09-09-2010, 10:53 AM
Flaw
Foarte urat.. Ce tot vorbesc? Ador povestioarele tale sunt so interesante!O ador pe asta cu LITERA A. Foarte interesanta disputa dintre arici, abac si albina. Poate maine poimaine povestioara ta o sa ajunga pe copertele abecedarului! :)) Ori ce poate fi posibil!
Greseli nu am descoperit si nici nu era cazul. Mi s-a parut o povestioara distractiva si foarte amuzanta.
Apropo, azi este si ziua ta, si iti urez un supr la multi ani FOr YOU!
Mai astept povestioare facute de tine ;)
Foarte urat.. Ce tot vorbesc? Ador povestioarele tale sunt so interesante!O ador pe asta cu LITERA A. Foarte interesanta disputa dintre arici, abac si albina. Poate maine poimaine povestioara ta o sa ajunga pe copertele abecedarului! :)) Ori ce poate fi posibil!
Greseli nu am descoperit si nici nu era cazul. Mi s-a parut o povestioara distractiva si foarte amuzanta.
Citat: „Dar Ariciul? El nu înÅ£eapă?â€, continuă acelaÅŸi reporter.ASta cred ca est printre cele mai amuzante replici ;) Ariciul era sprijinit de Lupu' Ursu', lumea interlopa. So funny. LOL.
„Ce e ăla Arici?â€, se mirară copiii crescuÅ£i la parterul blocului, pentru care fauna se rezuma la câini, pisici, porumbei ÅŸi animele exotice văzute pe Discovery.
Apropo, azi este si ziua ta, si iti urez un supr la multi ani FOr YOU!
Mai astept povestioare facute de tine ;)