29-03-2011, 10:02 PM
De mine se poate ocupa cineva?
spam spam spam spam
spam spam spam spam
Seturi la comandă
|
29-03-2011, 10:21 PM
Mimi? Te superi daca imi faci si un avatar? Adica m.am indragostit de acest sig` si m.am gandit ca s.ar potrivi si un avatar. Sper sa nu te superi ca m.am sculat cu fata la cearceaf si vin iar =.=.
P.s.: Cu aceeasi imagine .
29-03-2011, 10:47 PM
(28-03-2011, 08:56 PM)мιѕѕ є¢ѕтαѕу A scris: Hellău! Aș vrea și eu un set! Yo. Edit. Sorry, I can't. Poate lua alt cineva comanda ?
31-03-2011, 01:55 PM
(28-03-2011, 11:46 PM)Ekkaterinna A scris: Hi guys ^^ Vreau si eu un set Umm, ar putea cineva sa ii ia comanda? Btw, voi fi absenta pana .. umm, marti. Skewl problems & co. Imi pare rau, sper ca nu e vreo problema.
31-03-2011, 08:24 PM
*points to page no. 3*
Haku si Reveuse, comenzi luate, asteptati un edit, eventual post nou in 2-3 zile ^^ probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
01-04-2011, 07:43 PM
Am venit si eu cu o noua comanda! As vrea, va rog, un set cu aceasta imagine!
[IMG=http://img192.imageshack.us/img192/2848/themosthotmanonworld.jpg][/IMG] Autor: As dori, de data aceasta, daca poate, sa mi-l faca Mimisor. Text: .Jinjin!(sig.) Culori: Las la alegerea autorului, dar pentru ca Jin e atat de scumpic mi-ar placea sa fie cat mai sweet:') Multumesc anticipat! [Edit]: Multumesc frumos, Mimisor! Este absolut perfect! Chiar mai bine decat ma asteptam. :::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion::: :::Your reaction:::To my action::: :::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::
01-04-2011, 08:32 PM
Va rog frumos imi luati si mie comanda?
spamspamspamspamspamspamspamspam Kiss me, k-k-kiss me Infect me with your love, And fill me with your poison. Take me, t-t-take me Wanna be your victim, Ready for abduction. Boy, you're an alien, Your touch is foreign It's supernatural, extraterrestrial.
01-04-2011, 10:32 PM
Okay, finally, gata comenzile.
In primul rand scuze de intarziere, Milcseic si mai ales Craci, dar am avut o gramada de shit to do. Craci: Am facut semnatura in formatul asta pentru ca pozele erau prea diferite ca si continut ca sa le leg cumva, asa ca le-am evidentiat pe fiecare in parte, sper sa-ti placa. Milcseic: Gotta admit, nu prea m-a ajutat imaginatia, scuze daca am cam dat-o-n bara. O sa revin maine probabil sa iau una din comenzile de mai sus, no more Ps today t.t
01-04-2011, 10:37 PM
(26-03-2011, 12:04 PM)✖Hαкu A scris: Pai... Am terminat sig-ul si dau edit si cu avi-ul un picut mai tarziu; imi pare rau, dar nu am timp sa pun si text si nu prea predomina rosul. Sper sa-ti placa. Ai doua variante de border: probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
02-04-2011, 12:56 AM
Cookiesor scuzele mele pentru aceasta intarziere xD doar ca nu prea am stiut cum sa o fac, sa iasa mai bine >.<... eh, sper sa iti placa :]]
Orice modificare e binevenita [lol] - adica ce nu iti place, zi si modific :]] ps - daca am uitat vreo cerere, sa-mi spuneti, ca sa nu zica lumea ca uit intentionat :]] [edit]Glad u like it ^^ |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Seturi la comandă ! | 671 | 235.878 |
23-11-2010, 06:22 PM Ultimul răspuns: |
||
Some Gfx =^.^= (O.F.: Niste seturi si ceva poze editate..) | 130 | 63.951 |
30-10-2010, 07:40 PM Ultimul răspuns: |
||
Rendere la comanda | 2 | 3.199 |
21-06-2009, 12:36 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |