Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala

#21
1)parerea ta personala despre scoala, e folositoare sau nu, invatamantul romanesc
pai scoala e ceva folositor logic, invatamantul romanesc lasa de dorit, eu am unu la socala care abia vine 2 ore pe saptamana si e a VIII-a a ramas de cateva ori corigent, si a laut la teza unica 9, si tasu' are bani, deci asta te duce cu gandul la cat de subred e sistemul de invatamant romanesc
2)scoala ta ( liceul, facultatea, etc. ), aspect, ambianta
Pai sunt la o scoala buna din Botosani " Scoala cu clasele I-VIII Octav Bancila Botosani" ce nume lung ~,~. E frumos prin scoala e ingrijita, regulile sunt putin cam dure, si unii profesori nu se prea tin de carte. Scoala este mare, iar daca o vezi de pe Google Earth sau ceva de genu are forma de E. Ma deranjeaza faptul ca sala de sport este prea mica, dar e modernizata. Dispunem de calculatoare, dar ne lipsesc bilele de la mouse15.
Avem ditamai terenul de soport, cu groapa de nisip, teren de handbal, fotbal, baschet. Terenul de volei este in sala, propriuzisa
Da la noi in scoala sunt numa fitosi( toti manelisti), care ma enerveaza se cred superiori, izbesc usi, zbiara la profesori si taote astea, dar sunt si elevi silitori ( in mare parte) are stau in patratelul lor.. Ma enerveaza profesorii ca dirigitna mea, deoarece noi avem in clasa un "copil" problema, si nu vrea sa-i zica la directoare sa-l exmatriculeze, ca e si el puiul ei ( dar a enervat-o rau de tot zilele trecute, ia facut probleme cu profesoara de biologie, si a zis s-si caute alta clasa)
Mda de la noi de la scoala pleaca elevi al cele mai bune licee din oras (M. Eminescu si AT Laurian), elevii sunt recunoscuti pentru "mintea" lor, si e ceva multumitor, deorece sunt profesori care sunt dedicati trup si suflet profesiei
3)materia preferata si de ce
pai mie-mi place engleza, mi-a trezit o pasiune inca de la gradinita. IMi place fizica, deorece e interesanta, imi place romana, deorece e interesant sa aflii atatea despre o simpla propozitie, despre fiecare parte a ei, etc. IStoria, deorece ne prezinta aspecte si fapte din trecut.
[Imagine: john5.jpg]
< Yeah, ador Nirvana >
Brian ( MM) za witch
[Imagine: omega3.jpg]
[Imagine: MMwitch.jpg]
"Contra todo Hoy BRUJERIZMO pa tí satanismo!
BRUJERIZMO! Cura joto " ( Brujeria- Brujerizmo)





#22
Tocmai citeam o carte de psihologie, mai exact sociologie "Tehnici de Manipulare" unde este descris in detaliu rolul principal al scolilor/liceelor pe care presupun ca multi dintre voi il stiau sau banuiau ca exista (dupa parerea mea era evident ca nu acumularea de cunostiinte cat mai multe este primul scop al sistemului de invatamant), acela de a integra elevul in societate, de a il invata sa se supuna autoritatii deci, desi nu vad ce rost are sa raspund la intrebari, voi raspunde:

1)Normal ca intr-o oarecare masura scoala este foarte folositoare, pana la urma v-ar placea sa existe o planeta plina de analfabeti unde conteaza doar coeficientul de inteligenta al unei persoane? Evident ca nu, dar in Romania cel putin in opinia mea, ca elev de liceu, exista o gramada de materii inutile care nu au nici o legatura cu profilul la care ai ajuns. Spre deosebire de multe alte tari europene noi am ramas la niste principii umaniste cum ca ar trebui sa fim genii si sa stim tot din toate domenile.

2)Liceul meu, fara sa ma laud, este singurul la care "se face scoala" din oras, dar nu sunt mandru de asta, desi stiu ca ma va ajuta la bac. Colegii sunt foarte OK, probabil un avantaj al faptului ca "se face scoala", nu sunt turme de cocalari care asculta guta, parizer si printesa de pleu fara numar la telefoane scumpe de pe care nu pot vorbi fiindca nu au credit, sunt oameni cu care poti glumi, dar poti si sa porti o discutie serioasa fara sa le definesti anumite cuvinte.

3)Materie preferata? As spune engleza fiindca mi se pare cea mai folositoare si oarecum "de viitor" cum spun parintii.

#23
1)Pai, din moment ce scoala a fost inventata cu scopul de a invata, e folositoare, doar ca invatatamantul romanesc e praf.Programa e incarcata cu chestii inutile, nu toti profii predau cum trebuie si de asta majoritatea elevilor ajung sa faca meditatii...etc

2)Well, in scoala mea se invata pe rupte, dar nu asa cum se zvoneste prin oras ca ne dau 100 de probleme pe zi si alte deastea.E mai multa severitate si notele nu se pun chiar pe deageaba, in rest e o scoala normala.Din acest motiv vreau sa raman aici si la liceu.

3)Cu siguranta, chimia.In a 7-a nici nu ma gandeam ca ar putea deveni materia mea preferata.E interesanta si utila, iar orele sunt foarte placute.
[Imagine: robin-1.jpg]

#24
Scoala... yeah! 29
Parerea mea e ca scoala e intradevar folositoare dar si stresanta ><". De exemplu moi copii din romania facem prin clasa a 5-a ce fac altii de prin alte tari prin a 7-a sau cea de genul. Men, eu nu suport scoala dar trebuie sa mergem cu totii si sa invatam... blah blah!
Eu una sunt la C.N.F.B(Colegiul National Fratii Buzesti)cel din Craiova... Mdea, ca liceu e bun, dar daca vi in generala ti se face rau 21 (cel putin la clasa mea). Nu arata prea bine, dar este intradevar destul de veche, din cate imi aduc eu aminte are cam 150 de ani...
Si materia preferata... well.. romana, pentru ca ma descurc aici foarte bine(chiar azi am luat un 10), e chiar frumoasa, mai ales literatura si destul de usoara cu o profa ca a mea, e super. Dupa romana... urmeaza.. desenu' pentru ca ne distram la ora asta si chiar daca nu sunt asa buna la desen, imi place sa 'dedenez' 21. Si cam atata....
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#25
Să vedem...
1. În mod evident şcoala este cât se poate de folositoare- oare cum am învăţa să scriem sau să citit( chestii elementare, de altfel) dacă nu ar exista şcoli? Fară ele am fi ca şi în Preistorie, la stagiul de descoperire al focului sau a rotii, să comunicam ca şi animelele. Cât despre şcoala din România, nu am prea multe de zis... Având în vederă că " m-a învăţat" , nu am nimic cu ea. Poate unele informatii ar trebui să lipsească de prin manuale, şi-aşa suntem sufocati de atâtea cunoştinte.

2. Sincer, nu-mi place şcoala generală şi nu spun asta din cauză că trebuie să învăţ, ci o spun pentru că este extrem de ciudată. Profesorii dau note pe pile şi mai ştiu eu ce şi presupun că ar fi în stare să ne asculte şi în ziua festivităţii de sfârşit dacă s-ar putea- mă bucur enorm că sunt în ultimul an...

3. Aici parcă era faza cu materia preferată... Pai, ador româna. Îmi place să citesc/scriu şi pur şi simplu îmi ador profesorul( cel mai mult îi apreciez ironia şi aerul critit cu care priveşte lumea de azi).
She is a living existence of selfishness.


#26
Ah ah se putea sa nu se vorbeasca de ea..Oricum e vacanta si nu ma aude ce spun despre ea.

1.Scoala ar fi un loc mult mai placut daca nu ai gasi fum in baie si nu ar exista asa multi profesori comunisti care ar trebui sa se pensioneze de mult dar nu o fac si asa nu pot avea locuri de munca profesorii tineri care se duc in strainatate drept consecinta si noi ajungem sa ne plangem ca nu avem destui profesori..Invatamantul romanesc este unul dintre cel mai dur din lumea asta..Nici nu ne scoatem bine degetul din gura ca deja ne pune sa facem calcule cu radicali si puteri dupa care au pretentia sa le stim pe de rost iar la sfarsit 90% din ce am invatat nu ne va ajuta dar aici sunt complet de acord ca ne largesc creierul si cand terminam scoala ramane un mare gol in creier care este umplut cu experienta in munca si in viata..Am auzit de la diriginta mea care a fost in Anglia si in clasa a 11-ea cica invatau sa scrie corect o scrisoare..Sa fim seriosi

2.Liceul meu drag..O cladire innocenta si alba in exterior..

La subsol: Majoritatea claselor de invatamant pentru liceu si cateva sali pentru muziceni
Etajul 1:Teren minat in pauze..Imposibil sa nu te loveasca vre-un copil din clasele 1-4 daca treci pe acolo
Etajul 2:Locul meu preferat..Zona de locuire a clasiilor 5-8 de Arta Plastica si toate saliile de lucru pentru desenatori..
Etajul 34ap..loc necunoscut pentru mine..Nu ma prea grabesc acolo dar din pacate odata la 2 saptamani ma furisez pe acolo sa termin orele de desen
Cladirea din Curte: Saliile pentru ceramica,sculptura si arhitectura....Eu stau in buncarul de sub pamant acolo
Sala de Sport: Bomba cu Gaz Mirositor..tot ce pot spune.

3.Orice materie care nu ma adoarme sau ma lasa sa dorm in pace.

#27
1) Parerea mea despre scoala si despre invatamantul romanesc... Da, scoala este folositoare, oamenii s-au dezvoltat invatand. Dar multi dintre romani *si ma refer la elevi, licieni* nu-si dau seama ca scoala este importanta, pentru a nu ajunge oamenii pesterii. Invatamantul romanesc... Probabil ca si profesorii exagereaza cu temele da' n-ai ce sa le faci. Si in strainatate tara noastra este printre primele la invatatura, tocmai datorita profesorilor drastici.
2) Scoala mea? Lasand la o parte numele plictisitor format doar din cifre, este frumoasa ca si aspect. Este renovata in fiecare vacanta de vara. Eee, ce sa-i faci? Elevii ei sunt intr-adevar petrecareti, si au "grija" de ea, intr-un sens nu prea bun.
3) Materia mea preferata? Sa ma gandesc...Cred ca este Lb. Romana. De ce tocmai ora asta atat de stupida? Pentru ca-mi place literatura, dar ce-l mai mult ortografia. Si sunt si ce-a mai buna din scoala la ora aceasta.

Bye!

#28
1.Parerea ta despre scoala, e folositoare sau nu, invatamantul romanesc.
Normal ca scoala e folositoare. Fara scoala am fi exact ca niste oameni ai pesterilor, aia care se bat cu mancare, se scarpina in nas/ureche/alte zone si se dau singuri cu capul de pereti. Impotriva invatamantului romanesc am ceva. E mult prea greoi, iar manualele care se fac sunt mult prea proaste pentru a lamurii pe cineva.

2. Scoala ta, aspect, ambianta.
Scoala mea? Pai hai sa incep cu elevii. Are de toate: ciudati, idioti, retardati, cocalari, pitzipoance, rockeri sau copii normali. Aspectul 22 mda...mai bine nu. Se fac eforturi mari pentru ca scoala sa fie renovata. Insa tot ce a fost renovat s`a transformat in ceva mai rau ca inainte. Ambianta? E ok...am zis de elevi. Cat despre profesori, sunt ok, unii mai buni, altii mai rai, ca in orice scoala. Concluzia mea: de abia astept sa treaca anu` asta si sa ajung la liceu.


3. Materia preferata si de ce.
Materie preferata 39. Presupun ca engleza. Imi place cum preda profesoara si imi place ca nu e mereu rigida, ca unii profesori. Mai glumim, mai ne preda ceva, mai citim ceva si asa mai departe.



[Imagine: 28223o2.jpg]
My manga list



[Imagine: chibi_1290.gif]
, chibi-ul lui anonim_alex

Feed, cum il cheama p`asta? Asta de sus 5



[Imagine: mkdlaw.jpg]

#29
1)scoala e adevarat utila, iti descoperi asa numite aptitudini la ce materie te pricepi mai bine.Insa,acest sistem romanesc e o prostie mondiala de invatamant.Pentru ei. elevii ar trebui sa fie buni la orice materie. Imi place invatamantul de prin alte tari deoarece acolo (in unele tari) repartizeaza copiii la ce se pricep cel mai bine,si fac practica.
2)Asa numitul liceu "al meu".O mare prostie.simplu daca nu ai pile sau nu esti vazut de bine acolo,suferi de dezavantaje enorme.Un adevar care nu se poate schimba niciodata.Si nu se putea sa uit colegii,cocalari,mari roackeri fake,pitzipoance si ... pur si simplu.. RETARZI?
3)Nici una.Simplu.Nici una.Toti profesorii sunt la fel aici...dezavantajeaza unii elevi pentru ce? pentru ca nu le place fatza lor sau nu stiu ce "comportament".Da,sunt elevul dezavantajat la toate materiile.Se mai intampla.
[Imagine: dgfree.jpg]
Thanks Djunknown for the present :3 means alot for me!

[Imagine: nature.jpg]
Latest sign.

#30
uite locul perfect pentru ati incepe cariera in explozi
ce n-as da sa o arunc in aer 24
1)parerea ta personala despre scoala, e folositoare sau nu, invatamantul romanesc
2)scoala ta ( liceul, facultatea, etc. ), aspect, ambianta
3)materia preferata si de ce
1 - da , sistemul cel mai rau e ca e atat de prost incat nici profesori nu-l inteleg . Profesori nu se mai strezeaza ca stim ceva sau nu . Ei nu se gandesc ca noi suntem viitorul . Problema = vesnica generatie de sacrificiu . Eu sincer m-am saturat !
2 - Well , o simpla scoala intr-un simpu oras . Partea cea mai buna e ca avem ceva steag verde si ca facem ceva chesti umanitare ... nu ne prea intereseaza pe noi , dar noi le facem cu convingere .
3 - Fizica si Franceza - de ce ? simplu ... acestea sunt singurele materi in care profesoarele sunt dedicate . Si imi place materia !




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)