Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Review-urile la anime-uri facute de Turmentila

#1
Hey ia uitati ce am gasit de curand.

http://www.turmentila.info/

Is aicea niste tipi care fac reviewuri la anime.
Chiar eram in pana de idei si nu mai stiam la ce sa ma uit dar dupa ce am urmat recomandarile acestora, acum am cu ce imi ocupa timpul.
Voi ati auzit de ei ? Ce parere aveti ?

Mie mi se pare ca fac chiar o treaba buna. Sincer nu am mai vazut pe cineva facand reviewuri la animeuri pana acum in Romania.
E chiar genial. Decat sa se faca la forumuri căcălău.

#2
Am aruncat o privire pe acolo, dar ma tem ca nu pot zice c-am fost dat pe spate.
Desi e de apreciat initiativa (printre altele de altfel, avand in vedere ca mai sunt ceva forumuri anime cu sectiuni de reviews, chiar baze de date puse la punct) e cam greu de trecut peste faptul ca recenziile sunt putin zis simpliste si evita sa vorbeasca despre lucrurile importante dintr-un anime.
In ceea ce tine de jocuri, vad ca pe moment acolo e doar Skyrim si cu Prince of Persia, ambele recenzii deosebit de simple si lipsite de substanta in ceea ce tine de joc. Spoilere abunda la una dintre acestea, iar elementele jocurilor aproape nu sunt tratate.

E un site pe care sa tii ochii, dar eu personal am sa raman la mai batrana optiune a documentarii via anidb sau animenfo cand vine vorba de serii bune anime, si site-urile de jocuri de profil de la noi si din strainatate pentru gaming.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#3
M-am uitat pe acolo si... prea multe chestii. Intr-un review nu ar trebui sa iti spuna pe scurt ceea ce se intampla, fara atatea detalii ca ala face asa si asa, si sa te lase in suspans? Doar intrebam.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Breakout Anime News: Nihonomaru anime&manga Database! ellymate 0 5.243 15-09-2013, 01:34 PM
Ultimul răspuns: ellymate
  Despre anime-urile dublate in alte limbi Sachiko89 14 15.729 16-05-2012, 08:00 PM
Ultimul răspuns: Ciquita


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)