Răspunsuri: 262
Subiecte: 27
Data înregistrării: Jan 2009
Reputație:
17
Zupi: 42.077 z
Folosesti stil colocvial la greu (folosit in viata de zi cu zi). Foloseste mai multa descriere si evita cuvintele stupide ca "fato" "party" si asa mai departe. Da-i o nuanta mai aparte. Succes!
Milioane de scuze ca nu am mai comentat.Rusine sa-mi fie!Eu,fana number one sa nu zic nimic?Nu se poate.Zic,Macar acum,dar zic ceva.
Bun,deci nu le place la scoala...Blacky cica il uraste pe Axl.Da,sigur.Si eu sunt sotia lui Axl (nu ca n-as vrea...).Eniuei,vad ca se leaga o anumita amicitie intre baieti si eroinele noastre.
Buna treaba.Acuma,na,daca intre Slash-Cherry si Duff-Blacky e mai mult decat amicitie,nu e o problema.Totusi,ma nelamureste ceva:In ciuda stilului de viata rebel si a noptilor pierdute drogata prin cluburi,Cherry e virgina?Asta da soc de prima clasa.Si lui Cherry ii pasa de gura lumii...eniuei,nu cred ca lumea nu stie ca ea se drogheaza in ultimul hal,dar,chiar daca stiu,nu e problema lor.Bun.Johnny are iubita,dar se pupa cu Cherry.Dragut.:)Si Blacky e pe undeva cu Duffy.Si mai dragut.:)Ok,acuma ca am lasat un comm maricel,ma iertati,da?Si puneti next,ca promit sa nu mai raman in urma.
Răspunsuri: 70
Subiecte: 7
Data înregistrării: Feb 2010
Reputație:
10
Zupi: 772 z
Heiii!!! Thx pentru commenturi [ anime_... o sa ai surprize :> ]
In special Storymaker .... Daca aveam nevoie de cineva care sa imi spuna ce sa scriu si cum sa scriu , cred ca as fii anuntat ... Nu crezi ?;;)
In primul rand e povestea mea si a lui Estranged daca nu iti convine nu imi pasa ... Scriu cum vreau , ma intelegi ? E o tara libera , atata timp cand nu primesc amenzi pentru ca n-am folosit destula descriere : I don't fuckin' care ! Si pana la urma asta nu e un concurs de cele mai bune povesti crezi ca am facut fic-ul asta ca sa vedeti voi ? Nuu honey , noi l-am facut pentru ca asa am vrut . Si nu ma deranjat practic comentariul tau , m-a deranjat faptul ca tu mi-ai dat oridine iar eu nu suport sa mi se dea ordine , crezi ca am sa te ascult pe tine ? Nu . -_-" Thx pentru intelegere ! P.S : Bella nu a vrut sa posteze cap. asa ca l-am postat eu . Ea la scris :)
Slash P.O.V*- *Bellatrix is just a “high†bitch but her sister is so HOT!*
Stateam in bar, fumand o tigara si ascultand muzica ce se difuza, vrand sa vina o data baietii deoarece ma simteam ciudat sa fiu singurul tip cool din tot localul.No shit! Ceilalti aratau ca niste gay, mai ales cel care s-a bagat in seama ca un chilot in cur, si a venit sa ma intrebe de ce stau singur si nu vin sa stau cu el si cu prietenii lui.
-Nu mersi, imi astept prietenii, care nu sunt gay.Acum, ia si du-te dracu, daca vede cineva ca vorbesc cu tine, o sa creada ca sunt asa cum esti si tu : un tantalioza.Acesta se uita la mine, cu o fata mai cretinoidica decat o avea déjà , daca asta era omeneste posibil, si imi spuse ca macar ei nu arata ca niste drogati, si multe chestii de genul asta.Nu mi-am mai obosit gura cu el, ci mi-am bagat o tigara in gura si dupa ce mi-am aprins-o i-am aratat muie.
Se pare ca rugile mele ca acel poponar sa plece si sa ma lase dracului in pace au trecut prin nori si au fost auzite de urechi milostive, deoarece, dupa ce facu putina drama pleca, cu un mers care imi provoca rasul, pentru ca era foarte de gay, chiar daca se dorea a fi smecher sau mai stiu eu ce alt rahat de genul.Am continuat sa imi fumez tigara, pana cand am vazut usa deschizandu-se si pe Blacky intrand in local.
-Hei, Black ! am facut-o atenta, deoarece ea nu parea sa isi fi dat seama ca eram acolo, sau ma vazuse dar nu vroia sa ma bage in seama, ceea ce era de asteptat, pentru ca noi doi nu prea ne intelegem, nu ii plac tipii noi si mereu e sictirita. Nu imi vine sa cred ca ea si Cher sunt surori, nu seamana deloc, ma rog, ma privi nepasatoare cateva secunde, iar apoi murmura ma corecta : « BELLATRIX ! »
-Da, ma rog, nu conteaza, am spus eu dandu-mi ochii peste cap. Ce gasea Duff la ea ? Era sexy, intr-adevar..mda !Acum ma contraziceam singur, ce faza, frate !
-Unde e Axl, sa il zmotocesc putin ? ma intreba ea aprinzandu-si o tigara, si uitandu-se in jur, asteptand sa ii dau raspunsul, pentru a se duce si a-l strange de gat. Mama…nu as vrea sa fiu in locul lui, chiar daca nu intelegeam ce are cu el, cred ca a inceput atunci cand l-a vazut ca state a pe scaunul ei. Oricat de sexy ar vrea sa para si oricat de multe calitati i-ar gasi Duff, eu tot cred ca e doar o curva penala si drogata, in comparatie cu sora ei, care as da orice sa o am macar o noapte in pat.
-Ba, Bob Marley 2, imi raspunzi dracu’ azi ?! se rasti satena la mine, dand dovada de multa nerabdare si de faptul ca era nervoasa. Oare era din cauza faptului ca eram noi aici ? La ce criza a facut in curtea scolii cand ne-a invitat Cher…nu m-as mira.
-N-ai putea sa te duci sa il cauti si sa ma lasi pe mine sa dorm ? am intrebat-o eu plictisit, in timp ce ma scarpinam in cap si incercam sa ma relaxez, dandu-mi jobenul jos. Fata incepu sa rada rautacios, si imi dadu una peste cap, si nu in gluma..cel putin nu parea.
-Trezirea Bob M. Stupid Idiot ! Dupa ce imi raspunzi la intrebare poti sa te si futi dormind, da-te dracu. Exact aceeasi Bellatrix de la scoala : Nepasatoare, curva si care se baga in seama cu un barbat doar ca sa obtina informatii.
-Mneah, stai chill, o sa vina el, si oricum, nu e in club.I-am spus eu neobosindu-ma sa o privesc, si oricum, stiam prea bine ca daca ma uitam la ea, era sa plec cu un ochi vanat deoarece spune ca nu sunt demn de ea si blah blah. Din nou…curva dementa…altceva nu am ce sa zic.
*Duff McKagan P.O.V*-*Drugs N’ Sex*
Cand am ajuns la bar, am intrat inauntru si am vazut-o pe Blacky in fata lui Slash. Recunosc, devenisem putin gelos, deoarece eram foarte indragostit de ea, si as fi dat orice sa vad cat de rea putea sa fie in pat, pentru ca toata ziua nu m-am mai putut gandi decat la ea si cum arata fara acele haine, care oricum nu acopereau prea mult, insa eu vroiam sa vad TOT.
-Yo, Slash ! am spus eu, stiam ca daca nu o bagam in seama, era sa se simta lasata pe dinafara si sa isi arate din nou partea de bad girl, la care de altfel, nu renunta niciodata. Am bautut palma cu barbatul pe care il salutasem, si mi-am scos si eu o tigara pentru a nu fi mai prejos decat ei doi.
-Salut si tie, boule ! rosti Black, privindu-ma de sus, cu tigara in gura, si cu mainile in sold. Asta era atitudinea care ma facea sa vreau sa o iau in brate si sa o sarut. Imi placeau fetele care erau ale dracului, iar ca ea nu gasisem nicioadata, plus ca era foarte sexy, si stia asta.
-Hei, Bell. Nu te-am vazut. Cum m-am asteptat, imi spusese doar un « du-te dracu’ » si apoi nici ca se uita la mine, ci se uita la un tip de langa bar, cu care se parea ca isi facea ochi dulci.
-Vrei droguri, my love ? intrebasem eu, nu stiam ce subiect sa mai deschid pentru a-I atrage atentia, insa acesta se pare ca fusese destul de bun incat sa obtin macar o privire din partea ei, una ce era indreptata direct spre ochii mei, parca citindu-mi direct in suflet.
-Normal, ce fel de intrebare e asta ? se apropie de mine si se aseza pe marginea canapelei, cerandu-mi sa ii arat imediat ceea ce vroia sa vada. Aveam de gand sa ma joc cu ea putin, si sa o duc intr-un loc mai retras unde sa fim doar noi doi, fara Slash, Izzy, Cher sau Axl ori altcineva curios sa isi bage nasul unde nu le fierbe oala.
-Hai sa mergem sus, acolo nu e nimeni si putem sa fumam si sa ne drogam cat vrem. M-am ridicat de pe scaun si am luat-o de mana, spre uimirea, dar si fericirea mea…nu si-o retrase inapoi si nici nu imi dadu o palma cum ma gandeam ca va face prima data. Se pare ca pentru droguri ar face orice.Iar eu aveam de gand sa ma folosesc de asta, pentru a-mi impinge norocul pana la extrem. Daca era bine sau nu, putin imi pasa, pentru ca eu nu respectam reguli, la fel ca si Bellatrix.
Ajunsi sus, ma lipi de perete, presandu-si apoi trupul peste al meu, si imi sopti la ureche, cu o voce ce imi oferea fiori pe sirea spinarii : « Stiu ca nu m-ai adus aici doar ca sa fumam. Da-mi ceea ce vreau sa vad, si tu o sa ai ceea ce vrei ».
I-am intins drogurile iar ea ma lua de mana, si merse spre o camera, deschise usa apoi ma lasa sa intru primul, dupa care ma impinse pe pat, si veni si ea :
-Timpul sa iti iei recompensa, my dear, spuse ea privindu-ma pervers, o privire care ma facea sa vreau sa o iau si sa o simt, sa fie, chiar daca pentru un timp limitat, a mea.
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one
Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"
(ca sa nu va obositi scriindu-mi nick-ul,ma cheama Oana.:) )
Sper sa am surprize.Unele deja incep.Bine,deci eu nu am priceput ceva:Axl o place pe Cherry sau pe Bell?Bell pe Axl sau Duff?Cherry pe Slash sau Axl?Stiu ca nici una dintre voi nu o sa dea din casa,si ca trebuie sa astept ca sa vad,dar merita sa-mi incerc nocorul,nu?
Slash,Slash,Slash...mereu acelasi.Sarmant,seducator,si enervat de prezenta lui Bell.Cel putin asa pare...
Duff?Indragostit?Il inteleg,Bell e sexy si alea,alea,dar indragostit?Uite ca deja incep surprizele.
Le astept nerabdatoare si pe celelalte.:)
Reputație:
10
Next , tot din partea lui Estranged :d Ea sta pe bara ... acum ;;)
*Duff McKagan P.O.V*-*She would do anything for drugs*
Am luat-o in brate si am sarutat-o, bagandu-mi limba in gura sa mica, poate ma miscam prea repede dar pur si simplu nu ma puteam controla.Ca raspuns la actiunile mele, scoase un sunet de placere, si isi puse mainile in juru gatului meu, parca cerand mai mult, neoprindu-se din sarut.
-Atinge-ma…spuse ea presandu-si trupul si mai mult de al meu, stiam la ce se refera, asa ca, dandu-I rochia la o parte de pe fund, astfel in cat sa ii vad chilotii, punandu-mi mainle pe fundul sau, am zambit pervers, fiind gata sa imi bag mana inauntru si sa ii ofer ce vroia sa aiba, si de asemenea, si eu vroiam sa simt.
-Chiar esti o persoana extrem de perversa, Bella.La auzul acestor vorbe, zambi si isi dadu linse buzele, intr-un mod foarte seducator, apoi ma privi, si incepu sa imi mangaie fata cu mana, sarutandu-ma pe frunte.
-Imi place cum imi pronunt numele, Duffy.Fa-o. Ma privi cu un zambet pervers, dupa care, excitat la maxim de vorbele ei, i-am bagat mana in chiloti, observand ca este foarte uda.Speram ca este doar datorita mie, nu datorita altcuiva.Cand simti ceea ce faceam, isi duse mana la nasturii pantalonilor mei si incepu sa mi-I descheie, pentru ca…doar imi promisese ca va face si ea ca va face.
-Primesti inapoi ceea ce imi dai, iubire. Rosti ea in timp ce incepu sa ma atinga in locul unde putea sa isi dea foarte usor sa isi dea seama daca sunt excitat sau nu. La dracu! Eram foarte! Nu mai fusesem de mult asa de excitat in fata unei femei.Doamne, nu avea idee cat de mult incercam sa ma abtin sa nu ii gem numele. Sau poate ca isi dadea seama de la cum o priveam.
-Zi-o, love, rosti ea pe un zambet pervers, si puteam sa vad clar in ochii ei albastrii ca nu se gandea decat la sex si la droguri.Oricat am incercat sa ma abtin, in momentul in care am auzit-o indemnandu-ma, nu m-am mai putut controla…La dracu!!
-Bella…ochii ei aveau o sclipire ciudata in momentul in care auzise, si isi muta mana de la pantalonii mei, la locul unde era mana mea, si incepuse sa mi-o mangaie, in timp ce eu ii ofeream placerile pe care le vroia.Cealalta mana si-o duse sub tricou si apoi, cand il ridica, isi trecuse manile de cateva ori peste corpul meu, apoi mi-l linse, cu limba ei pe care nu vroiam decat sa o simt din nou in gura mea, si sa nu o mai las sa plece niciodata, chiar daca stiam ca poate era orbita de droguri. Vroiam sa fie a mea.Si eram pe cale sa reusesc daca nu…
-Ma opresc aici, love. Nu vreau sa iti dau totul intr-o noapte, ranji, si ma mai saruta inca o data scurt pe buze, privindu-mi ochii plini de dorinta.
-De ce? Am intrebat-o, tragand-o mai aproape de mine.Nu ma puteam opri, si nu acum.
-Pentru ca nu sunt asa de curva cum ma credeti voi, stiu ce vrei..si o vei avea, in timp, imi facu cu ochiul si apoi, se dadu la o parte, scotandu-mi usor mana din chilotii sai.
Intr-adevar, nu era asa de curva pe cum o credeam, si chiar daca era una…era mai frumoasa si saruta mai bine decat credeam.Stia cum sa faca un barbat sa o vrea cu toata fiinta lui.
Se scula de pe pat si ma privi seducator inca o data, spunandu-mi ca ar fi timpul sa mergem jos, deoarece ceilalti ma asteapta, insa se vedea clar pe fata ei ca ar fi vrut sa continuam si ca se gandea la multe lucruri pervese deoarece privea in gol, cu un zambet pe fata.
Am coborat usor scarile, tindandu-ne de mana, si cand i-am vazut pe baieti, am vazut ca era si Cherry cu ei.Bagami’as piciorul, nu o suport pe copila asta! Tot timpul trebuie sa fie aia prietenoasa, de ce nu poate sa semene cu Blacky sau ca mine? Adica ceva de genul mai BAD.
Cand ne apropiam de masa, am intrebat-o la ureche pe Bella cand putem continua, iar ea rase si spus ca oricand suntem singuri, dar sa am droguri, pentru ca asa poate intra si mai bine in starea care ii trebuie.Tipic ei, stiam ca ar face orice pentru droguri, si nu regreta nimic. Femeia asta nu avea constiinta?! Imi placea si mai mult de ea in acest caz.
De ce nu puteam sa stau langa Black si trebuia langa Axl?! Adica imi convenea daca eram gay, dar ce dracu? Eram noi doi prieteni buni, dar nici chiar asa.Poate daca stateam langa Bella mai puteam sa o ating si sa o sarut, dar asa cum as putea? Sa ma intind peste masa? As face si asta...dar nu vreau sa par nebun.
Cand sor’sa o intreba ce am facut noi doi…i-a raspuns ca “sex†insa a fost un inceput de sex, pe care il vom continua cat mai repede posibil sper.
Peste ceva timp, cand eu visam ca boul la cum o sa ma simt cand o sa o facem pe bune, ma trezesc ca il saruta pe Axl.A fost ceva care m-a lasat prost cateva secunde, adica frate, ce plm, ei se cearta iar acum se saruta? Ce dracu se intampla intre ei defapt?Se folosea de mine doar ca sa ajunga la inima lui Axl, sau doar facea pe curva?O placeam, dar acum chiar ma enerva. Iar faza cu sarutul sora’sii..dezgustator, va spun eu! Defapt…m-a excitat si pe mine putin, insa tot ramane scarbos sa te saruti cu o virgina, mai ales cand e vorba de Cherry si mai e si sor’sa!!
"If I died in your arms
and that I was the one
Well,Bell e...capabila de absolut orice pentru droguri.E clar asta.Mama,si cum se joaca cu saracutul Duffie...il compatimesc.Poate o sa-si primeasca si el rasplata candva.
Si care-i faza cu sarutul cu Axl?Adica...parca nu il suporta.Si cand Duff e acolo...e cam nasol,].Saracutul.Cred ca innebuneste.Si s-a sarutat cu Cherry?Hmm,ciudat.Oricum,nu asta e esentialul.Esentialul e ca s-a sarutat cu Axl.Si el imi imaginez ca i-a raspuns la sarut.Totusi,cum zicea Duff,acum se cearta,acum se saruta.Defapt,astia doi mor unul dupa altul dar nu recunosc.Cel putin asa cred...
Astept sa aflu :)
Reputație:
10
Sincer , sper ca asta sa fie capitolul corect , ca nu le-am numerotat , in caz de ceva ... Gasesc eu o solutie :)))
*Blacky Star P.O.V* - *I told you that I am BELLATRIX to
YOU, AXL!!*
Stateam ca o proasta la masa si ma holbam la Duff, simtind nevoia sa ma duc langa el, insa nu puteam deoarece Axl imi statea in cale, asa ca, luand toata sticla de J.D, desfacand-o si band direct din ea, fara sa ma mai obosesc sa mai torn in pahar, am sughitat putin, apoi am trantit sticla pe masa, si l-am privit pe cel cu care nu ma prea suportam :
-Axl, ia hai sari tu frumusel de langa Duff, ca nu meriti sa stai asa de aproape de el, am spus eu pe tonul meu batjocoritor si dispretuitor, care speram ca il va face pe baiat sa faca ce ii spuneam, insa nu se putea fara o mica cearta.
-Si vrei sa zici ca o curva e mai potrivita sa stea langa el ? ridica acesta tonul, privindu-ma ranjind batjocoritor, peste cateva momente continua. Te temi ca o sa-ti cada rangul daca nu te futi si in noaptea asta cu cineva ? Nu mai esti Blacky daca nu o faci, nu ?
-Ti-am dat cumva voie sa imi spui Blacky ? Incredibil, cat tupeu poti sa ai in curul ala, care oricum e mai mare decat creierul, si e minuscul ! am tras aer in piept, spunand « Zen, Zen » apoi, incercand sa fiu calma, i-am spus a 2-a oara pe ziua de azi : Ma…cheama…BELLATRIX ! Vrei sa iti spun pe litere ?!
-Tipi asa pentru ca esti atrasa de el si de ochii lui, nu ? ma intreba Slash, care o tinea in brate pe sora mea, insa nu aveam timp sa stau si sa ii admir.L-am luat imediat de guler si l-am tras in sus, urland : Arata ca niste ciuperci ! DESPRE OCHII AIA VORBESTI ?! Slash, care era mai spart decat mine, ca eu eram mai mult drogata, ma privi prin ramele ochelarilor de soare.
-Calmeaza-te, curva nebuna, rosti acesta, moment in care i-am tras o palma, iar incepe sa mormaie cuvinte greu de inteles pentru altcineva decat persoana lui turmentata, defapt…as fi putut sa le inteleg daca vroiam, dar nu vroiam, asa ca i-am dat drumul, privind-ul scarbita inca o data si pe urma m-am asezat inapoi, dand pe gat inca o gura de J.D, tot din sticla.
-Poate mai vrem si noi, tampito, se gasi sor’mea sa comenteze.
-A, da ? Barul e acolo, puteti sa va duceti sa va luati, crezi ca ma fute pe mine grija ca va e voua sete ? am raspuns eu, asezandu-ma mai comod pe canapea, si aprinzandu-mi o tigara.
-Pe mine nu ma deranjeaza sa beau dupa Bellatrix, mai ales cand stiu ce gust au buzele ei, spuse Duff visator, in timp ce eu ranjeam ca retardata, fumand din tigara.
-Ce ati facut voi doi ? ma intreba Cher, in soapta, cu un ranjet care nu vroia sa le dea de banuit baietilor, dar o facea.
-Sex ! am spus, scurt si la obiect, ridicand din umeri. Nici macar nu ma uitasem la expresia surorii mele, care nu parea sa fie uimita, ma cunostea mult prea bine, si stia ce fac inca din clasa a 7a.
-Intocmai ca o curva, trase sora mea concluzia. Am privit-o cateva momente apoi, dupa ce am mai tras tras un fum, si privind formele pe care le forma acesta in aer, am spus ca mai bine ca mine, care sunt satisfacuta cand am nevoie de asta, decat ca mama sau altele, care ar fi in stare sa se futa si cu un caine pentru a avea ce nu au avut o viata intreaga : placerile pe care pot sa ti le ofere un barbat, oriunde si oricand.
- Axl, ia model de la Duff, vezi ce repede invata? am spus eu, ceva ce nu avea nimic de aface cu faptul ca eram curva, pentru ca, la urma urmei, baietii se uitau la mine, si nu trebuia sa alerg dupa ei.Vin ei la mine.
-Da, si nici macar nu are gust la femei, spuse Axl plictisit, uitandu-se dupa femei ce treceau pe langa el prin bar, dar nici ca erau prea imbracate. Oricum, cert e ca, atunci cand l-am vazut cum se uita dupa ele, am inceput sa ma simt ciudat, ca si cum as vrea sa il apuc de fata si sa ii intorc privirea sa ma priveasca numai pe mine.Credeam ca e din nou pentru ca eram « high » si apetitul meu pentru sex crescuse radical, cum se intampla de obicei.
-Cine mai vrea de baut ?Fac eu cinste ! am mormait, inca fixand-ul cu privirea pe Axl, si nestiind de ce ma simt asa de geloasa, pentru ca nici macar nu mi se parea atractiv.Asa spuneam, dar oare era adevarat ? « Oh haide, Bellatrix, nu poate sa iti placa de unu cu care nici macar nu te intelegi ! ».M-am ridicat multumita de pe canapea, si am mai intrebat inca o data daca vrea cineva de baut, vazand ca nimeni nu ma baga in seama, nici ca am mai incercat si m-am dus sa-mi mai iau o sticla de J.D, chiar daca pe prima nu o terminasem inca.
M-am intors dupa cateva momente, facandu-i cu ochiul unui tip saten de langa bar, care ma privea vrajit.In noaptea asta insa, aveam de gand doar sa ma joc, sau poate…sa le fac cateva servicii mici, care sa ii faca sa doreasca mai mult.
-Vezi ca Axl a baut din sticla ta, ma avertiza Izzy cand eram pe cale sa iau inca o gura, deoarece imi simteam buzele uscate.
-Axl…TE OMOR ! am spus eu, uitandu-ma la el ca la persoana pe care o uram cel mai mult pe lume, pentru ca, sa fiu sincera, uram cand cineva imi bea bautura iar eu ramaneam cu mai putin.Era unul dintre singurele lucruri de care imi pasa pe lumea asta, si aceasta nu erau prea multe.
-Sticla aia era pentru toti, nebuno ! spuse acesta, dupa care am observat ca mustacea ceva, insa nu puteam sa aud.Mi-am dat seama ca e ceva de rau, pentru ca imediat cum auzi, Duff ii dadu un ghiont, iar marele insetat isi dadu ochii peste cap, incepand sa priveasca nervos tavanul.
-Nebuna e ma-ta ca nu te-a avortat cand nu ai parazitat inca aceasta lume innocenta si magica.Faceam anumea pentru a-l enerva, astfel incat puteam sa fim chit si sa ma razbun pentru toate datile in care ma facuse curva.
-Sa ma sugi. Parintii tai erau beti cand te-au botezat ? « Bellatrix Blacky » taica’tu nu stie si nume de fete, numai de caini ? Mie imi placea numele meu, deci..ca se lua de faptul ca aveam numai ONS-uri nu ma deranja, ca ma facea curva, nici asta, dar atunci cand se lua de numele meu, chiar imi venea sa il strang de gat :
-Motherfucker ! Axl ce p*** mea inseamna ? Ma face sa ma gandesc la Axa xOy, macar Bellatrix nu suna ca ceva in care ti-ar veni sa vomiti ! am racnit, dand cu pumnul in masa, astfel incat sa ma fac auzita.
-Iti vine sa vomiti, a ? Cand isi da drumul cineva in gura ta nu-ti mai…, incepu Axl, insa eu, care ma carasem langa el in tot acest timp, l-am sarutat pe buze, asta numai pentru a-l face sa taca, incepuse sa devina enervant, mai enervant decat proful de mate cand ne sa un test.
La dracu sa-l ieie si pe ala, apropo !!
Dupa ce m-am dat la o parte de langa el, m-am dus si m-am asezat jos ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, insa inainte sa iau o gura de J.D ma apuca rasul.
Clar, eram drogata. Defapt, stiam déjà !
"If I died in your arms
and that I was the one
Răspunsuri: 338
Subiecte: 14
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
64
Zupi: 3.206 z
fucking crazy...sorry nu m-am putut abtine.Genial,il ador pe Slash,imi place la nebunie,iar in realitate parca dadea mai multa clasa trupei GNR insa acum,parca trupa nu mai e cum a fost.Revin,superb,atept cu nerabdare nextul.
Fanul Vostru Nr.2.:X
Tadaaaaa.Boom:3
Răspunsuri: 262
Subiecte: 27
Data înregistrării: Jan 2009
Reputație:
17
Zupi: 42.077 z
Ce ai scris tu e asemeni unui film ce se bazeaza numai pe sex si ucideri. Un film fara mesaj propriu zis, un film fara decrieri, un film gol.
O povestire este intre niste norme ce trebuie respectate. Incearca sa le citesti ;)
Reputație:
10
07-07-2011, 04:27 PM
(Ultima modificare: 07-07-2011, 04:28 PM {2} de sickness.)
Iubitule , tu chiar ai o problema cu mine si cu Nagini ? Ti-am zis , nu iti place , taci dracului din gura! Nu ma intereseaza parerea ta ... Si daca se bazeaza neaparat pe sex , droguri etc. , care e treaba ? Ti-am zis , nu sunt scriitoare , nu ma consider una , asa ca te rog sa ne lasi in pace . Daca vroiam sa fac o poveste de dragoste faceam , o sa vezi ca totusi avem o poveste ca idee . Deci te rog sa taci , ce esti vreun scriitor MARET ? Si imi dai tu mie indicati ? Imi pare rau daca te-am suparat , cu poveste mea :( Ce trist ... hai sa plangem ! Ma duc sa imi caut o batista :(( !
[ Ce iti mai place sa enervezi lumea , esti ca o buruiana de care nimeni nu are nevoie , si cresti exact la locul nepotrivit , dar stii ce se intampla cu plantele de genu ? Vor fii taiate :> ]
P.S: Nu iti place , nu comenta ! Get a life , man ! You really need one ;) Asa ca nu te mai da mare .. Ce doar pentru ca ai Storymaker la nick , asta inseamna ca esti cineva ? Nu :)
EDIT : Invata sa scrii mai intai , dupa stai de vorba cu mine :)
"If I died in your arms
and that I was the one
|