31-10-2009, 12:48 PM
am fost in padure sa o cad pw bunixa
next: China doll in your room... Nou you're dead !
TYPE ! With your eyes closed
|
31-10-2009, 12:48 PM
am fost in padure sa o cad pw bunixa
02-11-2009, 03:59 PM
China dikk in your room..Now you're dead!
dikk...LOL Next: Pestele a scapat cascavalul! :3
LOLNOPE
02-11-2009, 05:32 PM
Peştele a scăpat caşcavalul! :3
\o\ yeeee~ ) no typo ftw :ha: [e încă zi şi ştiu unde-mi sunt tastele o,o] >> Niecst! xD <<
07-11-2009, 01:27 AM
hey there! nu am mai scris de mult cu ochii inchisi
sa vad ce rezolv : original: >> Niecst! xD << opera mea: >>,icest!XD<< ^^'mia iesit doar cu o litera inlocuita si una pusa nelalocul ei o sa o fac cred ca perfect data viitoare next: i love u! ja ne :bye: ! ~nya
sys-urile mele mult iubite : cory-chan, denny-chan si manu-chan si nu am preferata
my chibi ichigo, chibi-ul lui neko-chan
07-11-2009, 01:16 PM
Type this mesage ! Cred ca ma injuri ca ti-am dat atata sa scrii. Ha - ha - Ha ! <3
Eu pe tine nu te injur :X:X Next : E ciudat ca m-am nascut undeva'n Balcani, e ciudat ca am crescut intre romani si tigani. [ :]] ] Always keep the faith ! YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan. The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory Always Keep The Faith Deferto Neminem Hope to the End
07-11-2009, 01:45 PM
E ciudat ca m-am bascut undeva'n Balcani , e ciudat ca am crescut intre romani si tigani .
Bascut Asa Next : Ce urat din partea ta sa te uiti la acest mesaj . [lipsa de idei ] Don't try to be perfect . Just be yourself .
12-11-2009, 05:07 PM
Ce urst dyn partea ta sab te uiti la acest mesajh(de unde e si h asta........eee cu siguranta am tastat gresit)
Next: Urasc anime-urile tare tare mult. hi-hi-hi cred ca tuturor va plac anime-urile ......dar asta e sunt si eu mai rea putin azi
14-11-2009, 05:47 PM
"taste this duclomg disyitbinf mesdafe right now, rifjt hete, you littke bastars' "
Groaznic, mai am de invatat Next: Capra crapa piatra in patru
Hetalia
Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...
14-11-2009, 11:31 PM
I realize nothing`s broken, no need to worry about everything I`ve done !
nicio greșeală o,o trebuie să fie o greșeală Într`o zi de iarnă foarte călduroasă și ploioasă, oamenii erau la plajă. Intunecand intunericul,
iata portile luminii. |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
23 Vizitator(i) |