09-06-2009, 11:47 PM
Sincer, imi place foarte mult ficul tau. Este printre singurele care le citesc cu Naruto. Acum revenind la acest capitol, greselile:
...sperante si vise. Mii de vise-repetitie care nu prea-mi place.
in noaptea respectiva. eram incantata-in noaptea respectiva. Eram incantata.
tredata-tradata
batu-batu'
l-am placut-stai ca m-ai bagat in ceata. vorbesti de public sau de Yuri?
...i-am spus calma" De ce?" nu doream sa-i-am spus clama " De ce?". Nu doream...
"In pare rau, de tot!"-Imi pare rau, de tot!
ascultama-asculta-ma
"... tu nu esti Karin , intelegi"-"tu nu esti Karin , intelegi?"
mai departe nu mai am chef sa spun despre greseli. asa...Descrierea si Naratiunea imi plac mult, imi place felul tau de a descrie lucrurile. Dialogul a fost * intr-un fel sau altul* si nu a fost deloc sec. Nu am ce spune despre personaje, imi plac mult. La ultima faza ai cam grabit putintel (2%) lucrurile.
Ja ne si spor la scris!
* a si daca te-a deranjat comentariul meu te rog sa-mi spui printr-un PM. Dar crede-ma, nu am spus lucrurile cu rautate.*[posturi unite]
...sperante si vise. Mii de vise-repetitie care nu prea-mi place.
in noaptea respectiva. eram incantata-in noaptea respectiva. Eram incantata.
tredata-tradata
batu-batu'
l-am placut-stai ca m-ai bagat in ceata. vorbesti de public sau de Yuri?
...i-am spus calma" De ce?" nu doream sa-i-am spus clama " De ce?". Nu doream...
"In pare rau, de tot!"-Imi pare rau, de tot!
ascultama-asculta-ma
"... tu nu esti Karin , intelegi"-"tu nu esti Karin , intelegi?"
mai departe nu mai am chef sa spun despre greseli. asa...Descrierea si Naratiunea imi plac mult, imi place felul tau de a descrie lucrurile. Dialogul a fost * intr-un fel sau altul* si nu a fost deloc sec. Nu am ce spune despre personaje, imi plac mult. La ultima faza ai cam grabit putintel (2%) lucrurile.
Ja ne si spor la scris!
* a si daca te-a deranjat comentariul meu te rog sa-mi spui printr-un PM. Dar crede-ma, nu am spus lucrurile cu rautate.*[posturi unite]