28-11-2010, 11:56 AM
Salut,uite-ma si pe mine aici.Ce pot sa-ti zic? Imi place,mi-a trezit interesul.Si era imposibil sa nu-mi placa,e doar scris de tine.
Povestea e interesanta,de la primul capitol,si asta se vede.Sa inteleg Matyas are iubita si o inseala cu un alt tip....aham,perfect:x
Nu imi e mila de aia:-j Greseli de tastare nu am vazut,toate sunt la locul lor,Bay sa pui si tu poze cu personajele,te rog.
''<< - Da? Matyas...>
<< - Chris, nici nu-ti imaginezi, cat de dor imi este de tine >> -rosteste aceasta lipindu-si palma mainii stangi de gresie pentru a se mai racori.
<< - Simt cum corpul tau deja a luat foc si...si ma vrei, ma vrei acolo..langa tine>>
<< - Corect?>> -intreaba roscatul aflat in bucatarie, sprijinit de coltul mesei.
<< - Hmm, da, am nevoie de iubirea ta, vreau s-o simt>>
<< - Un fel de..Iubire secreta?>>
<< - Imi doresc sa fiu iubirea ta secreta>>
<< -Poti fii, suna incitant. Ne vedem diseara la restaurantul complexului din care face pare apartamentul tau?>>
<< -Desigur>> -raspunde numaidect brunetul, tresarind.
<< -Trebuie sa inchid vine..sti tu cine>> -adauga aceasta pe o voce joasa.
<< -Nu-i nimic, nici eu nu mai pot vorbi, ne vedem mai incolo, okay?>>
<< - Desigur, te..te pup dulce! >>
<< - Si eu! >> - sopteste barbatul zambind in sinea lui. ''
Imi plac replicile acestea....iubire secreta,kwaaaaaaaaa:x atat de romantic.:x fugi de aici ca m-a apucat romantismul.
Moama,baga repede next-ul.Mor dracu pe aici,inainte de termen:)))
Povestea e interesanta,de la primul capitol,si asta se vede.Sa inteleg Matyas are iubita si o inseala cu un alt tip....aham,perfect:x
Nu imi e mila de aia:-j Greseli de tastare nu am vazut,toate sunt la locul lor,Bay sa pui si tu poze cu personajele,te rog.
''<< - Da? Matyas...>
<< - Chris, nici nu-ti imaginezi, cat de dor imi este de tine >> -rosteste aceasta lipindu-si palma mainii stangi de gresie pentru a se mai racori.
<< - Simt cum corpul tau deja a luat foc si...si ma vrei, ma vrei acolo..langa tine>>
<< - Corect?>> -intreaba roscatul aflat in bucatarie, sprijinit de coltul mesei.
<< - Hmm, da, am nevoie de iubirea ta, vreau s-o simt>>
<< - Un fel de..Iubire secreta?>>
<< - Imi doresc sa fiu iubirea ta secreta>>
<< -Poti fii, suna incitant. Ne vedem diseara la restaurantul complexului din care face pare apartamentul tau?>>
<< -Desigur>> -raspunde numaidect brunetul, tresarind.
<< -Trebuie sa inchid vine..sti tu cine>> -adauga aceasta pe o voce joasa.
<< -Nu-i nimic, nici eu nu mai pot vorbi, ne vedem mai incolo, okay?>>
<< - Desigur, te..te pup dulce! >>
<< - Si eu! >> - sopteste barbatul zambind in sinea lui. ''
Imi plac replicile acestea....iubire secreta,kwaaaaaaaaa:x atat de romantic.:x fugi de aici ca m-a apucat romantismul.
Moama,baga repede next-ul.Mor dracu pe aici,inainte de termen:)))