din ce in ce mai des , cand cel de deasupra sa a inceput sa isi miste usor soldurile . Rebelul parca sorbea cu lacomie toate scancetele baiatului , savurand fiecare secunda ce trecea si fiecare expresie de placere a satenului . Minutele , orele treceau in zbor , trupurile celor doi erau acoperite cu un start subtire de transpiratie , amandoi gafaiau , dar nici unu nu dadea semn cum ca ar vrea sa se opreasca . Dintr-o data , Kaitou il prinse pe Sanji de dupa gat , aducandu-l cu urechea aproape de buzele sale pentru a-i sopti printre gafaieli :
-Stii .... cred ... ca ti-am promis ceva ...
-Serios ? Ce ? intreaba rebelul curios .
-Asta ! Raspunse satenul , profitand de momentul de slabiciune a lui Sanji si schimband locurile intr-o clipita , lasandu-l pe baiat masca . De data aceasta , baiatul "cel rau" era sub saten , privindu-l uimit .
-Ce ma privesti asa ? Nu m-ai mai vazut "de jos" pana acum ? Intreaba Kaitou , incepand sa-i sarute usor pieptul baiatului care se afla sub el . Ajungand la sfarcul drept , acesta a prins cu dintii le el , provocand o mica durere , care s-a facut remarcata prin scancetul lui Sanji . Dar imediat dupa aceea , buzele si limba s-au intors pentru a-si cere scuze . Satenul s-a ridicat in capul oaselor , cu mainile pe pieptul rebelului vrand parca sa fie patruns din nou . Baiatul cu parul albastru , perceptand mesajul , si-a prins partenerul de talie , care s-a ridicat putin asezandu-si mana stanga aproape de zona intima a rebelui , dupa care s-a lasat incet in jos , scapand unele scancete , din cauza patrunderii . Dar nu a reusi sa se duca pana la capat , caci a simti o durere , care parca nu vroia sa il lase sa continuie . Sanji s-a ridicat si el in capul oaselor , tinandu-l pe baiat in brate , apasandu-l incet pe umar , obligandu-l pe saten sa isi continuie "drumul" . Kaitou , tinand ochii strans inchisi , scoase un scancet lipsit de vlaga , dupa care il imbratisa puternic pe rebel , dupa care a inceput sa se miste usor , strangand in pumni parul albastru al baiatului . Miscarile lui deveneau din ce in ce mai rapide si mai sigure . Corpurile celor doi ardeau . Pasiunea dintre cei doi se putea simti chiar si in aer .
-Sa ... Sanji ... Nu ...Nu pot sa ... Sa mai tin ... Nu ... Nu pot ... Incerca satenul sa spuna printre alte gafaieli si gemete .
-Kaitou ... Impreuna ! Zise Sanji , strangandu-si tare partenerul in brate , stiind ca va urma "momentul final". Dintr-o data , s-au facut auzite doua tipete unul dupa altul . Sanji a cazut extenuat cu spatele pe patul cald , fiind urmat de Kaitou , care a cazut pe pieptul rebelului sleit de puteri si gafaind . Desi obosit , Kai i-a sarutat pieptul baiatului , dupa care si-a ridicat corpul care i se parea extrem de greu , si-a imbracat blugii , dupa care a mers la canapeaua de langa intrare pentru a-si lua tricoul .
-Unde pleci ? Intreaba Sanji obosit .
-Acasa ... Cred ca pe la ora asta vor veni si parintii mei . Nu vreau sa nu ma vada acasa si fa se sperie , sa creada ca am patit ceva . Raspunse Kai zambind , dupa care a iesit pe usa . Pe drum nu se putea gandi la altceva decat la momentele petrecute cu cateva minute inainte . era aproape ora doi noaptea , iar pe strada nu mai trecea nimeni , numai cate un om beat si care o dama de companie , care mereu ii faceau ochi dulci baiatului . In fata sa , dintr-o data aparuse Hano . Satenul se sperie si a trasarit .
-Ce faci papusel ? Intreaba baiatul cu parul cenusiu tercandu-si limba peste buze .
-Ma duc acasa , asa ca hai pa ! Raspunse Kai incercand sa treaca de tipul din fata sa .
-Mai ti minte ce ti-am spus ?
-Ma doare fix in cot de ceea ce mi-ai zis , lasa-ma sa plec ! Se rasti satenul , indepartandu-l pe Hano din calea sa .
Dar dintr-o data fu prins de incheietura mainii , si tras intr-o infundatura , dintre doua blocuri .
-Vad ca Sanji a avut grija te tine , esti extenuat , papusel ! Zise Hano , izbindu-l pe saten de zid .
-Si ce propui ? Lasa-ma sa plec dracu' de aici daca vezi ca sunt extenuat . Se auzi din nou vocea ridicata a lui Kaitou .
Hano in trantise pe baiat pe asfaltul rece , asezandu-si genunchii de o parte si de alta a baiatului , care incerca in zadar sa scape . Nerabdator din fire , baiatul cu parul cenusiu l-a dezbracat repede pe saten , ocupandu-se apoi si de hainele sale . L-a patruns incet , oprindu-se la jumatatea drumului , savurand momentul in timp ce ii strangea fesele si ii saruta sfacurile . Cu o imensa satisfactie pe chip , acesa a intrat din nou in saten cu putere si violenta , prinzandu-i apoi buzele intr-un sarut brutal , incercand sa evite anumite tipece ce ar putea trezi suspiciuni locatarilor .
-Lasa-ma sa plec ... Te rog ! Venise vorbele baiatului extenuat .
Hano dezaproba din cap si a continuat violul asupra baiatului .
Tortura a tinut mai bine de o ora . Baiatul cu parul cenusiu si-a tras pantalonii pe el , se incheie la fermuar si se intoarce cu spatele catre satenul care statea incovoiat pe asfalt , plecand apoi fericit ca si-a satisfacut dorinta nebuna de a-l avea cu forta si pe Kaitou .
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]

Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] - de Lye - 08-02-2008, 11:49 PM
RE: ♥Crazy Love♥ [Shonen-ai / Yaoi] by love_yuki_eiri & kaname - de Yaoi Queen - 24-03-2008, 12:30 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [YAOI]Forbidden Love PandaKun 7 5.385 24-05-2014, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 31.750 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 182.467 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 59.047 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 50.136 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 149.174 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 78.074 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 110.685 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 65.508 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 140.240 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)