Multumim inca o data de comentarii, fetelor>:d< V-am adus nextul.
Capitolul 15
M-am trezit dintr-un somn profund, gandindu-ma la ce vis ciudat am avut. M-am agitat, simtind cum inima imi bate cu putere la amintirile acelor imagini din mintea mea. Nu mi-am dat seama cum ma puteam gandi la asemenea lucruri jenante.
“Calmeaza-te, a fost doar un vis… Doar un vis.” m-am imbarbatat, trecandu-mi mana prin suvitele de par. M-am uitat la ceas pentru a vedea cat am dormit, acesta indicand deja ora la care trebuia sa fiu la cursuri. Mai erau doar cinci minute pana se suna de intrare, asa ca m-am gandit sa ajung la timp, mai ales ca aveam destule absente.
Am apucat cearsaful, indepartandu-l, apoi am sarit din pat, pregatit sa bag o fuga pana ce as fi ajuns in sala de clasa. Niciun pas n-am apucat sa fac, fiind cuprins de o durere care ma facea sa scrasnesc din dinti si sa injur. In fata mea erau aruncate la intamplare hainele pe podea, uitandu-ma spre trupul meu care era gol, dandu-mi seama ca acel vis fusese cat se poate de real.
M-am aplecat sa-mi iau hainele de jos, tarandu-ma pana la ele din cauza durerii ce ma despica in doua. Junghiurile erau ca niste sageti ascutite ce imi strapungeau carnea.
M-am imbracat cu chiu cu vai, sperand in tot acest timp sa nu vina nimeni in camera.
Inainte sa ajung pe hol, m-am asigurat ca iau ultima tigare de sub perna, apoi m-am indreptat spre sala de clasa, intrand imediat dupa profesor.
-Bine ca ai venit la timp sa dam testul la matematica, a spus Rain in timp ce eu ma asezam in banca din spatele lui.
-Au, la dracu’, ce test?! Eu am plecat de aici.
Imediat dupa asta, m-am ridicat rapid de pe scaun, pregatit sa ies din clasa. De abia ajunsesem langa usa plin de speranta ca voi scapa de test, cand am auzit vocea dura a profesorului:
-Unde crezi ca pleci, Tennison??
Am facut stanga imprejur dintr-o singura miscare, intorcandu-ma cu fata spre profesorul ce avea o expresie furioasa.
-Aaa… La baie.
-Treci imediat in banca si scoate-ti o foaie de hartie. La fel ca voi ceilalti, rosti ultima propozitie, intorcandu-se cu fata spre cei din banci.
Fara a mai comenta, m-am pus in banca mea, cerand o foaie si un pix pentru ca eu nu venisem cu nimic la mine, exceptand tigarea ce era in siguranta in buzunar. I-as fi zis vreo doua, dar imi era frica ca iar il supar pe taica-meo si ajung in detentie, iar acea camera imputita era ultimul loc din lume unde as fi vrut sa ajung.
-Ma ajuti, da? l-am intrebat pe Rain, acesta intorcandu-se spre mine si dand din cap afirmativ.
Cum ni s-au dat subiectele, cum am inceput sa le citesc de mii de ori in speranta ca voi intelege ceva, insa nimic. In scurt timp am primit o foaie mototolita ce a venit din fata, special pentru mine. Am desfacut-o imediat si am inceput sa transcriu rezolvarile exercitiilor facute de Rain, asigurandu-ma ca nu sunt privit de profesorul ala idiot.
La sfarsitul orei am predat toti foile, unele mai goale, altele pline, apoi i-am multumit lui Rain pentru ca ma ajutase.
-Mersi, frate!
La replica mea imediat se inrosi, iar eu am inceput sa chicotesc, fiind deja obisnuit cu reactiile lui. Inainte de a iesi din clasa, am dat nas in nas cu bosorogul de taica-meo, care ne-a spus sa ramanem inca cinci minute in incapere, pentru a ne da o veste importanta.
-Vreau sa va anunt ca mai este doar o luna pana la proba finala dintre cele doua tabere, asa ca puneti mana si antrenati-va din greu. Timpul asta va trece mai repede decat ati crede voi vreodata. Ganditi-va doar la premiu : scapati din locul asta “mizerabil” asa cum ii spuneti toti dintre voi si va relaxati in excursia din Europa. Asta ar trebui sa va tenteze si sa va puna pe munca!
M-am uitat cu coada ochiului la toti cei prezenti in sala cum imi priveau tatal cu atata curiozitate, numai eu eram plictisit si neinteresat de vorbele sale.
-Va urez succes tuturor, zise cu un zambet mandru pe fata, apoi iesi din incapere.
“In sfarsit pot sa-mi fumez si eu linistit tigarea, dupa testul ala idiot.” am gandit, pipaind buzunarul sa ma asigur ca e acolo, apoi am tulit-o din clasa spre baie, dupa ce am observat ca ramasesem singur.
Ajuns acolo, am deschis usa cu o dorinta mai mare decat o faceam de obicei, insa aceasta pieri imediat ce l-am zarit pe Leon tinandu-l in brate pe Rain, sarutandu-l cu tandrete pe gat, urcand apoi spre buzele sale. Colegul meu gemea sub atingerile blondului, tresarind cand acesta isi trecea limba peste pielea lui sensibila, muscandu-l uneori. Mainile lui Leon ii inconjurarau strans talia, iar Rain statea cu bratele pe umerii sai si ridicat pe varfuri.
Am ramas surprins cand i-am vazut cuprinsi in fapt, aproape cazandu-mi tigara din mana.
Am vrut sa ma intorc si sa plec, dar ceva parca ma retinea acolo. Sarutul devenise salbatic, iar Rain parea ca nu avea nimic impotriva cu asta, ba din contra, il alimenta.
Mi-am inchis un ochi cand Leon isi duse o mana spre partea din spate a pantalonilor, apucandu-l pe colegul meu de o fesa si strangand usor, reusind apoi sa aud un geamat infundat.
Cand am vazut ca actiunea devenea mai dinamica, am tusit pronuntat, atragandu-le imediat atentia celor doi, ce ma priveau surprinsi. Am pasit inainte, vazandu-l pe Rain cum se indeparteaza usor de Leon, insa ramanand destul de apropape incat seful de echipa sa ajunga cu mana dupa gatul sau.
-Tu nu ai altceva mai bun de facut decat sa ne urmaresti pe noi? intreba Leon cu un ton arogant, pe care nu ma gandeam ca il are.
-Baia e publica, am zis nepasator, apoi m-am dus langa chiuveta, aprinzandu-mi tigarea.
Am asezat-o intre buze, tragand cu putere fumul nociv. L-am putut observa in reflectia din oglinda pe Leon cum straba din gura, apoi cum ii sopti ceva lui Rain, plecand din incapere.
-De obicei nu facem asa, spuse blondul, privindu-ma.
-Da, sigur. Daca veneam mai tarziu, cine stie in ce pozitie va prindeam, am spus eu, dandu-mi ochii peste cap.
-Nu, chiar nu facem asa, sau cel putin nu aici, zise blondul, apropiindu-se de mine.
M-am intors complet spre el, fara a-i mai privi reflectia din oglinda, intinzandu-i tigarea.
-Bine, ma. Vrei si tu?
I-am vazut expresia agitata, dand apoi negativ din cap si facandu-ma sa chicotesc.
Restul orelor trecura al dracului de greu, insa imediat dupa aceea fiecare s-a intors in camerele lor. Ma obisnuisem deja ca toti de pe culoar sa imi faca loc, dar tot tarandu-l pe Rain dupa mine.
“Pun pariu ca si peste zece ani, Rain va fi la fel de timid.” am zis in intimitatea gandurilor mele, privindu-i roseata din obraji cu coada ochiului, in timp ce mergeam spre camera. Odata ajuns acolo, m-am trantit pe pat, tinandu-mi mainile indoite la ceafa. Brusc, in fata ochilor mi se derulara imagini cu patul gol, aducandu-mi aminte de spusele prietenului meu. Intr-o fractiune de secunda m-am gandit cine ar fi putut sta in patul asta inainte sa fie dus la cealalta echipa.
,,Oare inca mai era la academie?”
Gandurile mi-au fost intrerupte de o voce care ii era adresata lui Rain:
-Ce faci, pisoias? Pot sa ma asez langa tine? intreba un tip inalt si brunet de langa patul blondului. Si, fara a mai astepta un raspuns, se si aseza peste el. Trupul acestuia era bine facut, observandu-se muschii lucrati prin camasi. Privirea lui exprima numai perversitate si dorinta de a avea pe oricine si cadea in mana.
M-am ridicat repede cand blondul scanci sub atingerile sale, apropiindu-ma de patul lui. Puteam vedea cu usurinta frica din ochii lui Rain.
-Te crezi smecher, ma? Ia-te de cineva pe masura ta, m-am rastit la el, prinzandu-l de mana si tragandu-l intr-o parte pentru a se da jos de pe colegul meu.
-Ce, ma? Vrei si tu? replica brunetul vizibil nervos, apucandu-ma de guler si tragandu-ma mai aproape de el, putand astfel sa ii simt respiratia.
-Lasa-l frate, ca nu cred ca ai chef sa te pui rau tocmai cu Julio, se auzi o voce din ce in ce mai aproape de noi, putand observa cu coada ochiului ca venea de la un tip imbracat in uniforma verde.
-Ce legatura are Julio cu bunaciunea asta de roscat? rosti brunetul, prinzandu-ma de maxilar si analizandu-mi chipul.
-Tu nu stii ca e papusa lui?
Mi-am indreptat atentia spre celalalt tip, intorcandu-ma plin de draci spre el, ridicand pumnul si lovindu-l pentru a ma descarca din cauza acelei replici.
Spre surprinderea brunetului si a lui Rain, tipul nu reactiona in niciun fel, ci din contra, se intoarse, tinandu-si mana la falca, apoi il lua pe brunet si se indreptara spre iesire.
In acelasi timp, intra pe usa un baiat slab, cu parul tuns scurt si blond, tinand in mana un teanc de hartii.
-Eric, scuze ca te deranjez…