Hello! Multumim de comentarii si ne scuzati ca am intarziat asa mult cu capitolul, dar ne revansam noi acum ...
... Veti vedea la ce m-am referit *wink*
Capitolul 14
Degetele lui se afundara in parul meu, mangaindu-l fara incetare. imi oferea o senzatie ciudata, insa placuta pe care voiam sa o simt la nesfarsit.
-Gata, Julio! Opreste-te! am zis eu aproape fara vlaga, punand ambele maini intre trupurile noastre.
Isi aseza mana pe gatul meu, masandu-l cu degetele lui fermecate, apoi o muta pe spate, numarandu-mi parca fiecare vertebra.
-Nu ma pot opri din a te atinge din nou… vreau sa te simt, sa te sarut… ai devenit o obsesie pentru mine inca de cand te-am facut al meu.
Dupa tonul cu care imi vorbea, mi-am dat seama ca avea si o latura mai sensibila, de aceea nu m-am indoit nici macar o secunda de vorbele sale.
Pierdut in ganduri nu mi-am dat seama cand si-a dus o mana dupa gatul meu si alta in spatele genunchilor mei, trezindu-ma deoadata in bratele sale, purtandu-ma ca pe o mireasa.
-Unde ma duci? am intrebat putin nesigur, prinzandu-ma cu ambele brate de gatul lui, de frica sa nu ma scape.
Nu raspunse, ci doar ma surprinse cu un nou sarut, aplecandu-se spre mine in timp ce imi cuprinse gura cu buzele lui ferme. Am incetat sa mai respir pana cand gura lui mi-a parasit lacasul cald si umed, ca apoi sa coboare pe barbie si mai jos, pe gat.
Nici nu mi-am dat seama cand a intrat in camera cu mine in bratele sale, ca apoi sa ma aseze pe pat. Voiam sa-i spun sa ma lase jos, dar daca mai stateam cu el era un prilej bun sa scap de orele de antrenament, asa ca n-am mai zis nimic.
-Ce s-a intamplat cu tine si cu vocabularul tau "colorat" ?
M-am incruntat la replica lui si am inceput sa dau drumul cuvintelor rautacioase pentru ca nu voiam sa par ca sunt nerabdator sa o fac cu el.
Dupa o serie lunga de injuraturi am decis sa ma opresc.
-Mai vrei sa continui?
-Nu, multumesc! Dupa toate vorbele dulci pe care si le-am spus nu mai am nevoie si de alte injuraturi care sa strice admosfera romantica, rosti el in gluma cu un zambet amuzat pe fata.
Se aseza peste mine, ducandu-si picioarele de o parte si de alta a taliei mele pentru a ma imobiliza. Imi cuprinse fata cu ambele maini, tragandu-ma spre el si oferindu-mi dulceata buzelor sale, apoi isi infipse mainile in parul meu roscat.
Stiam ca voi deveni din nou al lui, asa ca mi-am inchis ochii pentru o clipa si respiratia mi s-a oprit. Mainile ii alunecara usor pe talia mea, apoi pe coapse cu miscari lente si pline de senzualitate.
Fata de Cipriano, el era foarte tandru si avea grija sa nu ma raneasca in vreun fel.
Am ramas imbratisati cateva minute fara sa spunem nimic, eu spargand intr-un final linistea apasatoare dintre noi.
-De ce faci asta din nou?
Isi lua capul de pe mine, in acelasi timp tinandu-si mainile in parul meu.
-Dupa tot ce ti-am spus inca nu ti-ai dat seama ce simt pentru tine? Te doresc mai mult ca oricand.
In cateva secunde hainele fura aruncate undeva pe jos, iar Julio se afla din nou deasupra mea, lasandu-ma pe mine cu gandul la ultima replica a sa, nepermitandu-mi sa imi dau seama cat de repede ma dezbracase.
-Ti-am zis ca eu mi-o trag numai cu fetele, i-am spus revoltat, incercand sa il indepartez de pe mine.
Dupa ce gura lui cobori spre gatul meu depunandu-mi cate un sarut scurt, urca spre lobul urechii, lingandu-l, apoi imi sopti:
-De ce nu ma mai indepartezi cu atata putere ca prima data?
Intrebarea lui imi trimise o mie de fiori, facandu-mi trupul sa se cutremure la orice rasuflare a sa.
Nu i-am raspuns, insa cu siuguranta chipul si trupul imi tradau emotiile ce le simteam in acel moment. Corpul sau gol statea deasupra mea, mangaindu-mi bland abdomenul cu palmele sale, tresarind la fiecare atingere. Cobori din ce in ce mai mult pana ajunse la organul meu, trecandu-si mana pe intreaga lungime a acestuia. Urca apoi cu chipul spre gatul meu, soptind:
-Deci s-a atins de tine?
Stiind ca s-a referit la Cipriano, am dat repede negativ din cap, socandu-ma ca revenise asupra intrebarii.
-Inseamna ca e baiat cuminte, a spus prinzandu-ma de talie si intorcandu-ma pe o parte, apoi s-a pozitionat in spatele meu.
“ Da, cum sa nu?!”
Cand am vrut sa ma ridic, acesta ma trase mai aproape de el, lipindu-ma cu spatele de abdomenul sau lucrat. Ca sa se asigure ca nu-i scap, isi puse mana mai jos de stomacul meu, in asa fel incat ii puteam simti organul presat de spatele meu.
-Ce dracu crezi ca fa…
Nu ma lasa sa termin intrebarea, deoarece imi cuprinse buzele cu ale sale, formand un sarut la fel de pasional ca si celelalte. Limba sa imi cerceta lacasul umed cu lacomie, apoi gurile ni se ingemanara. Spre surprinderea amandurora nu am oprit sarutul, iar Julio profita de asta, accentuandu-l.
Pozitia era incomoda pentru sarut, asa ca mi-am intors capul in partea opusa lui, privind spre usa de la intrare. Ar fi fost culmea sa intre cineva acum si sa ma vada in situatia asta jenanta.
Cand mi-am privit trupul gol stand in apropierea lui Julio, fiind analizat din cap pana in picioare, mi-am simtit obrajii fierbinti, semn ca ma inrosisem. Am apucat in graba coltul unui cearsaf, acoperindu-ne.
-Tu esti nebun?! Daca ne vede cineva?
-Nu-ti face griji, vulpita mea, toti sunt plecati la antrenament, ma linisti satenul, prinzandu-ma de talie.
Cand i-am simtit organul fierbinte si plin de dorinta frecandu-se de spatele meu am tresarit, spunandu-i sa ma lase.
-Nu te teme, o sa fie bine. Nu va mai fi la fel de dureros ca prima oara.
Cand am vrut sa ii mai zic ceva, i-am putut simti organul la intrarea in mine, insa nu m-a patruns. Intr-o fractiune de secunda am fost cuprins de dorinta de a-l simti pulsand inauntrul meu, innecandu-ma intr-un val de placere trupeasca. Am scuturat din cap pentru a alunga acest gand ce ma bantuise in ultimele minute.
-Inca esti stramt, rosti satenul, incercand sa ma patrunda, nereusind insa.
-Ma… doare, am scancit in momentul in care a vrut sa ajunga in interiorul meu.
La auzul vorbelor mele imi saruta ceafa si imi spuse sa ma relaxez, dar la dracu’ daca puteam. I-am simtit mana cum coboara pe spatele meu, pe sira spinarii, ajungand la fesele mele, introducand un deget.
-Julio… Stai, am gemut cand mai introduse inca un deget, incepand sa le miste pe amandoua lent. Datorita orgoliului meu nu voiam sa accept ca eram atras de el, acele miscari oferindu-mi fiori ce ma faceau sa nu ma mai opresc din gemut.
Dupa ce se asigura ca sunt pregatit pentru ce va urma, am simtit cum sunt eliberat de acele penetrari, stiind ce va avea sa urmeze, asa ca mi-am incordat toti muschii, inchizand ochii.
-O sa o fac cat de usor pot, jur, sopti inainte de a ma patrunde.
Mi-am muscat buza cand l-am simtit
acolo, incercand sa opresc lacrimile sarate, insa cristalele au aparut pe obrajii mei cand se adanci mai mult in mine. L-am simtit cum ma saruta, sorbindu-mi lacrimile nedorite de pe pometi, cu buzele dornice.
Mana sa imi mangaia suvitele cazute pe fata, pe care le pieptana apoi cu degetele spre spate, ingropandu-si fata in ceafa mea. Mi-am dat seama de asta imediat ce i-am simtit rasuflarea calda ce-mi batea printre suvitele transpirate, de aceea senzatiile erau si mai profunde.
-Mi-ai promis ca o sa te misti cat de usor poti, am spus fara vlaga, printre gemete, cand se misca din ce in ce mai repede, parca cuprins intr-o panza de placere a extazului, pe care el o tesuse in jurul meu.
M-am oprit din gemut odata cu penetrarile sale, ramanand undeva inauntrul meu. Il simteam acolo, adanc, atingand un punct care ma excita.
-De ce te-ai oprit? Misca-te… am nevoie de tine acolo.
Cand l-am privit cu coada ochiului, i-am putut observa zambetul pervers de pe chip, ca apoi sa-l simt cum se misca inauntrul meu, din ce in ce mai aproape de punctul la care doream sa ajunga. I-am simtit limba cum face cerculete pe spatele meu ti mana ce urca cu miscari tandre in sus, pe talia mea. Imi prinse sfarcul intre degetele sale, strangand de el intr-un mod dureros, dar placut, in acelas timp continuand cu penetrarile. Miscarile sale devenisera mai rapide, insa de data asta nu i-am mai cerut sa se opreasca, pentru ca puteam simti ca amandoi ajunsesem aproape la apogeul placerii.
N-am mai rezistat si mi-am dus mana catre organul meu intarit, insa Julio mi-o lua inainte, dandu-mi mana la o parte. Parca imi citise gandurile, incepand sa-si miste rapid palma pe erectia mea. Am inceput sa gem pana in momentul in care m-am eliberat, incheind cu un strigat lung de placere.
-Ai fost minunat, am auzit in ecou ultimele sale cuvinte.
Nu mi-am putut da seama daca era vis sau realitate, deoarece aveam ochii inchisi din cauza momentelor epuizante prin care trecusem.