Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Te amo con todo mi corazon

#11
Imi place extrem de muuult :x exact , bla...bla...bla :)) dialog prea mult , descriere prea putina :))) au zis altii in locu` meu :) .

tz..tzz...tz...anunta-ma cand pui next-ul >:D< .


Kiss you ! :*

Pam-pam-pam ... Intelegi ?!


#12
Scuze ca a durat atat de mult...sper sa va palce.

Capitolul III
Durerea unei amintiri

Ii spun brunetului unde vrea sa ajung, acesta porneste destul de repede, observ ca ii place viteza nu gluma. Privesc cerul, stelele sclipeau stins pe langa mareata luna. Privesc fascinata stelele, dar Sasuke imi intrerupe visarea.
-De unde il cunosti pe Hidan? Imi intorc privirea spre baiat, incerc sa ma concentrez pe intrebarea lui.
-Aaa... A fost in clasa cu fratele meu, si au plecat amandoi in Mexic. Ii zambesc trist brunetul si ma intorc la stele. Iubesc noapte, iubesc linistea, iubesc misterul pe care luna il creaza. O lacrima imi alunaca pe chip, imi apare in minte imaginea unei nopti aparent frumoase.

~Flashback~
-Sakura, o zis profesorul ca puteam placa. Nu facem geografie.
Nu trebuia sa-mi repete mi-am luat ghiozdanul si am iesit din clasa, am ajuns in fata scoli si m-am hotarat sa merg pe jos pana acasa. Era destul de tarziu, dar nu statea departe de scoala, cerul era inorat si ascundea lumina stalelor si a luni. Am mers in liniste, strada era asa de pustie incat am inceput sa ma tem, dupa vreo doua minute un baiat se apropie de mine. Ochii lui reflectau acea noapte neagra, parul avea culoare carbunelui, era mai inalt decat mine cu un cap si ceva, pe gat avea un tatuaj cu un dragon. Acei ochii intunecati erau fixati pe chipul meu, ochii mei reflectau exact ce simteam in acel moment adica groaza, speriata am inceput sa fug. Am ajuns pe o strada infundata iar baiatul era langa mine. Zambetul triumfator de pe chipul lui alb ma facut se tremur de frica, mana lui dreapta ma prinde de gat.
-Te rog sa-mi dau drumu, iti dau cati banii vrei. Ochii mei erau plini de lacrimi, brunetul a inceput sa rada ca un nebun.
-Eu nu vreau banii. Te vreau pe tine, esti asa frumoasa...
~End flashback~

-Esti bine? Sasuke ma atinge pe umar si ma trezeste din visare, simt ceva rece pe obraz. Imi trec mana pe sub ochii si imi sterg lacrimile.
Abrob din cap si il privesc atent, cat de mult seamana Sasuke cu acel baiat. Dar nu are cum sa fie el. Masina opreste iar eu cobor, Ino era in fata blocului si tremura de nervi.
-Unde ai umblat pana acum? Mi-am facut griji sa...
-Da mama, scuze. Spun eu cu o voce de copil. Blonda ma priveste urat dupa care se intoarce la brunet.
-Si ce e intre voi? Ino se comporta ca o iubita geloasa.
-Esti geloasa? Nici nu apuca sa raspunda fata ca el urca in masina si placa. Blonda se pregateste sa ma asalteze cu intrebari, dar eu ii spun ca sunt obosita si merg sa ma odihnesc.
Intru in camera, imi arunc rucsacul pe pat si merg la geam. Privesc luna si ma intorc la acea noapte neagra.

~Flashback~

-Te rog lasama, nu vreau! Tipam si ma zbateam ca o nebuna. Lacrimile-mi curgeau fara sa le pot opri. Era un cosmar, imi doream sa ma trezesc din el dar nu puteam. Fara sa-mi dau seama brunetul sa indepartat de mine. In ochii lui puteam citi regretul, eram sigura ca ii parea rau. Am stat pe loc cateva secunde privindul, credeam ca pune ceva la cale. Am inceput sa fug pana acasa, m-am oprit in fata usi sa imi trag sufletul. Am deschis usa si tata ma anuntat ca mama a plecat sa ma caute.
Am fugit pe strada ca o disperata, oameni se uitau la mine foarte ciudat. Pasi mei ma indrunmau spre locul in care acel baiat a incercat sa profite de mine. Cand am ajuns acolo am ramas fara aer, mama mea zacea intr-o balta de sange, iar langa ea era acel brunet. Am inceput sa tip, dar era pustiu, brunetul ma privit si apoi a fugit.

~End flashback~

#13
:X:X:X: Vai vai vai!!! ce super e :X:X
ai descriere:X ai dialog care nu este sec si naratiunea este okee
actiunea nu este deloc grabita este cu incetinitorul pentru ca este descriere>:D< parrea mea este ca fic-ul este superb.:X:X abea astept nextuul:X:X
mie mi se pare ca e scurt pentru ca il absorb din privirii:X:X:X:X:
mercii ca mai anuntatt:X:X
P.S.: nu uita sa ma anunti din nouuu!!:X:X:
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#14
Capitolul IV

Ma trezesc si ma uit la ceas, era trecut de miezul nopti. Stateam cu capul in palme, nu mai suportam aceste cosmaruri, simteam ca inebunesc. Privirea lui ma bantuia infiecare noapte, vocea lui ma facea sa tremur, credeam ca o sa mor in noapte aceia. Incept sa despachetez si imi cade din buzunarul blugilor doua pastile roz.
-Ha! Tot mai am pastile.
M-am pus pe pat si am privit atenta acele pastile, cat rau si cat bine imi puteau face. Nu intelegeam dece se spune ca sunt rele, cand fac atat de mult bine. Pe mine ma ajuta sa dorm, sa uit, sa plutesc si sa zambesc.
Ies din camera si merg in bucatarie, iau un pahar si il umplu cu apa. Iau cele doua pastile si le inghit, pentru un moment m-am simtit minunat, dar in secunda urmatoare am simtit cum pamantul imi fuge de sub picioare. Am scos un tipat strident, am simtit o durere puternica in piept. Firar m-am simtit asa de bine si acum zac pe podea si ma agat de viata. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc sunt papuci de casa mov a lui Ino. Si tipatul fetei cand ma vede pe jos.

~Flashback~
-Mama, cand imi voi da seama ca iubesc cu adevarat? Stateam in fata femei si o priveam cu seriozitate, cat de serioasa poate fi o fata de 9 ani.
-Of. Scumpo, tu esti singura care isi poate da seama daca iubeste pe cineva, sau nu. Dar esti mica inca, si pana la 16 ani nu te indragostesti cu adevarat. Oricum te obicei prima iubire e doar o iluzie, dar e si cea mai grea, in urma ei suferi cel mai mult. Pe ea nu o poti uita, peste prima despartire este greu sa treci.
~End flashback~

Deschit ochii si ma trezesc intr-o camera alba, in partea dreapta se afla un dulap mare tot alb, ia stanga este o fereastra mare, in fata patului este o usa intre deschisa. Langa mine era Ino care dormea pe scaun, langa un baiat blond cu ochii albastrii, imi parea cunoscut , dar nu stiam de unde. Pe usa intra un doctor de vreo 35 de ani, ochii caprui erau lipsiti de orice reactie, parul saten era ciufuli, iar halatul alb il facea sa arate putin plinut.
-Deci te-ai tezit? Blondul incepe sa traga de Ino pentru a o trezi, am auzit cum ii spunea surioara, deci asta era fratele ei mai mare. Ce clovn poate fi baiatul asta.
-De cand ai luat droguri? Si cate pastileai luat aseara? Doctorul citea atent o fisa, blondul il privea urat, pe chipul lui a aparul un zambet rautacios.
-Ce? Hahaha!... Te parasc! Hahaha!... Vei fi pedepsita. Doamne, parca are 5 ani, cred ca il omor. Ma ridic repede din pat si imi pierd echilibrul, am simtit o intepatura in mama stanga si am observat ca am o perfuzie. Doctorul ma ajuta sa ma ridic si il da afara pe blondin, ii multumesc politicos si vad ca zambeste.
-Ai doua variante. Unu mergi sa dai declaratie la politie si o sa ai probleme, si doi intri intr-o clinica...
-Ce!? Dar nu sunt o drogata. Il intrerup si tip asa de tare incat blonda tresare speriata.
-Atunci voi chema politia. Doctorul imi analiza expresia fetei, stiam deja cum era, pentru mine era tot aia, ori merg la puscarie ori la clinica. Dau nepasatoare din cap si ii spun ca nu imi prea pasa, oricum viata e un cacat.
Ino incerca sa ma convinga sa merg la clinica aia penibila, dar eu ii tot spuneam ca nu am ce cauta acolo. Ii spun sa ma lase sa ma schimb, ies din salon si ma ciocnesc de cineva.
-Imi pare rau. Ridic privirea si il vad pe el. Ochii mai negri ca noaptea, parul brunet prins in coada, corpul solid si tatuajul de pe gat.
Inchid sec si incep sa tremur, simt o mana care ma atinge usor pe umar , sar ca si arsa si ma intorc. Ino statea in spatele meu si zambea.
-Sakura am rezolvat, el este Itachi. Si are niste pile asa ca nu trebuie sa mergi la clinica si nici la racoare. Ce!? De ce te iuti asa la mine? Eram pregatita sa o iua de gat pe draga mea prietena. Intr-un fel asa scapam, dar tot il uram pe Itachi, el mi-a distrus viata, el mi-a ucis mama.
-Mai bine mor decat sa ma ajute EL. Am accentuatt cuvantul "el", am mers si mi-am luat fisa de externare. Am iesit si am luat o gura mare de aer, cand ajung in parcara aproape goala o masina se opreste in fata mea.
-Urca! In fata mea era un baiat saten, inalt si bine facut, cu ochii exact ca ai mei. Zambesc trist si dau afirmativ din cap.
-Ideea e ca...Fratele meu, Kiba , pana o frana brusca si ma priveste atent. Imi amalizeaza chipul, ma priveste trist. Imi imaginez cum arat, ma privesc in oglinda si raman socata. Putea sa jur ca nu sunt eu, ochii mei verzi erau lipsiti de viata, buzele mele rosi erau albe, chipul meu alb era vinetiu.
-Mergi sa-ti faci bagajele si plecam in Mexic...



Sper sa va placa...astept comentari...si imi pare rau ca a durat ata de mult...:D

#15
Ohayo, am trecut si eu pe la ficul tau! :-"
Hmm, sa vedem ce e in regula si ce nu:

Sa incepem cu partile rele: despre actiune, ai cam grabito ce-i drept, ai mai putea sa o incetinesti cu niste descriere, cat despre naratiune e buna, iar descrierea la fel dar ai putea sa mai adugi
Greseli de tastare nu am stat sa caut

Partile bune: imi place cu spui despre sentimnentele Sakurei si as putea spune ca e destul de original in unele parti, cel putin eu nu am mai citit fic cu ideea asta

Te astept cu nextul si sa ma anunti cand il pui :x :-h

#16
Salut . Voi critica decat ultimul capitol . Si il corectez pe tot .

Citat:Ma trezesc si ma uit la ceas, era trecut de miezul nopti. [ Cred ca era mai bine sa pui punct si dupa sa incepi cu litera mare . Acea virgula nu mi se pare ca isi are rostul . ] Stateam cu capul in palme, nu mai suportam aceste cosmaruri, simteam ca inebunesc. [ Ori sunt eu toanta ori nu stiu . Cred ca [,] corect era Innebunesc . ] Privirea lui ma bantuia infiecare [ in fiecare . trebuie separat ]noapte, vocea lui ma facea sa tremur, credeam ca o sa mor in noapte aceia. Incept[ incep ] sa despachetez si imi cade din buzunarul blugilor doua pastile roz. [ Cred ca suna mai bine asa : incep sa despachetez si vad cum doua pastile roz imi cad din buzunar . ]
-Ha! Tot mai am pastile.
M-am pus pe pat si am privit atenta acele pastile, cat rau si cat bine imi puteau face. Nu intelegeam dece[ de ce ] se spune ca sunt rele, cand fac atat de mult bine. Pe mine ma ajuta sa dorm, sa uit, sa plutesc si sa zambesc.
Ies din camera si merg in bucatarie, [ Nu prea mi se pare ca virgula are un rost aici . Pune punct si incepe cu litera mare . ] iau un pahar si il umplu cu apa. Iau cele doua pastile si le inghit, pentru un moment m-am simtit minunat, dar in secunda urmatoare am simtit cum pamantul imi fuge de sub picioare. Am scos un tipat strident, am simtit o durere puternica in piept. Firar [ Cred ca trebuia Semnul Exclamarii . Este un tipat ] m-am simtit asa de bine si acum zac pe podea si ma agat de viata. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc sunt papuci [ papucii ] de casa mov a lui Ino. Si tipatul fetei cand ma vede pe jos.

~Flashback~
-Mama, cand imi voi da seama ca iubesc cu adevarat? Stateam in fata femei [ femeii ] si o priveam cu seriozitate, cat de serioasa poate fi o fata de 9 [ noua ] ani.
-Of. Scumpo, tu esti singura care isi poate da seama daca iubeste pe cineva, sau nu. Dar esti mica inca, si pana la 16 ani nu te indragostesti cu adevarat. Oricum te [ de ]obicei prima iubire e doar o iluzie, dar e si cea mai grea, in urma ei suferi cel mai mult. Pe ea nu o poti uita, peste prima despartire este greu sa treci.
~End flashback~

Deschit [ Deschid ] ochii si ma trezesc intr-o camera alba, in partea dreapta se afla un dulap mare tot alb, ia [ iar in] stanga este o fereastra mare, in fata patului este o usa intre deschisa. Langa mine era Ino care dormea pe scaun, langa un baiat blond cu ochii albastrii, imi parea cunoscut , dar nu stiam de unde. Pe usa intra un doctor de vreo 35 de ani, ochii caprui erau lipsiti de orice reactie, parul saten era ciufuli [ ciufulit ] , iar halatul alb il facea sa arate putin plinut.
-Deci te-ai tezit? Blondul incepe sa traga de Ino pentru a o trezi, am auzit cum ii spunea surioara, deci asta era fratele ei mai mare. Ce clovn poate fi baiatul asta.
-De cand ai luat droguri? Si cate pastileai [ pastile ai ] luat aseara? Doctorul citea atent o fisa, blondul il privea urat, pe chipul lui a aparul un zambet rautacios.
-Ce? Hahaha!... [ nu au rost punctele de suspensie ] Te parasc! Hahaha!... [ nici aici nu au nici un rost ] Vei fi pedepsita. Doamne, parca are 5 ani, cred ca il omor. Ma ridic repede din pat si imi pierd echilibrul, am simtit o intepatura in mama stanga si am observat ca am o perfuzie. Doctorul ma ajuta sa ma ridic si il da afara pe blondin, ii multumesc politicos si vad ca zambeste.
-Ai doua variante. Unu mergi sa dai declaratie la politie si o sa ai probleme, si doi intri intr-o clinica... [ nu au rost punctele de suspensie ]
-Ce!? Dar nu sunt o drogata. Il intrerup si tip asa de tare incat blonda tresare speriata.
-Atunci voi chema politia. Doctorul imi analiza expresia fetei, stiam deja cum era, pentru mine era tot aia, ori merg la puscarie ori la clinica. Dau nepasatoare din cap si ii spun ca nu imi prea pasa, oricum viata e un cacat. [ cenzureaza . nu cred ca este voie cu asa cuvinte ]
Ino incerca sa ma convinga sa merg la clinica aia penibila, dar eu ii tot spuneam ca nu am ce cauta acolo. Ii spun sa ma lase sa ma schimb, ies din salon si ma ciocnesc de cineva.
-Imi pare rau. Ridic privirea si il vad pe el. Ochii mai negri ca noaptea, parul brunet prins in coada, corpul solid si tatuajul de pe gat.
Inchid sec si incep sa tremur, simt o mana care ma atinge usor pe umar , sar ca si arsa si ma intorc. Ino statea in spatele meu si zambea.
-Sakura am rezolvat, el este Itachi. Si are niste pile asa ca nu trebuie sa mergi la clinica si nici la racoare. Ce!? De ce te iuti asa la mine? Eram pregatita sa o iua [ iau ] de gat pe draga mea prietena. Intr-un fel asa scapam, dar tot il uram pe Itachi, el mi-a distrus viata, el mi-a ucis mama.
-Mai bine mor decat sa ma ajute EL. [ exista bold. nu mai folosi Caps . Nu tipi la nimeni . Am accentuatt [ accentuat ] cuvantul "el", am mers si mi-am luat fisa de externare. Am iesit si am luat o gura mare de aer, cand ajung in parcara [ parcarea ] aproape goala o masina se opreste in fata mea.
-Urca! In fata mea era un baiat saten, inalt si bine facut, cu ochii exact ca ai mei. Zambesc trist si dau afirmativ din cap.
-Ideea e ca...Fratele meu, [ fara puctele de suspensie . Uite cum se putea : Ideea e ca el este fratele meu , Kiba . ] Kiba , pana o frana brusca si ma priveste atent. Imi amalizeaza chipul, ma priveste trist. Imi imaginez cum arat, ma privesc in oglinda si raman socata. Putea sa jur ca nu sunt eu, ochii mei verzi erau lipsiti de viata, buzele mele rosi erau albe, chipul meu alb era vinetiu.
-Mergi sa-ti faci bagajele si plecam in Mexic... [ fara punctele de suspensie ]


Deci mi - am cam facut peri sa corectez dar asta este .
Ai probleme cu virgulele . pui foarte multe si fara sens . Poti pune punct si sa continui cu litera mare
Sa nu scrii cu Caps , parca ai tipa la cineva .
Ai o problema cu puctele de suspensie . De fiecare data parca le - ai pus in plus .
Estetica este o.k. Nu comentez la ea . Poti sa mai lucrezi .
Nu descrii deloc sentimentele . Mai lucreaza la acest aspect .
Naratiune ai , sau asa cred .
Dialog . Cam sec . Mai reduce din el .
Greseli de tastare . Ai cam multe . Ti le - am corectat mai sus .
Data viitoare mai vin cu un comentariu .
[Imagine: Jun0xCa.png]

#17
Sall`:). Trec si eo insfarsiit pe la fic-ul teu>:D< Mersii ca maii anuntats`!:) Ah.. nu am prea avzut greshelli shea ce e bnee`:P Poii nu mais tiu aucm sa critic ca nu am mai intrat demult:]]
:d Astept nextuu:P
P.S.: mercii ca mai anuntatt si anuntama incontinoare`>:D<
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#18
Capitolul V


Masina porneste cu viteza, pe strazile orasului luminile erau stinse, luna aparea usor printre norii negri, totul parea sa prevesteasca probleme. Imi intorc privirea spre fratele meu, parea macinat de griji, stiam motivul, era vina mea. Oftez usor gandinduma ca l-am ranit pe cel care ma iubeste, pe cel care si-ar da viata pentru mine, pe cel care ma facut mereu sa zambesc. Cat de proasta pot fi, a plecat din tara din cauza mea, acum sa intors doar pentru mine. Ma uit pe geam si vad o masina care ne urmareste, in fata noastra era un semafor si masina din spate ne-a ajuns din urma. Privesc atent si ii vad pe Itachi si Sasuke, poate era doar imaginatia mea, poate ca aveam drum comun. Culoarea semaforului devine verde iar Kiba porneste repede, raman masca, a oprit in fata blocului in care stau impreuna cu Ino, dar el nu are de unde sa stie. Usa din spate se deschide si intra prietena mea cea blonda, pune rucs acul meu pe bancgeta si masina porneste din nou. Nu doream sa intreb nimic mai ales ca fratele meu era incruntat, sunt sigura ca ceva rau se va intampla. Ii atintesc privirea spre Ino care avea un pistol in mana, inghit sec si ma uit la ea intrebator.
-Doar o precautie, sa stai in spatele meu. Kiba accelereaza, cred ca vin si ei. In vocea fetei se putea observa o urma de ingrijorare.
Ma uit speriata la geamul din spate si vad ca doua masini negre vin repede dupa noi, Kiba mareste viteaza, nu intelegeam nimic, era speriata, bulversata si sigura ca-i doar vina mea. Ino deschide geamul si incepe sa traga in masini, imi pun mainile la urechii si o privesc atent. De cand e ea atat de curajoasa? Si de unde are pistol? Kiba deschide bordul si ea un pistol din el, mareste viteza si masinile, dar nu ne mai urmareste nimeni.
-Un mic secret, decat sa-i omor mai bine le distrug rotile. Kiba aproba si ia o curba brusca, eram aproape de aeroport si asta inseamna ca o sa luam avionul, dar la ora asta nu-i nici un avion.
Cobor din masina si o mana ma trage, eram in spatele cuiva, ridic capul si vad ca era Itachi, langa noi vin cei doi roscati si Sasuke. Kiba, Ino, Hidan si blondul spun sa plecam acum, ma impotrivesc degeaba, Itachi ma ia pe sus si fuge cu mine. Ma urca intr-un avinon si apoi coboara, acolo era verisoara mea Hinata impreuna cu o roscata. Hinata purta o roche lunga neagra si pantofi cu toc cui , roscata purta o pereche de blugi negri elastici, o bluza neagra mulata si o pereche de tenesi, amandoua avea in maini pistoale negre. Simteam cum viata mea devine o aventura, totul se schimba brusc. Acum o luna eram o fata normala, iar acum prieteni si rudele mele isi risca viata pentru mine.
-Hinata, vreau si eu un pistol. Roscata se uita speriata la varamea care zambea, nu inteleg cum Hinata tine in mana un pistol si e gata sa-l folosesca. Cand eram mai mici eu o aparam mereu si acum ea ma apara pe mine, asa ceva nu accept. Roscata imi da un pistol in mana si toate trei iesim din avion, am ramas socata, in fata mea era numai focuri de arme, prieteni mei statea dupa masini si trageau pentru a ma apara. Am fugit langa Kiba si am inceput si eu sa folosesc pistolul, adrenalina din sange imi cuprinde corpul, il aud pe Itachi cum o injura pe roscata si zambesc. Dupa vreo 10 minute auzim politia care se indreapta spre noi, inamici pe care nici nu-i cunosc urca in masini si pleca repede. Kiba ma impinge in avion si ceilalti ne urmeaza, in 3 minute am plecat de pe aeroport, am vrut sa stiu ce se intampla, dar toti spuneau "Nu acum", sau "Nu avem timp de asta".
M-am asezat pe un scaun si am privit cerul negru, simt ca cineva se aseaza langa mine si imi intorc repede privirea. Ochii mei verzi intalnesc ochii lui negrii si pentru un moment am simtit ca privesc din nou cerul intunecat. Clipesc de cateva ori si imi dau seama ca langa mine era Itachi, nu stiam ce simt in acest moment pentru el, imi doresc atat de mult sa-l urasc, dar nu pot. De ce nu-l pot ura? De ce ma simt brusc atrasa de el? Bratele lui imi cuprind talia, nu pot sa ma impotrivesc, sau mai bine spus nu vreau. Imi asez capul pe umarul lui si adorm.


Imi pare rau ca nu am pus mai repede continuare, dar nu prea am avut inspiratie.

Astept comentari:*

#19
Am o intrebare: Ce cuplu este la mijloc? Imi place cat de cat, acest capitol a fost atat de neinspirat incat mi-a dat impresia ca nu esti tu. A fost atat de grabita actiunea incat nu am inteles mai nimic, data viitoare nu realiza asa ca nu o sa ai prea multi fani. Ideea este buna dar nu o realizezi cum trebuie, esti începătoare, nu ai experiență.
Sper ca nu te-ai suparat.
Bye Bye :bye:

#20
Dau un edit imediat dupa ce sosesc de la scoala, si daca cumva uit, te rog sa ma anunti, pentru ca este si asta o varianta`^^.
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)