Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SNSD

#1
Sunt sigură că mulţi aţi auzit de cele 9 fete de la SNSD [ sper ] pe care pur şi simplu le ador la nebunie. Sunt super calumea fetele astea iar preferata mea e Taeyeon pe care o ador.
Trupa este formată din 9 membre şi genul abordat de acestea este dance/pop coreean.

Trupa este formată din Taeyeon [ leader ], Jessica [ leader ], Yoona, Tiffany, Yuri, Hyoyeon, Sooyoung, Seohyun,Sunny.

Site-ul oficial al trupei unde puteţi butona în voie este acesta http://girlsgeneration.smtown.com/

iar unele din piesele mele favorite sunt Run devil Run, Gee, Chocolate Love, Oh şi acestea sunt cele mai super piese care mie îmi plac cel mai mult.

1.Ce piese vă plac ?
2. De când ascultaţi SNSD ?
3. Care dintre membre vă place cel mai mult ?


Am spus ce trupe îmi plac, ascult snsd de vreo două luni şi îmi plac la nebunie, şi membrele mele favorite din trupă sunt Taeyoen, Sooyoung şi Sunny. Sunt aşa cute în LP-ul Gee : x

links unde puteţi găsi imagini şi informaţii despre acestea.
-

#2
Uhm, SNSD e o trupa super ^^ am descoperit-o de ceva vreme, poate de mai bine de juma' de an, iar prima mea melodie a fost Gee, foarte cute8
Toate fetele au voci bune, arata bine si sunt super amuzante, dragute, talentate and so on. Preferatele mele ar fi Jessica, Taeyeon si Tiffany. Ma rog, cam toate imi plac, dar acestea trei mi se par cele mai bune dintre toate 39 adica le-am comparat in timp ce cantau live si vocile lor mi se pareau mai puternice. [uneori mai putin in cazul Jessicai .__."]
Melodiile mele favorite... hmm, Gee, Tell me your wish, Run Devil Run, Oh [stiu si dansul 21], So Nyu Shi Dae, I cant bear anymore, Motion, Chocolate love, Merry-Go-Round si mai sunt o groaza, da'i prea mare lista ><"
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#3
Trupa aceasta am 'colectat-o' de la colegele mele, prima mea melodie a fost Oh !!! , am adorat-o prin simplul fapt ca sunt asa de cuuuuteee 8. A doua melodie a fost Chocolate Love pe care am adorat-o pur si simplu, asa imi suna inca telefonul deee vreo 3 luni nu am mai schimbat-o 21. Apoi au urmat Gee, Tell me your wish si Run Devil Run.
Hm, cred ca preferata mea eate 'The Maknae' adica Seobaby 8 sau Seohyun, am adorat-o din prima clipa, mi se pare atat de kawaii si de cute 8. Mai ales cu noua ei emisiune [ We get married ] cu Yong Hwa 8 pe care deasemea il ador ... adica sunt superbi. Stiu destul de multe lucruri despre ea, cum ca .. ii plac cartofii dulci mai mult decat baietii 24. Oricum e genaial 8 , e diplomata si foarte invatata . Toate imi plac dar Seohyun e cea mai mai.
Umh, un top ar fi ... [fara seo hyun care e prima ]

Yuri, Jessica, Yonna, Hyoyeon, Taeyeon, Sunny si Sooyong.


Cam ataaaat.


Btw lynn, si Seohyun este una dintre liderele vocaliste :p. Nu doar Taeoyeon si Sica.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#4
Anoooo, in sfarsit ceva pe gustu' meu :X o god, tipele astea-s asa cute si canta asa bine o.o le stiu de mult timp, de vreo doi ani cred 39 dar nu prea le ascultam, da' acu' pot sa zic ca le ador ^^
1. Ce piese imi plac? Pai, mai toate imi plac ^^ dar cele care le ascult cel mai des sunt: Oh, Gee, Genie si Marry go round : )
2. De ascultat 39 cred ca de un an : )
3. Preferatele mele sunt Tffany si Yuri : ) well, they're so cutee ^^
I'm not insulting you. I'm describing you.

#5
SNSD este una din trupele mele , favorite , s-ar clasa cam pe locul 4 în topul preferinţelor mele . Păi , m-am îndrăgositit de această trupă după ce am ascultat melodia Gee , de care am dat întâmplător şi care mi-a plăcut extrem de mult , mai ales că vocile lor sunt foarte bune şi ele sunt extrem de cute , mai ales în video-clipul de la Gee .
Nu am o preferată , îmi plac toate , pentru că sunt talentate , speciale , fiecare în felul său şi au voci bune şi chiar nu pot să fac vreo diferenţă între ele , nu pot să aleg o preferată . Hm , cred că melodia preferată este Run devil run , pentru ritmul şi versurile sale , pe asta o asculta de obicei cel mai mult :3 . Cred că ascult de câteva luni , chiar nu îmi mai aduc aminte , poate din ... ăăă , nu ştiu , poate din ianuarie – februarie , nu îmi mai aduc aminte T_T .

edit [ 11.07.2010.] : Nu , de fapt , momentan , sunt trupa mea preferată de fete . Şi preferata mea e Taeyeon 15 .

#6
SNSD8 Le iubesc pe fetele astea:X Sunt aşa cute si cântă aşa bine....le iubesc melodiile, iubesc tot ce ţine de ele...Cred că au devenit una din trupele mele preferate XD
1.Ce piese vă plac ?
Păi...multe să vedem....îmi plac: Gee,Run devil Run, Oh, Chocolate Love,Tell me your wish
2. De când ascultaţi SNSD ?
Nu de mult...de vreo lună jumate....prima melodie a fost Oh...pe care pur şi simplu o ador 8
3. Care dintre membre vă place cel mai mult ?
Taeyoen, Seohyun, Teffany,Yuri...toate mi plac, dar acestea sunt favoritele mele...sunt aÅŸa cute ÅŸi sweet XD
[Imagine: bestg.png]


[Imagine: 25qaazp.png]


Merci beaucoup LynnuÅŸor hug


#7
Aşa, păi, am început să ascult această trupă acum 3 luni. Prima melodie a fost Gee. :]] Am găsit melodia când căutam G - Dragon şi acolo în dreapta, la YT, era şi ' Girls` Generation - Gee '. Am dat din pură curiozitate să o ascult şi mi`a plăcut. <3 Şi vidu` era genial. <3 Apoi am ascultat Tell me your wish, dar care nu m`a impresionat prea tare. Când am ascultat Chocolate Love, mi`am dat seama că trupa chiar merită ascultată. De asemenea, şi Run Devil Run şi Kissing you îmi plac tare mult.
Dintre toate, cel mai mult îmi plac Taeyeon şi Jessica ( văzusem o poză cu Jess când avea părul roşcat <3 click ). Nu sunt absolut superbe ? <3 Aşa toate îmi plac, dar ele sunt cele mai naiz ( in my opinion - in fact, my opinion is teh best ). Au aşa nişte voci cute şi arată cute, sunt aşa sweet şi micuţe. 8
Această trupă a devenit una dintre preferatele mele, cred că e pe locul 3 or smthg. Fetele astea sunt foarte tru. I really love them. <3
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#8
Girls' Generation sau Snsd <3 este una dn trupele mele preferate asiatice. Le ador pe tipele astea sunt atât de micuţe şi drăguţe. Primea mea melodie ascultată de la ele a fost chocolate love :X care e prea genială la fel ca şi ele în clip.
Snsd ascult de 2 luni şi ceva, de când mi-a spus o colegă de ele. Da ştiu, nu e cine ştie ce timp dar cu siguranţă a fost dragoste la prima vedere.
Din trupă de cel mai mult îmi place de Jessica care e super dulcică şi adorabilă şi îmi mai place de Sunny, arată atât de chuit mrrr :)).
Ca piese preferate cred că ar fi : Chocolate love :X care e genială şi Gee.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#9
Hehe si eu iubesc So Nyuh Shi Dae XD
Una dn trupele mele preferate kpop de fete alaturi de F(x).
Imi plac dansurile si muzica lor. Melodia mea favorita de la ele e in colaborare cu Super Junior si anume Seoul song xD dar in afara de asta imi mai plac mult si : Gee,Run devil run si Oh.
Ca voce dintre ele o prefer pe Taeyeon(ii ador vocea) dar imi mai plac si Jessica si Sunny .Mda desi nu prea imi placea Jessica la inceput mi se parea cam falsa si enervanta acum a inceput sa imi placa de cand am vazut MV-ul cu Seoul song .
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#10
Soo, le cunosc de mult timp pe fete, sau formatia [tot acelasi lucru e] si pot zice ca sunt in topul formatiilor de fete la mine... m-au impresionat prin multe lucruri, si chiar sunt talentate.

1.Ce piese vă plac ?
-pot zice ca aproape toate, dar mai mult "Oh!" si "Gee", doua piese ce merita ascultate, dar in caz k am pune si piesele in colaborare, as pune si melodia "Seoul song" (mel asta m-a facut sa ma indragostesc si mai mult de Seul)

2. De când ascultaţi SNSD ?
aa, doi sau trei ani...

3. Care dintre membre vă place cel mai mult ?
Ofc k Sica e pref mea <3 adik Jessica
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)