14-02-2012, 04:14 PM
Hmm... mi se pare interesant ficul! ^.^ Dar totusi povestea decurge cam repede, iar la sfarsit a fost cam incalcita. Descrierea cam lipseste si ar fi trebuit sa adaugi niste sentimente. Ce simte atunci cand scoate pistolul sau cand il vede ca se saruta cu acea fata. Ar trebui sa descrii imprejurimile, cum arata locul, cum te intelegi cu Orochimaru sau cu Jiraya si alte lucruri. Adica de unde o cunoaste Sakura pe fata aia, blondina?
La inceput puteai sa adaugi putin mister, nu sa spui direct cine este, ai fi putut sa faci un fic mai diferit decat celelalte, mereu intalnesc ideea asta "Ma numesc X si am Z ani, acum stau pe pat...", adica devine cam monotona. Sper sa nu te superi si abia astept urmatorul capitol sa vad cum te perfectionezi!
La inceput puteai sa adaugi putin mister, nu sa spui direct cine este, ai fi putut sa faci un fic mai diferit decat celelalte, mereu intalnesc ideea asta "Ma numesc X si am Z ani, acum stau pe pat...", adica devine cam monotona. Sper sa nu te superi si abia astept urmatorul capitol sa vad cum te perfectionezi!