Mira: Stau si vorbesc cu prietenele melele, discutia evident se referea la ideea nebuna pe care am inceput s-o coc. Pe langa noi trece directoarea adjuncta, se uita la noi cu superioritate, doar e importanta, si ne spune cu o indiferanta in glas de-ti venea sa-i dai o palma:
-Domnisoarelor, de azi înainte o sa aveti o colega noua, tanara Shizuku. ne spune si pleaca lasandu-ne in ceata.
-Nu pot sa cred ca cineva s-a mutat la noi in scoala cu cateva zile inainte de vacanta. A venit aici sa sta doua zile si apoi pleaca acasa, nu inteleg ce a fost in capul ei. spun eu cu gras hotarat.
- O avand si ea un motiv, Mira, nu fi asa de rea cu ea. Ne va fi colega, deci gata cu discutai asta. Oare ce ar crede daca ne-ar asculta acum ? spune Elvira.
-Nu-mi pasa, eu am un plan si din cauza ei se poate duce de rapa. zic cu rautate.
OCC: cine vrea.
Idee: Cred ca ar trebui sa oprim putin ideea din cauza noii nostre partenere, fetelor, sa existe un lucru/ o intamplare si sa mai ramanem cateva zile in scoala, ca sa devina si ea prietena cu noi.
Amaya Naoko bine ai venit !!!
:bye: