ok..so ^^
Desenul 1: Din moment ce fusta e scurta la inceput,n`are cum sa se lungeasca atunci cand flutura...trebuia sa o faci ceva mai ingusta in partea din dreapta...
Mainile nu stau cum trebuie...le faci degetelor niste pozitii..cam imposibile..
Dungile verticale care compun forma fetei...sunt diferite...de la una incepe barba de mai sus,alta mai jos..
Se vad un pic dungile ajutatoare,da asta nu`i nmk..
Desenul 2: Ochii mult prea in frunte...Iar fruntea aproape inexistenta...Degetele prea lungi fata de palma..and..poate asta e stilul tau de a desena,dar gatul este cam gros...
Piciorul stang este mai gros si mai lung fata de celalalt..and...ce s-a intamplat cu restul băţului?
Desenul 3:Aceeasi problema cu degetele si palmele...nu i-ai facut corect pozitia picioarelor...eu stiu ce a vrut sa insemne,dar daca nu ai facut corect unele dungi peste altele,pare doar....grasa...sa nu mai spun de degetele picioarelor cu o diferenta uriasa intre ele
Fatza nu crezi ca este cam curbata? ^^
Desenul 4: Cam gresesti la sprancene..am vazul si la anterioarele...la fel si la gat...iar picioarele cam mari fata de trunchi...iar piciorul drept este cam impins in spate...
Mainile sunt..un dezastru...exerseaza la ele ><"
Desenul 5: Hai sa zicem ca la fatza te las in pace
dar de data asta nu ai mai gresit la degete...ci la brate..sunt...mari @.@ adk lungi... xD la fel si in desenul asta cu piciorul drept,este impins in spate prea mult...iar talpile obisnuiesti sa le faci inclinate spre interior prea mult...incearca sa le faci si din fatza..este o problema si cu rotula piciorului..ai inceput dunga cam tarziu..dar mna,sunt sigura ca nu sunt destul de explicita xD
Desenul 6:OMG picioarele alea nu au cum sa stea asa...e o greseala mare...le-ai schimbat cursul amandurora,da senzatia ca nu are oase
Piciorul drept indreptat spre stanga este prea scurt la inceput,iar apoi vine dintr-odata mare...@.@
Desenul 7:Asta pare sa fie cel mai dragut..insa wtf?
are numai 4 degete la mana dreapta?
si mult prea mici..si indesate xD palma practic nu exista..
Desenul 8:Fatza pare sa fie in regula aici..cu exceptia parului care vine cam gros acolo,la inaltimea umerilor...mana dreapta este mai mica decat stanga,iar degetele la fel de groase..si are o pozitie cam imposibila ^^' cine sta asa,cade imediat
insa daca nu ii faceai picioarele lipite,arata ca are stabilitate ^^
c`ya...