08-09-2011, 09:07 PM
Zburam pe deasupra padurii incercand sa gasesc ce caut eu si bingo. Am gasit.. le-am luat cu cea mai mare grija punandu-le intr-o traistuta mica. Chiar cand sa plec inapoi spre campus am observat-o pe directoare. Ce cauta ea la ora asta in mijlocul padurii? Bine nu ca eu eram mai prejos, dar aveam un scop de eram aici. Insa ea? Nu e vrajitoare..
Ca sa nu ma vada am devenit invizibila in timp ce zburam doar la o distanta mica de ea.
Ajunsese la un lac si fara a mai sta pe ganduri intrase in el. Ma uitam uimita la acest lucru, stiam ca e o zana a apei, dar ce ar cauta? Am stat sa astept sa vad daca mai iese si nimic. Deja trecuse vreo 3 ore de cand stau si ma plictisesc, clar ascunde ceva. M-am teleportat in camera mea unde era Hitomi ce sa speriat imediat cum am deveni vizibila.
Am inceput sa rad de fata pe care o avea
- Imi cer scuze, nu am dorit -am reusit sa spun printre rasete.
OCC: Ciufy, Kitsune sau Shadow...
Ca sa nu ma vada am devenit invizibila in timp ce zburam doar la o distanta mica de ea.
Ajunsese la un lac si fara a mai sta pe ganduri intrase in el. Ma uitam uimita la acest lucru, stiam ca e o zana a apei, dar ce ar cauta? Am stat sa astept sa vad daca mai iese si nimic. Deja trecuse vreo 3 ore de cand stau si ma plictisesc, clar ascunde ceva. M-am teleportat in camera mea unde era Hitomi ce sa speriat imediat cum am deveni vizibila.
Am inceput sa rad de fata pe care o avea
- Imi cer scuze, nu am dorit -am reusit sa spun printre rasete.
OCC: Ciufy, Kitsune sau Shadow...