16-01-2009, 08:57 PM
Nu pot sa cred ca te-ai oprit chiar aici. Macar sper sa scri cat mai repede continuarea si din cate am auzit nu mai ai mult deci abia astept sa citesc. A trecut ceva timp de cand nu ai mai postat si ma ingrijorasem crezand ca nu vrei sa mai continui ficul dar ma bucur sa vad nextul chiar deasupra a ceea ce scriu eu acum... A meritat sa astept ceva timp insa sper ca nu ma lasi cu ochii in soare si sa mor de curiozitate gandindu-ma la capitolul urmator.
Despre capitol..ce as putea sa spun...in primul rand ca mi-a placut mult, in al doilea rand greselile de tastare nu ma intereseaza in mod deosebit si oricum ti-au fost spuse mai devreme, deci mai ramane sa-ti spun cat de mult imi place ce ai scris
. Sper ca cei doi sa se impace si repede si sa fie totul ca inainte...adica plin de dragoste..love is in the air:X...
gambate cu partea a doua din capitol si ja
Despre capitol..ce as putea sa spun...in primul rand ca mi-a placut mult, in al doilea rand greselile de tastare nu ma intereseaza in mod deosebit si oricum ti-au fost spuse mai devreme, deci mai ramane sa-ti spun cat de mult imi place ce ai scris

gambate cu partea a doua din capitol si ja