08-04-2012, 10:16 AM
In timp ce baietasul incerca sa ma ia prin surprindere cu o ploaie de gloante de la armele pamantesti ce le tinea in maini, eu eram concentrata asupra faptului ca pot sa ''vad'' din nou. A doua persoana care statea ascunsa si pe care o stiam, plecase. Am oprit cu usurinta toate gloantele cu ajutorul evantaiului astfel incat se lasa linistea. Insa Saar, cealalta persoana ascunsa, isi facu aparitia langa Abaddon, incarcat cu o gramada de mancare nesanatoasa. Am ascultat tot ce a avut de spus, insa la ultima parte m-am uitat urat catre el, zicandu-i sarcastic: " Saar, ce bine ca ai aparut. Imi lipseai, sa stii." Mi-am intors privirea catre intrus care se uita acum cand la mine, cand la Saar: " Apropo Saar, nu stiu de unde il cunosti tu pe asta, dar eu habar nu am cine este. Insa el o sa stie de azi incolo cine sunt eu. " cu o viteza mare am luat cutitasul lui ce acum se afla la picioarele mele si l-am aruncat spre el. Lama strapunse pulpa piciorului, baiatul incepand sa se dezechilibreze. Orice imi era menit mie cu acel cutit, acum suferea el.
ooc: care vrea...
ooc: care vrea...
![[Imagine: 7nION.jpg?1]](http://i.imgur.com/7nION.jpg?1)