Răspunsuri: 893
Subiecte: 13
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
235
Zupi: 21.006 z
Cum de nu am trecut inca pe aici? o.o
Pur si simplu ador anime-ul din toate punctele de vedere. La momentul respectiv, Sekai-ichi Hatsukoi si Junjou Romantica sunt animeurile mele yaoi preferate. God, cine le-ar putea intrece vreodata? o.o Grafica este si aici bestiala, desi am avut impresia ca il vad de vreo 100 de ori pe Misaki din Junjou Romantica prin diferite locuri : )). Hehe, acelasi stil de a desena personajele...foarte cute. Mi-au placut cam toate personajele, mai ales din punct de vedere fizic. Superbi oameni o.o Si cuplurile sunt foarte dragute.
Prima data am citit manga anime-ului si m-am indragostit din prima. Am citit-o pe toata intr-o ora, cred o.o Si god, ce scene sexy acolo. Pacat ca le-au scos in anime : )). Chiar trebuiau sa le bage xD.
Imi vine sa-l omor pe Ritsu o.o De ce este atat de incapatanat? De ce nu recunoaste odata ca il iubeste pe Saga? Aw, ce-mi vine sa-l strang de gat. Seamana mult cu Misaki, mai ales in ceea ce priveste comportamentul. Se comporta atat de cute si copilaresc xD. Of, vreau sa recunoasca odata ca este indragostit de Saga. Omul ala ii spune la fiecare secunda ca il iubeste, el de ce nu o poate face? : )). Au fost o groaza de faze amuzante intre cei doi, si nu numai atat. In tot anime-ul. Chiar am ras mult. Si faze memorabile? "How do you know my name? ";"I love you" xD.
Si sezonul doi...deja m-am indragostit de el, avand in vedere ca am urmarit un singur episod : )). Ritsu beat este genial xD. Aw, cum facea : )). Si de ce naiba nu-si mai aduce aminte nimic ? .___.
Astept si urmatoarele episoade. Chiar este un anime foarte reusit .
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !