10-10-2008, 11:33 PM
Thnx seren..voi incerca sa tin cont de sfaturile tale ^_^ si ca sa nu raman datoare voi trece si pe la tine
New stuff:
New stuff:
o.o" wot
Some Gfx =^.^= (O.F.: Niste seturi si ceva poze editate..)
|
10-10-2008, 11:33 PM
Thnx seren..voi incerca sa tin cont de sfaturile tale ^_^ si ca sa nu raman datoare voi trece si pe la tine
New stuff:
o.o" wot
11-10-2008, 08:48 AM
oke,de data asta o sa a si critici ::
deci sa incepem,prima o ador,dar patratele acelea puteau fii putin mai deschise,ca sa nu iasa atat de mult in evidenta. al 2lea sig,deci textul nu era neaparat necesar.iar la al treilea textul putea fii pus undeva in colt jos,si putin mai mare cu o marime. dar oricum tiau iesit minunat abia astept sati vad noile creatii sys
Sank you Hyono ^_^...
Am niste chestii noi -_-:Va rrooog...critici muuulte pentru poza mai mare pentru poza mai mare
o.o" wot
21-10-2008, 08:13 PM
oke, :-' deci sa vedem cu ce s aincepem
primul sig ti-a iesit minunat,dar in spatele scrisului puteai sa mai pui niste lumina la al doileA sig,in spatele fetei puteai sa pui tot aceleasi efecte ca si in partea dreapta la al treilea sig,n uera neaparat s apui chestia aceea luminoasa in spatele celui din poza iar celelalte poze,nustiu cu msa zic,dar mi s epar foarte tari,asa cred ca arata ele in realitate fara farduri succes in continuare
25-10-2008, 10:18 PM
DEci incep cu inceputl cred ca o sa trebuiasca sa imi impart postul .
Primul set : Av-ul este cam mare sau mi se pare mie? incarca cam mult literele acelea japoneze dar noh e dragut Sig-ul e dragut si el .. dar de ce ai mai pus inca un scris .-. pute-ai sa lasi doar unul [ ala japonez :->]. In rest imi place. Al 2-lea set Av-ul: Byakuya ... nu prea imi place efectul de fulger .-. nu stiu de ce dar nu prea place la mine . Sig: pai tot la fel ca si la av .. nu imi place efectul .. puteai sa incerci altul da las k ii bine Al 3-lea set Av: imi place efectul ... e dragut .... chiar daca nu imi prea place cine e in poza ... sau render ti-a reusit .-. Sig ... aici ai alt efect .-. si imi place :d e foarte dragut . Al 4-lea set Av: nu e prea reusit ... scrisul acela incarca prea mult ... primul cuvand nu se prea vede ... Sig: este mai reusit ca av-ul .. dar puteai sa-l face mai frumos ... dar noh ... esti la inceput [erai :-> ] Al 5-lea set av: foarte reusit ... imi palce mult mai ales efectul si fetita este o scumpa sig : pai aici e in dublu exemplar , imi place ca ai pus-o in pozitii diferite Al 6-lea set av: ... pai nu imi place ca il incarci cu scris ... in rest e dragut dar scrisul prea incarca ... sig : imi place ... aici e bun scrisul ... Al 7-lea set: av: pai .. imi place efectul dar nu imi palce ca i-ai pus text plus ca patratul acela strica tot .-. sig: pai parca ii impartit in doua ... dar noh e dragut E un singur sig fara av ... sa vedem : bulinute :X:X imi palce :d foarte mult se combina perfect sa zic asa . Al 8-lea set : Av: Iar scris dar mnoh asa erai la inceput ... e dragut dar fara scris ar fi mai bine Sig: Foarte tare efctele si scrisul e dragut ... nu am altceva ce sa comentez Al 9-lea set Av: aici nu mai este scris e foarte fdragut Aig: foarte tare scrisul acela cu "punk" imi plac mult imaginile Al 10-lea set : Av: iarasi scris nu imi place scris in rest e dragut Aig : ... culorile nu se prea potrivesc acelea de la background ... in rest e placut sa te uiti la el . Al 11-lea set Av: foarte dragut imi place cum se imbina culorile si personajul Sig: ... Foarte tare scris intor adica literele .. imi place foarte mult ... Al 12-lea set Av: nu prea imi place deoarece personajele sunt fantome .-. iar efctul e foarte naspa Sig: nu imi place ... deloc -.- nu imi place nimic la el scuze dar e cam naspa .-. Al 13-lea set Av: iara scris wai ca te arunc pe geam fara scris ) in rest e bine Sig: foarte dragut, imi place deoarece are roz :X si eu sunt o fanatica a rozului asa ca imi place ^_^ Al 14-lea set : av: iara fantome puncte .-. ce cauta pe acolo ? thomne da imi place intr-un fel sig: poi e foarte tare scrisul iar efectul de fantoma foarte reusit imi place mult Sig : sasuke are o mutra care cere pumni nu imi place deloc ... asa ca iti zic pe fata Al 15-lea set Av: foarte tare ... reuseste sa faca personajul misterios Sig: ... pai .. imi place foarte mult iar scrisul e mondial nu prea am ce sa zic de rau Sig: thomne ... alucard :X:X:X asta chiar ca ii tare wai eu il iubesc pe alucard deci imi place nu am cuvinte sa-ti sun cat imi place Sig: E naspa rau ^_^ nu imi plac fetele alea -.- ... Al 16-lea set: Av: iarasi scris wai ce deja am inebunit nu imi palce ca e scris rest-ul bine Sig: foarte dragut imi place foarte mult Al 17-lea set iti zic din start ca nu imi place asa ca nu are rost sa iau av-ul si sig-ul sa le comentez pur si simplu nu prea imi place Sig: .. nu prea reusit .. calitatea imaginii ii 0 .-. ... si textul saracu s-o blocat Al 18-lea set Pai aici imi plac foarte mult amandoua asa c anu e nevoie sa le iau pe rad... foarte reusit dupa parerea mea . Sig: foarte tare imi place mult :d e foarte reusit plus ca e cu capitanul america Al 19-lea set Este foarte tare cred ca e cel mai bun de pana acum ... Al 20-lea Av: foarte inspirata ideea de a pune masca si nu fata sig: foarte dragut i like versy much . Sig: foarte tare imi palce mult bacgroundul ... si personajul e foarte tare Al 21-lea set A si B A : pai nu imi prea imi place liniile acelea strica tot ... B; acesta este mai bun :p Al 22-lea set A si B A: nu imi place ai text pe av B: nu ai text pe av dar nici pe sig -.- puteai sa pui pe sig dar mno Sig: ... nu prea place nu prea intelege :d ... Sig: foarte tare si amuzant Sig A, B A : sincera sa fiu imi plae mai mult acesta decat celalat deoacere e simplu si dragut B: e mult mai reusit A-ul ... deoarece nu e asa incarcat Av: prea incarcat .-. mai bine era fara liniile acelea Al 22-lea set : nu imi place nici av-ul nici sig-ul .-. e cam horror dar najpa sper sa nu te superi dar asta e parerea mea Sig: nu pre imi place ... e un lup? o.O cu aripi? :O = ciudatienie Sig: este dragut dar cred ca mergea mai bine cu un c4d .-. Sig: ... sasuke damn .-. i hate this boy dar pot sa zic ca e reusit sig-ul :d Sig: ... poi e destul de dragut Sig: Yaoi :X:X thomne :X:X luv si ai dreptate Sig: foarte tare cel cu misa :X:X luv mullt :X:X Sig: X-men :-> :-> e foarte dragut ^_^ Sg: nu prea stiui cine e ... asa ca sry dar nu place Sig: acela ... nu stiu cum se nuemste dar e din bleach :-> asa ca imi place Sig: Orihime .. foarte reusit imi place la nebunie Sig: cam simplu si nu e cam placut ala cu armura Sig ... 1 sa zic asa .. e foarte dragut .. imi place mult ^_^ Sig ... 2 ... Death note o.O L o.O combinatie mortala Sig ... 3 tot din DN? o.O combinatie super tare :X:X Sig .. 4 super naspa >.< ce-i cu robotu ala ? Sig ... 5 Air TV foarte tare anime-ul foarte tare sig-ul place mult ... Sig ... 6 cred ca ai amai facut cu fata aia un sig -.- dar imi place ^_^ - - - - Sig 1 ... blue foarte tare .-. acuam ii bun efectu fantoma Sig 2 foarte kawaii :X deci nu am ce zice :p imi place moolt Sig 3 adevarat? >: tare sig-ul imi place mult se vede ca ai avansat Sig .. 4 ... nu imi place .-. deloc culorile sunt prea urate Sig ... 5 ... nu are sens scrisul personajul nu imi place deloc ... asa ca nu imi place nik la sig -.- Sig ... 6 .. . foarte dragut ... i wanna play chin-chan - - - Sig 1 ... nu imi place T_T tot razboinici Sig 2 .. evil smile foarte tare imi place Al 23-lea set Av: scris nu imi place scrisul in rest e bine ^_^ Sig: Foarte tare :d efectele backgroundul imi plac foarte mult ^_^ iar personajul este foarte dragut ----- Sig 1 ... imi place mult mai ales acele doua mainii Sig 2 .. foarte tare imi palce scris mult iar efectul e bestial nu am ce comenta Sig 3 ... e foarte dragut trebuei sa recunosc dar nu imi plac acele frunze din jurul lui sasuke Sig 4 eyes mor incet :X foarte tare imi place moolt - - - Sig 1 .. foarte dragut ^_^ imi place Sig 2 ... foarte dragut ^_^ imi place mult - - - Sig 1 ... foarte tare cu kakashi :-> :-> sig 2 : nu prea imi place tipa sta sa nu ii se vada fata sig 3 : e destul de dragut ^_^ sig : 4 ... hot tipu imi place foarte mult sig 5 ... wooo foarte tare ---- sig 1 ... foarte tare :X:X giff nu am ce zice ti-a iesit foarte tare sig 2 : foarte tare :-> :-> imi place mult sig 3 : cel mai tare dintre toate ... ---- Al 25-lea set Av Sici se potreveste scrisl nu am ce zice imi place ca l-ai pus e foarte reusit Sig : Faoarte tare nu am ce comenta ^_^ Sig ... foarte dragut ^_^ imi place moolt - --- Sig 1 : ... pai aici nu pra imi place ca i-ai baga ochii p acolo Sig 2 : .. nu sunt o fana a trupei .-. dar sig-ul este reusit .-. Sig :3 ... foarte tare albastru :X:X luv Sig 4 : gackt .-. nu suntn fana sig reusit ... - - - Sig 1 ... foarte reusit imi place mult mai ales ca ... e rosu Sig 2 : foarte tare imi place moolt Sig 3 : nu prea imi place sunt prea multe patrate Sig 4 : nu prea imi plac liniile acelea Sig 5 : te-ai prostit aici sau mi se pare mie prea mult galben Sig 6 : nu e chair cine stie ce .-. Sig 7 : personajele sunt prea luminate .-. culorile nu sunt placute .-. un dezastru - - - Cratia aia a ta? te-ai gandit mult pana sa o faci? e foarte amuzanta Sig 1 ... dragut ... imi place e reusit Sig 2 ... foarte dragut imi e cunoscuta tipa ... Sig 3 la fel ca la 2 Sig 4 : nu imi prea place .-. prea multe patrate @_@ Sig 5: wooooowww ... verde @_@ foarte tare :X:X Sig 6: kawaii :X foarte tare :d - - - - Sig 1 ... imi place exprima tristete dar e foarte placut in acelasi timp Sig 2 : WTF? :-O :-O itachi? sasuke? mama )) Sig 3 imi place foarte mult semnatura doi copii care au suferit imagine : nu imi palce parca e momaie thomne Sig 4 : ... foarte tare capsuni yummy ----- Un sig foarte reusit ... este pentru DSS nu? imi place mult mai ales cum se scurge sangele Sig 2 : foarte dragut :X imi place mult imginea originala ai c4d sau ma insel? ... Sig 3 : foarte tare imi place mult efectul de lumina divina nu? pestisorul e foarte tare nu am ce comenta ----- Imagine ... pai nu imi place ca ai pus doua culori .-. ... alegeai una miabine in rest e bine Sig : ... pai nu prea imi place ca ... are acele urma de sange nu are nici o legatura cu un telefon Sig ... pai nu imi place ca i-ai pus c4d pe par ... in rest e bine --- - -- - Sig1 : foarte dragut :X love :X:X deci e foarte tare Sig 2 : nu prea inteleg scrisul ... dr noh e reusit Sig 3 : foarte dragut imi plac efectele alea . - - - - Al 26-lea set Av: Foarte tare nu am ce zice imi place foarte mult Sig: la fel ai imbinat imaginiile foate bine Sig : foarte reusit nu am ce zice :p ... imi palce mutl Sig : ala are o fata care nu cere pumni ci picioare @_@ imagine fara machiar arata foarte urata la fel si in a 2-a poza FINISH gata ti-am dat comm la 9 pagini :-> Always keep the faith ! YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan. The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory Always Keep The Faith Deferto Neminem Hope to the End
26-10-2008, 07:06 PM
Va multumesc extrem de mult
New: 1) 2) 3) avatarul e la mine Critici...sfaturi? Returnez...
o.o" wot
26-10-2008, 07:13 PM
Nu o sa fie asa de mare ca celalalt T_T dar mnoh
Sig 1 : Pai e cam asemanator doarca ai schimbat niste efecte dar totusi i like it ^_^ Sig 2 : Ti-am spus doarca e super-mega-ultra tare nu? imi plac ff mult efectele :-> Sig 3 : Wowz i like it ^_^ very very much imi place ca ai albastru iar fata aceea e super kawai :X:X Av : foarte tare Always keep the faith ! YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan. The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory Always Keep The Faith Deferto Neminem Hope to the End
26-10-2008, 07:19 PM
Deci ca de obicei felicitari sys,sunt minunate dar am mici comentari de facut:
1 la primu lsig efectele spuneau totul de la sine,nu mai era nevoie de text 2 ai prea accentuat efectele d elumina putin pe trandafir si pe fata tipei 3 arata bine,dar puteai sa ii lasi mainile fetei fara efecte,arata putin mai bine :bye: ja ne sys,,,abia astept sa-ti vad noile creati...karma+gambate http://i264.photobucket.com/albums/ii199...sa/hmm.png http://i264.photobucket.com/albums/ii199...nainte.png ...Eh guys...lasati niste critici pe aici :d... returnez
o.o" wot
|
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Seturi la comandă | 200 | 90.333 |
11-05-2011, 10:04 PM Ultimul răspuns: |
||
Seturi la comandă ! | 671 | 236.382 |
23-11-2010, 06:22 PM Ultimul răspuns: |
||
Poze...poze....si iar poze... | 2 | 3.358 |