Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Ridicarea] Still long road: Norvegia.

In timp ce baietasul incerca sa ma ia prin surprindere cu o ploaie de gloante de la armele pamantesti ce le tinea in maini, eu eram concentrata asupra faptului ca pot sa ''vad'' din nou. A doua persoana care statea ascunsa si pe care o stiam, plecase. Am oprit cu usurinta toate gloantele cu ajutorul evantaiului astfel incat se lasa linistea. Insa Saar, cealalta persoana ascunsa, isi facu aparitia langa Abaddon, incarcat cu o gramada de mancare nesanatoasa. Am ascultat tot ce a avut de spus, insa la ultima parte m-am uitat urat catre el, zicandu-i sarcastic: " Saar, ce bine ca ai aparut. Imi lipseai, sa stii." Mi-am intors privirea catre intrus care se uita acum cand la mine, cand la Saar: " Apropo Saar, nu stiu de unde il cunosti tu pe asta, dar eu habar nu am cine este. Insa el o sa stie de azi incolo cine sunt eu. " cu o viteza mare am luat cutitasul lui ce acum se afla la picioarele mele si l-am aruncat spre el. Lama strapunse pulpa piciorului, baiatul incepand sa se dezechilibreze. Orice imi era menit mie cu acel cutit, acum suferea el.

ooc: care vrea...
[Imagine: 7nION.jpg?1]

Răspunsuri în acest subiect
RE: [Ridicarea] Still long road: Norvegia. - de Eve. - 08-04-2012, 10:16 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Ridicarea] Arca: Noua casa Xpt1 30 15.810 19-02-2012, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Lia
  [Ridicarea] Petrecerea: intalnirea celor cazuti. Xpt1 30 15.931 11-02-2012, 01:03 AM
Ultimul răspuns: Xpt1

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)