13-07-2011, 10:31 PM
Heyy....Evangeline oh Sorry...nu stiam ca-i spam...SeriosO_O Oricum sa rasp la intrebari:
1.Imi plac cartile se S.F si cele cu adolescenti, dar nu prea mai stiu..V-am spus acum citesc Stapanul Inelelor...
2.Da am facut cand eram mai mica, baschet, dar m-am lasat.
3.Imi place inghetata de fructe de padure(dar si celelalte sunt delicioaseee:X)
4.Hmm..nu prea ma omor cu sucurile zau, dar cel mai des beau Prigat, iar daca preferi cu acid: Sprite
5.Am un frate mai mic de 4 ani(as fi vrut unul mai mare, dar deh....)
Acum sa raspund la intrebarilel lui Saint Ocea.Sa vedem...:
1. Poi sunt verzi, dar un verde mai inchis asha...
2.Nu pot alege...Ambele sunt foarte frumoase insa daca sunt obligata sa aleg as spune un rasarit de mare:X
3.Nu nu am vazut....Nu stiu...E un film?Nu am mai auzit de el pana acum
4.Pai personajul favorit din anime e Pain/Nagato(cum vr sa-i spuneti) din Naruto Shippuden.De ce?Pur si simplu ma atrage, iar povestea lui m-a impresionat mult.
5. Pai cred ca ar fi asa: sinceritatea,perseverenta si respectul de sine(nu stiu daca e o virtute, dar cred ca este important sa te respecti pe tine si sa nu te lasi batjocorit in toate felurile...Lumea a devenit rea, iar tu trebuie sa devi din ce in ce mai egoist....)
1.Imi plac cartile se S.F si cele cu adolescenti, dar nu prea mai stiu..V-am spus acum citesc Stapanul Inelelor...
2.Da am facut cand eram mai mica, baschet, dar m-am lasat.
3.Imi place inghetata de fructe de padure(dar si celelalte sunt delicioaseee:X)
4.Hmm..nu prea ma omor cu sucurile zau, dar cel mai des beau Prigat, iar daca preferi cu acid: Sprite
5.Am un frate mai mic de 4 ani(as fi vrut unul mai mare, dar deh....)
Acum sa raspund la intrebarilel lui Saint Ocea.Sa vedem...:
1. Poi sunt verzi, dar un verde mai inchis asha...
2.Nu pot alege...Ambele sunt foarte frumoase insa daca sunt obligata sa aleg as spune un rasarit de mare:X
3.Nu nu am vazut....Nu stiu...E un film?Nu am mai auzit de el pana acum
4.Pai personajul favorit din anime e Pain/Nagato(cum vr sa-i spuneti) din Naruto Shippuden.De ce?Pur si simplu ma atrage, iar povestea lui m-a impresionat mult.
5. Pai cred ca ar fi asa: sinceritatea,perseverenta si respectul de sine(nu stiu daca e o virtute, dar cred ca este important sa te respecti pe tine si sa nu te lasi batjocorit in toate felurile...Lumea a devenit rea, iar tu trebuie sa devi din ce in ce mai egoist....)
Just kiss...