Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Reset ~explicit content/18+~

#1

  • RESET

    [Imagine: 2sa08ar.jpg]
    Shizuo Daiki (play-by Se7en) and Yuyo (play-by Lee Taemin)
    Bun ficul este pura imaginatie, personajele sunt fictive si nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea(din pacate).

    ___________________________________________________________________________




    Capitolul 1
    Am pus mâna pe clanţa uşii din spate a clubului în care lucram aproape în fiecare noapte. Mi-am ridicat privirea şi am zâmbit când am văzut clădirea. Acelaşi loc în care, dacă eşti client, te poţi delecta cu un dans al unuia dintre băieţi, printre care şi eu, Yuyo. Sunt cel mai tânăr dintre cei care lucrează la acest club pentru adulţi, dar surprinzător am fost acceptat chiar dacă sunt minor. Localul nu era un bordel unde dădeai banii şi aveai pe cineva în pat. Nu. Este pur si simplu locul unde dansam şi făceam streaptease în timp ce mă frecam de o bară metalică extrem de rece şi alunecoasă.
    Am fost nevoit să îmi iau două slujbe, una de zi şi una de noapte din cauza lipsei de bani. Ai mei sunt bogaţi, tata deţine o firma şi este yakuza, dar nu multă lume care mă cunoaşte ştie asta deoarece nu vreau să intru în belele. Alegerea mea a fost să nu mai stau pe capul lor, chiar dacă am doar şaisprezece ani. Bineînteles mama nu a fost de acord sa ma lase să plec, dar nu avea încotro. Ziua lucrez ca maid, iar nopţiile mi le petrec aici dansând şi făcând pe chelnerul.
    Patronul, care era şi barmanul ne-a aşteptat pe toţi în camera de schimb şi cum ne-am strans toţi zece ne-a spus că seara va fi una aglomerată şi că are nevoie de noi ca şi chelneri aşa că ne-a împărţit timpul la fiecare. Făceam cu schimbul, cand cinci dintre noi serveau si ceilalţi cinci dansau şi eventual stateau la masă cu câte un client, când invers. De obicei alegeam doar să dansez şi să fac pe chelnerul, îi lăsam pe ceilalţi să se ocupe de clienţi deoarece nu îmi plăcea să mă sărut cu necunoscuţi şi să le aud propunerile de a merge in spate ca să facem sex. Visul meu cel mai mare este să mă culc cu cel care mi-a furat primul sărut la vârsta de doisprezece ani, dar realizez că asta nu se va întâmpla deoarece el a dispărut şi au trecut deja patru ani de atunci.
    Înainte să se deschidă clubul m-am dus să mă îmbrac în nişte haine potrivite pentru acea seară, unele pe care le voi putea da jos repede. Niciodata nu m-am dezbracat de tot, şi nimeni nu mi-a cerut asta, mă simţeam în largul meu în acel loc, nu eram forţat să fac nimic din ce nu îmi place şi scoteam şi nişte bani de pe urma dansului. Uneori mai şi cântam alaturi de inca patru dintre băieţi, dar rar deoarece nu aveam timp nici să respirăm.
    Geamul era deschis aşa că m-am pus cu coatele pe pervaz şi am privit cerul extrem de senin pentru o zi ca aceea. Stelele şi constelaţiile se puteau vedea extrem de bine. Dintr-o dată am văzut o dungă luminoasă pe cer, era o stea căzatoare. Am profitat până să dispară şi mi-am pus o dorinţă, se spune că dacă vezi o stea căzatoare şi îţi pui o dorinţă până dispare, acea dorinţă ţi se va împlini curând.
    “Îmi doresc să îl reîntâlnesc pe cel care mi-a furat primul sărut.” mi-am spus în gând şi am deschis ochii privind cum luminiţa dispare. Niciodată nu mi-am mai dorit ceva atât de mult. Numai când îmi amintesc de el şi de săruturile pe care mi le acorda indiferent că eu aveam doar doisprezece ani, iar el optisprezece. Intotdeauna mi-am dorit să îmi amintesc măcar cum îl cheama, dar din păcate nu pot să o fac. Pur şi simplu nu pot să îmi aduc aminte, iar dacă merg la tata să îl întreb cum îl cheama pe fiul unuia dintre partenerii săi de afaceri m-ar da în şuturi afară din birou, deoarece nu i-a plăcut niciodată acea apropiere dintre mine şi el.
    Am zâmbit şi m-am întors către geanta mea pentru a-mi scoate de acolo hainele. Mi-am luat o pereche de pantaloni turcoaz şi un tricou gri cu imprimeu colorat care îmi acoperea fundul, iar în picioare mi-am pus o pereche de adidaşi înalţi albi cu câteva dungi colorate pe ei. Am intrat in baie şi m-am privit în oglinzile imense care se aflau pe pereţi.
    -Chuu! Eşti un scumpic! am spus punându-mi degetele pe obraji.
    Mi-am aranjat parul şi m-am privit încă o data. Cel mai adorabil lucru la mine este că sunt roşcat, cine a mai văzut un asiatic roşcat şi cu părul ondulat spre creţ uneori? Eh vă spun eu: nimeni. În spatele meu a apărut prietenul meu cel mai bun de pe acolo, Kevin. S-a apropiat de mine luându-mă în braţe din spate apoi mi-a sărutat atent obrazul. Era singurul care nu m-a privit urât din prima zi în care am venit aici, nu, el a fost draguţ şi deşi am impresia că el vrea mai multe de la mine nu pot să îl las să mearga mai departe de o îmbraţişare şi un sărut pe obraz. Am ieşit din încăpere şi m-am dus către bar zâmbindu-i şefului. M-am aşezat pe un scaun şi m-am întins să îmi iau o acadea. Lumea deja se strângea, iar eu nu aveam încă de lucru aşa ca am rămas să îmi savurez bombonica pe băţ.
[Imagine: oj4djc.jpg]

-yuyo here-


#2
Moaa~ de la capat ^^ Asa, imi place personajul tau, imi place ca-i mai feminin <3 [ ador tipii astia ]. Cum am scris mai devreme, ai un mod dragut de a te exprima, dar mai trebuie sa ai grija la unele virgule, desi nu-i mare problema o.o ok, abia astept sa intervina si personajul lu' Mitsu <3 sicer, mi-e mil de Yuyo T-T e prea firav. Ah da, sa scrieti capitolele mai lungiii~, nu-mi pasa ca e rpc sau mai stiu eu ce, vreau sa citesc mai mult, ce naiba ._.

PS: de data asta am 3 randuri -_- daca se mai sterge odata, mitsule, eu nu-l mai scriu si a 3a oara :)) si ma rog, am incercat sa aberez cat se poate de mult. lol, dupa primu' capitol nu prea am ce sa zic :| mai ales ca nu-s greseli sau asa ceva ._. ca de, nici daca sar cu ' vai, ce frumos e ' nu-i bine, nu? asa, vezi cate fac eu pentru tine, mitsule <3
I'm not insulting you. I'm describing you.

#3
Bun, ne-am gândit să postăm două reply-uri pe zi. Ce am uitat noi să menţionăm , ficul este scris din două perspective. Cea a lui YuYo, pe care o va scrie Vignette, si cea a lui Daiki, care imi revine mine. Nu vor fi posturi amestecate, aşa că va fi uşor de urmărit. Mulţumim celor care au citit şi au comentat. Sper sa va placă nextul.

Capitolul 2

Ti-e frica de păcate? Sânge, gemete, rugăminţi, le degust pe toate ca pe un vin bun, roial, şi le implantez în creier, hrănindu-mi psihicul cu lacrimile imateriale ale propriilor crime. Mi-am atins buzele, conturându-le voluptatea cu sângele victimei, până ce roşeaţa pătrunse printre crăpăturile adânci, conturând dungi roşii, asemeni venelor. Mi-am scos mănuşile şi le-am aruncat pe scaunul din dreapta al maşinii, îndreptând oglinda şi asigurându-ma că nu m-a urmărit nimeni. Ah, ador lascivitatea cu care victimele îşi dădeau duhul.
Am calcat acceleraţia, lăsând în urmă un miros de sânge metalic. Era o noapte ciudată, nu in sensul că ceva parea a fi in neregula, ci din contră. Pentru mine fusese o noapte perfectă. Mi-am satisfăcut nevoia de sânge şi acum tot ce doream era trupul unei târfe virgine, care să ma satisfacă până va veni dimineaţa. Ador astfel de zile negre, îmi place să admir ceea ce psihicul meu nebun creează, imi place să-i las pe alţii sa observe asta. Am devenit nebun, crimele au început să fie ca alcoolul, am ajuns să nu pot ucide pe oricine, de exemplu urăsc să omor bătrâni, sângele lor imi face scârba. Îmi plac doar crimele roiale, nu omor pe oricine.
Am oprit în faţa unui club, probabil mai fusesem aici, nu îmi aminteam exact, dar exteriorul nu părea ca al oricărui cabaret. Uram să merg în astfel de localuri, aşa că alegeam cu sfinţenie, singurul gram de sfinţenie pe care îl aveam în mine, locul. Aveam o stare bună, mă descărcasem, aşa că era timpul de puţină adrenalină. Deschid uşa maşinii, trăgând aer în piept şi expirând. Un zâmbet mi s-a implantat pe faţă, buzele despărţindu-se uşor . Am împins portiera delicat, luând cheile şi intrând în club. Nu era multă lume încă, dar destul de multe curve care să mă satisfacă. Păcat că niciuna nu se compara cu ceea ce doream eu, niciuna nu avea acea frăgezime a cărnii, toate erau false, cu feţele roşii, niciun pic de inocenţă, doar gesturi pompuoase şi feţe dilatate.
Am făcut semn către unul dintre chelneri, să îmi aducă ceva de băut şi am privit către scenă, arcuindu-mi buzele şi sprijinindu-mi faţă între degete. Deci până la urmă există, nu? Ştiam asta, ştiam că în curând voi găsi persoana care să se arunce în genunchi pentru mine în seara asta. Am privit în jurul meu, clubul nu era cine ştie ce.
Nu îmi plăcea muzica, în momente că astea până şi vinul mi se părea dezgustător .Comandasem că de obicei, Château Mouton-Rothschild, vinul meu preferat, dar clar ceea ce primisem nu avea nici pe departe acel rafinament . Puteam simţi felul în care lichidul fusese reprodus, nu avea aceeaşi culoare roşiatică şi nici aceeaşi fineţe ce îţi făcea buzele să sângereze. L-am mirosit, strâmbând dezgustat din nas şi aruncând sticlă de peretele încăperii. Culoarea lui se pată, iar cioburile se împrăştiară pe lângă masă, nu îmi păsa.
Eram nervos, clar nimeni nu îmi mai putea intra în voie acum. M-am ridicat brusc de la masă, pornind nervos spre bar, ciocnindu-mă de oricine îmi ieşea în cale, oricum îi vedeam pe toţi în roşu în momentele astea. Pasiunea mea pentru crimă imortaliza feţele celorlalţi în negative fotografice, le reţineam chipurile, îi voi pune în genunchi altădată. M-am oprit puţin, aruncându-mi privirea de-a lungul barului, observând un angajat stând acolo. M-am apropiat de el, apucându-l de păr şi ridicându-l, probabil durea, probabil îi smulsesem câteva fire de păr, probabil îi dăduseră lacrimile, la dracu de îmi păsa. Spatele celuilalt mi s-a părut mic, iar dacă aş fi aruncat puţin cu el, probabil l-aş fi ucis pe loc, cine naiba îndrăznise să îmi aducă porcăria aia de vin?
Mi-am dezlipit buzele, zâmbind tacticos, aşezând cealaltă mână pe bărbia băiatului şi întorcându-i faţa spre mine. Palma mea dură îi acoperea buzele, presandu-le cu putere una de altă, până ce culoarea lor dispăru. Ah, totul se potrivea atât de bine în mâinile mele, cât de mult mi-aş fi dorit ca persoana din faţă să îmi fie victimă, cât mi-aş fi dorit să îi gust sângele de curvă.
Mi-am apropiat buzele lent de gâtul lui, alintându-i pielea albă cu căldura respiraţiei mele, urcând înspre lob şi oprindu-mă puţin, atât cât să îi dau furnicături, şi să îi fac trupul să geamă de disperare după o atingere, apoi am coborât la baza gâtului pentru a atinge foarte încet zona. Părea a fi o zonă erogenă, cunoşteam corpurile băieţeilor virgini, aşa că trupul celuilalt mi se păru subit interesant.
Mi-am întredeschis buzele cu propria limbă şi am lins o părticică din gâtul lui, zâmbind sadic şi gustându-i mai apoi parfumul puternic ce era împrăştiat pe trupul băiatului. Nu era îndeajuns pentru vin.
Mi-am înfipt dinţii în piele, presand-o până ce câteva urme roşiatice începură să apară. Nu am renunţat, nu am oprit acea muşcătura puternică, dinţii mei strângeau cu extaz carnea. De ceva timp gustul de parfum se disipase şi puteam degusta sângele dulce, sugând locul. Nu eram satisfăcut deloc, mă întrebam dacă acel corp putea să îmi învăluie decepţia. I-am presat cu mai multă forţă bărbia, dându-i capul pe spate şi am dat drumul presiunii pe care dinţii mei o aveau asupra pielii, împingându-l peste tejghea şi lăsându-l acolo.

" Chateau Mouton-Rothschild… dulce"

#4
Hello fetelor, puteam sa lipsesc eu de la un fic yaoi? Nu, in niciun caz . Mai ales fiindca cunosc una din autoare, pe a doua sper sa am placerea de a o cunoaste in curand.
Lasand asta, fiindca aveti doua capitole o sa le comentez pe rand , pot nu?- asa poate nu mi se mai sterge postu.....
App melodia de op e super, felicitari si personajele sunt: iamyyyy
Capitolul 1 : Vignette ai un stil frumos in care abordezi lucrurile, cu multa flexibiliatate si cu o usurinta notabila- asa mi se pare. Spui lucrurile intr-un mod elegant, deci : placut. Imi plac descrierile, desi nu sunt chiar fana, sunt frumoase si pot sa imi imaginez ceea ce relatezi .
Imi place ca ai abordat intr-un mod indirect modul cum gandeste, adica nu ii era scarba de ceea ce facea la bar, sau nu o facea din sila, adica era ceva normal banal, nu a luat-o ca pe ceva "sarit de pe fix" . Plus ca spune in mod direct ca e homosexual daca vrea sa se culce cu cel ce i-a furat primul kiss , e ca lumea, adica imi place ca accepta si ca e ceva absolut normal- nu ca nu ar fi, nu? . Inca ceva imi place numele lui .
Ce nu as da sa fie si un asemenea bar si la noi, dar mai bine nu, nu vreau sa imi imaginez ce specimene ar fi aici la noi, dar revenind la fic, imi place ideea muncii lui nocturne . E atragatoare- chiar foarte( as pune o fata perversa aici , dar mi-am interzis sa o fac)
Sa inteleg ca a avut o mica "aventura" nu prea incurcata cu acel prim baiat din viata lui , hm? Ce adorabil.
Ce nu as da sa il vad in pantaloni turcoaz o culoare divina...ahh..Ce tare a fost remarca lui in oglinda, m-a facut sa izbucnesc in ras. Ah, incep sa il plac din ce in ce mai mult, pur si simplu minunat.
Kevin, ai? Ahhh....mi-l poate imprumuta mie daca arata bine? Hmm? Poate???? Daca
Yuyo nu il vreau, eu sunt dispusa sa il vrea, daca e si el asiatic si asa simpatic, vreeauu si euuuuuu
Acadea, acadea, acadea, nu e corect, de ce acum cand magazinele sunt inchise ati pomenit de acadele , mi se face pofta, saliveeeezzzzz dupa mai multe dar si dupa acadele
Ce bombonica mai e scumpu asta , ahhh.
Primul capitol mi-a placut, se vede nu? Vignette imi place capitolul si iti urez succes la scris. Promit ca o sa mai trec pe aici....Kisssuuuuuu

Capitolul doi: Mistuuu, sti ca te iubesc nu? Stii ca ceea ce scrii tu pentru mine e ca un dorg, sunt dependete, e ceva mai presus , e ceva divin, pur si simplu sunt obsedata , dar cred ca stiai. Hei nu e vina mea ca tu ma vrajesti, intr-un mod ce cuprinde toate modurile( vorbeam si eu asa, si aici as pune o fata perversa) -hihihi .
Personajul tau prin primele randuri deja mi-am inchipuit ca e genul ala fatal, indistructibil( sper ca am scris bine cuvantul) , puternic si fabulos , genul de care sunt sigura ca ma voi indragostii....- nu ca ar fi ceva nou.
Ah....Mitsuuuu ce rea esti, adica stii mereu ai niste descrieri care ma absorb, care ma fascineaza. Ma droghezi!! Ar trebui sa fie ilegal, stii? Adica cum poti sa faci asta din mine, dintr-o fiinta atat de nevinovata si incenta ca mine, cum poti sa ma faci sa adoooor ceea ce scrii, sa devin dependenta dupa asa ceva. Practiv o obsedata, ce mai. dar sa nu crezi ca ma plang, din contra, vreau sa iti cer mai mult si mai mult, ti-am zis doar k sunt obsedata, si din vina ta!
Off, tipul asta e nebun, asa nebun cum sunt eu dupa el , cum am inceput sa fiu. Imi place. De fapt nu. Am mintit. Nu il plac. Il iubeeeesccccccc.....offf....
Ahhh ce sadic, si eu sunt o psihopata ca il iubesc asa sadic si nebun, si adorabil.
De ce oare nu pot primi si eu un baiat asa? Hm? Adica ce? Plus ca sarbatorile sunt aproape nu? ehh..nu chiar aproape, dar vreau si eu unu ca el, vrrreeeaaauuu
Un capitol absolut fermecator, minunat, nu prea as putea descrie ce vreau sa spun dar am sa incerc.
E ca atunci cand esti prins intr-o capcana dulce, atat de dulce si totusi nu indrajuns, o capcana pe care ai vrea sa fie foarte dulce, extraordinal de dulce si desi se induceste din ce in ce mai mult nu apare starea aceea de greata ci din contra apare senzatia aia ca nu e indrajuns, ca vrie mai mult si mai mult. O capcana pe care incepi sa o adori , pe care incepi sa o placi, care desi se numeste capcana e ceva ce tie iti place, ceva ce tu accepti, ceva ce tu vrei, ceva ce trebuie sa ai...Intelegi??? EU sper...dar asa as putea descrie eu...o particica din ce simpt...
Mi-a placut. O idee superba, originala , si as putea spune sigur: unica. Eu sper sa postati repede si stiti, sa nu ma omorati, macar tineti-ma in viata pana citesc si eu toata aceasta poveste da? Va roooooggg
Hugggz si kiissssu!
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#5
tnx de commuri, ma bucur ca va place :">
____________________________________________
  • Capitolul 3
    Am auzit cum o sticlă s-a spart de ceva, dar nu am dat prea mare atenţie, se mai întampla asta uneori. Mulţi dintre clienţi spărgeau pahare şi sticle, iar nu mulţi dintre ei plăteau paguba şi ne scădea nouă din salariu. Am auzit forfotă în jur şi nu am făcut decât să îmi continui acadeaua, sincer nu mă interesau clienţii altora ci ai mei, iar în momentul de faţă nu aveam niciunul.
    Paşi apăsaţi s-au apropiat de bar, iar faţa şefului a devenit subit speriată şi albă ca varul. M-am uitat atent la el vrând să înteleg ce s-a întâmplat, dar parca înlemnise de frică. Am dat din umeri apoi am zâmbit, dar acel zâmbet mi s-a şters de pe faţă în câteva secunde, când am simţit că mi se smulge părul în cel mai barbar mod. Am scăpat acadeaua din mana lasând-o să cadă pe podeaua rece. Am auzit cum s-a spart în sute de bucăţele dulci, exact la fel ca sticla de mai devreme.
    Mi-am încleştat degetele pe scaun în momentul în care am simţit respiraţia celuilalt pe gâtul meu. Mi s-a făcut pielea de găină şi am simţit în clipa următoare cum mă înmoi de tot. Deodată acea senzaţie subită de căldură care îmi traversa tot corpul cu rapiditate s-a transformat într-un fior rece. Într-o fracţiune de secundă limba acestuia îmi lingea gâtul foarte tandru apoi am simţit cum dinţii bărbatului se adâncesc din ce in ce mai rău in pielea mea pana când a început să mă doară groaznic. Mi-am ridicat mâna tremurândă şi mi-am proptit degetele peste braţul bărbatului, fără să strang. Simţeam cum lacrimile îmi curg ca niciodată pe obraji, iar toţi cei din jur mă priveau atent speriaţi. L-am văzut pe Kevin privindu-mă terifiat şi am clipit greu implorandu-l să mă ajute să scap deoarece ma durea groaznic şi simţeam cum îmi suge sângele pur şi simplu.
    I-am privit pe toţi cei din raza mea de vedere implorandu-i să mă ajute din priviri, dar singurul lucru pe care îl faceau era să şuşotească şi să mă privească terifiaţi. Ştiam că acea muşcatura va lasa urme adânci care nu se vor putea vindeca prea repede.
    Deja tot corpul îmi amorţise. Mă simţeam secat de orice putere. Nici nu am simţit când am scăpat din stransoare, locul frigea şi îl simţeam cum pulsa ca o inima plină de adrenalină. După ce am făcut contact cu dejgheaua ochii mi s-au închis pentru o clipă apoi m-am privit în oglinda care se alfa pe aceasta. Eram alb ca varul si puteam să observ cum firicele de sânge mi se scurg pe frunte şi pe gât.
    Am clipit apăsat proptindu-mi mâinile în colţul tejghelei şi m-am împins ridicându-mă încet. Aerul nu mai era atât de mult ca de obicei şi simţeam că mai am puţin şi leşin din cauza durerii, m-am îndreptat spre camera de schimb sub privirile insistente ale celorlalţi. Cum am intrat acolo m-am proptit de perete şi mi-am privit chipul în oglinda din faţa mea. Eram ca o mumie: părul roşu spre portocaliu, faţa albă ca varul, buzele palide, ochii umezi şi firicele groase de sânge care mi se scurgeau pe gat si pe faţă.
    Am făcut câţiva paşi până la baie şi acolo am dat nas în nas cu Kevin. Nici nu l-am privit, durerea era prea mare ca să o pot face. Mi-am scos cutiuţa pentru lentilele de contact şi le-am scos lăsându-mi ochii conturaţi de un roşu palid la vedere. Mâinile îmi tremurau atât de tare încât nu le puteam controla. Mi-am întors privirea la Kevin rugându-l să mă ajute. Pentru o clipă m-a privit îndurerat, apoi m-a urcat pe blatul de langă chiuvete şi a început să îmi stearga sângele care curgea în continuu fără oprire.
    Atingerile lui atât de grijuli îmi provocau o durere mai mare, l-am văzut întinzându-se către mine si dându-mi bretonul de pe frunte, a început să îmi stearga şi faţa. Era un moment de linişte apăsătoare care durea mai groaznic decât orice rană. A adus trusa de prim ajutor şi a pus-o lângă mine deschizând-o rapid. A luat de acolo crema dezinfectantă şi mi-a dat pe rana care se afla pe frunte, apoi cu grijă şi mişcări uşoare mi-a dat pe gât. Arăta atat de urât şi sângera fără oprire.
    Mi-am lăsat privirea în jos şi am luat nişte pansamente pe care mi le-a pus el peste ambele rani prinzându-le cu o banda adezivă specială. Am băut puţină apă şi am ieşit din baie.
    -Doar nu ai de gând să te întorci! a ţipat după mine ieşind la rândul său de acolo
    -Ba da.. îmi voi pierde din salariu şi clientul va fi nemulţumit dacă nu îi va duce cineva bautura comandată.
    Eram ameţit, iar rana îmi sângera foarte rău. M-am apropiat de bar şi am privit sticla de vin care stătea neclintită. I-am spus şefului să îmi dea adevăratul vin, nu chestia aia contrafăcută apoi diluată cu apa şi cine stie ce alte prostii. Am păşit către masa unde se afla acel bărbat sub privirile stupefiate ale celor din jurul meu. Cum am ajuns în dreptul mesei am tras aer în piept şi m-am postat în faţa bărbatului deschizând sticla şi punand într-un pahar pe care îl luasem cu mine împreună cu sticla.
    -Vinul dumneavoastră. Îmi cer scuze pentru colegii mei nesăbuiţi... am şoptit fără să îl privesc.
    În momentul în care mi-am ridicat privirea la el am văzut ceva care m-a şocat cu adevărat, faţa lui părea a fi una angelică cu trasături frumoase. Avea niste buze atât de voluptoase, acum conturate conturate de sângele meu. Nu puteam să cred că un om atât de frumos putea face ce mi-a făcut mie mai devreme.
    Ştiam că mi-am bagat capul în gura leului, dar nu îmi doream ca şi altcineva să păţească ceva asemanator cu mine. Am lăsat paharul pe jumătate plin pe masă în faţa bărbatului, apoi sticla puţin mai în spate. Mi-am pus tava pe picioare şi mi-am plecat capul aşteptând reacţia celuilalt.
[Imagine: oj4djc.jpg]

-yuyo here-


#6
Hello :X ma bucur ca ai pus capitolul, muream de curiozitate, nerabdarea mea ma face sa fiu foarte stresanta, nu?

Cat de rau cat de rau...oofff saracutu yuyo , imi pare asa rau pentru el. Adica nu as fi vrut sa fiu in locul sau , fiind muscat de un dement, dar desi park nu as vrea, intr-un fel chiar as vrea, daca acel dement ar fi asa superb frumos si minunat si pe care as putea sa il iubesc din prima clipa.
Sunt curioasa cum va reactiona " clientul " la aceasta noua intamplare? Ii va mai face ceva? Hmm? Spune-ti-mi ca daaa...ceva rau si pervers..hihihi
Capitolul a fost foarte frumos, mi-a placut si il vreau pe urmatorul urgent.
La greseli am observat doar o repetitie ai scris conturate de doua ori , atata, in rest e impecabil...cel putin eu asa am observat...
Succes la scris si nextu sa vina repede!!!!

Kissu si huuugz!
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#7
Hey guys. Multumim celor care au citit si comentat, ne pare bine ca avem cititori. Speram sa va placa si nextul. My Vignette e asa uke, de abia astept the +18 part :))
_______________________________________________________________________________
Capitolul 4
  • M-am îndreptat spre o altă masă, fără să arunc nici măcar o privirea în urmă să văd dacă băiatul pe care îl lovisem mai este încă viu. Părea destul de mic, minor, virgin, inocent, epitetele astea care definesc o curvă în devenire ÅŸi pentru mine era perfect. Cu siguranţă era în stare să mă satisfacă cât de cât, chiar ÅŸi cu lovitura aia părea atât de indecent. Oricum, nu îi făcusem cine ÅŸtie ce, dar dacă iar venea cu acelaÅŸi vin de proastă calitate nu garantez că va ieÅŸi viu din mâinile mele. Mergeam prin mulÅ£imea de oameni nepăsător, nu am observat nicio clipă că ceilalÅ£i se dădeau din faÅ£a mea, nu le analizam privirile patetice, nu îmi păsa că în spate toÅ£i comentau, ÅŸtiam că nu făceau decât să vorbească. Majoritatea îşi foloseau doar gura, dacă ÅŸi într-o partidă de sex ar fi fost la fel ... Muzica se schimbă iar, ÅŸi fără să îmi dau seamă am început să mă miÅŸc mai alert către scaun, aÅŸezându-mă picior peste picior ÅŸi sprijinindu-mi fruntea de buricul degetelor.
    Câte gânduri nu îmi treceau prin minte în acea clipă, totul mi se părea++ incomod, lemnul scaunului devenise extrem de enervant, masa mi se părea mică, iar imperfecţiunile din jurul meu mă înghiţeau. Ce naiba căutam într-un asemenea cabaret? Credeam totuşi că aceste locuri sunt mai stilate decât bordelurile de curve de la marginea oraşului. Mă dusesem şi acolo, dar târfele alea găurite mă enervau, uram astfel de persoane. Erau dezgustătoare, se culcau cu oricine pentru câteva mii de yeni.
    Am dat cu piciorul în metalul scaunului şi paharele se zdruncinară puţin, dar doar atât. Nimic nu părea a se schimba indiferent cât de nervos eram eu, lumea oricum îşi vedea de ale ei, chiar dacă privirile iscoditoare mă făceau să îmi pierd minţile. Am auzit câţiva paşi venind spre mine şi nu am făcut decât să îmi ridic privirea, lăsând furia să devină din nou e expresie de întâmpinare a băiatului. Venise, mă bucuram, şi avusesem dreptate, el nu era ca ceilalţi, părea un copil vesel, păruse cel puţin, clar nu era orice curvă a localului, îmi plăcea. Buzele mi se încreţiră, iar ochii deveniră mai alungiţi decât de obicei. Întreaga mea expresie se schimbă din acea încruntare, într-una mult mai calmă. Era primul moment bun din acea seară, aşa că trebuia să profit de el, până la urmă nemulţumitului i se ia darul şi nu doream să ajung să mă culc cu vreo tipă. Subit, îl vroiam pe el, îi vroiam mâinile albe, degetele subţiri, gâtul perfect, pielea întinsă ce contura umbre şi singurul lucru neobişnuit de pe gâtul lui, un firicel de sânge ce curgea. Ah, în momente ca astea nu prea mai îmi păsa că ceilalţi se uitau, că îmi stricam reputaţie sau orice lucru de genul ăsta, îl vroiam la mine în pat, să îl rănesc, să îl fac să geamă, să îi iau inocenţă, copil nebun, de ce ai apărut în faţă mea?
    L-am analizat pe băiat, zâmbindu-i. Nu îl rănisem prea rău, se pare. Deşi muşcătura era evidentă, nu ieşea în mod deosebit, doar roşul se observa ciudat, dar părea radiant pe albul pielii. Drăguţ, într-adevăr era aşa cum îmi închipuisem. Alb, cu tenul perfect curat, cu pielea întinsă acoperită de câteva umbre ale părului roşiatic, cu mici dungi suave ce delimitau trăsăturile sale de copil, conturând un gât subţire. Era înalt, slăbuţ, fragil şi virgin, dar asta nu se pune la preţ.
    Şi-a ridicat privirea înspre mine, uitându-se puţin curios, puţin absorbit şi atunci am zâmbit. Ştiam ce vroia, ştiam că vroia, ăsta era copilul pe care îl aşteptam. Mi-am deschis buzele presandu-le. Îi simţeam ochii conturându-le, urmărindu-le, citindu-le, îmi plăcea, mă atrăgea până şi asta, ah, vroiam să îl omor, doream să îl torturez, să îi fac corpul să se deschidă ca o cutie, să îl sec de sânge, lacrimi, sentimente, să îl sec de toţi şi de toate.
    I-am privit graţia cu care desface sticla, cum degetele sale lungi şi subţiri presează paharul rece şi cum culoarea rozalie a unghiilor dispare, îi tremura mâna. Ah, mai inocent de atât se putea? Am luat paharul, mirosind substanţa şi am zâmbit mulţumit. De ce nu au făcut de la început aşa? Chiar trebuia să rănesc îngeraşul ăsta pentru a fi respctat? L-am văzut cum lasă privirea în pământ şi am ridicat mâna, atingându-i bărbia cu degetele şi împingându-i faţa violent în sus.
    -Nu-mi plac oamenii slabi de caracter. Am venit aici să mă distrez, şi exact asta vei face tu cu mine. Nu ştiu ce fel de târfă eşti şi ce servicii oferi, dar acum oferi ceea ce îţi spun eu. Săruta-mă.
    Îl aţinti cu privirea, uitându-se de-a lungul corpului său, interesant. Dacă ar fi fost să îl întâlnesc în cu totul altă parte decât localul ăsta probabil aş fi ieşit cu el ceva mai mult timp. Ştiam că e strâmt ca naiba şi probabil se simţea foarte bine, măcar să profit acum, cât se putea.

#8
Hello :X

Maaammmaa maaamaaa:X ce tip nebun, brutal, senzual mai e...sallliiivezzz..Mitsu sa sti ca nu numai tu astepti partea +18 :))eu aicia is pur si simplu obsedata de aceea parte mai ales intre astia doi...
Mammma da serios pare un diavol serios baiatul asta si saracu Yuyo , oare ce simtea el cand i-a zis ce i-a zis ????
Ma gandesc oare ce se va intampla in continuare, cum v-a reactiona Yuyo la ceea ce i-a cerut clientul acela divin, vreau si eu sa intanlesc o astfel de persoana, ce viata nedreapta.
Mi-a placut capitolul, imi place brutalitatea personajului, modul cum gandeste, ahhh devin dependenta mai mult decat eram, desi nu cred ca e posibil:d
Vreau urmatorul capitol curand, fiindca nu stiu cat o sa mai suport curiozitatea asta si dorinta de a citi, de a afla ce se va intampla, asa ca vreau nextu!

Succes la scris, kiss si hugz!
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#9
well tnx de commenturi
___________________________________________________________
  • Capitolul 5
    M-a bruscat din nou, îmi simţeam corpul ca un telefon dat pe silenţios, iar cineva mă suna cu disperare. Tremuram la fiecare atingere şi la fiecare privire pe care bărbatul mi-o acorda. Mi se părea subit cunoscută acea privire pătrunzatoare, simţeam că îl cunoşteam de o viaţa, dar nimic altceva în afară de acele buze atat de perfecte şi privirea nu mi se părea cunoscut la el.
    De ce îmi place atât de mult să mă implic? E groaznică senzaţia pe care o am când fac prostii, e atât de groaznic să conştientizezi când faci prostii şi să nu regreţi. Aşa sunt şi eu.
    -Nu-mi plac oamenii slabi de caracter. Am venit aici să mă distrez, şi exact asta vei face tu cu mine. Nu ştiu ce fel de târfă eşti şi ce servicii oferi, dar acum oferi ceea ce îţi spun eu. Săruta-mă.
    În momentul acela l-am fixat cu privirea speriat, nu mă culcam cu clienţi şi nici nu eram o târfă. Când auzeam cuvântul “târfă”adresat către mine îmi venea să plâng de furie. Eu nu eram ca ceilalţi, eu doar câştigam un ban pentru a mă putea întreţine şi pentru a-l ajuta pe verişorul meu să plătească datoriile casei. Stăteam la vărul meu de ceva timp şi nu am acceptat să plaătească el tot.
    Privirea mi-a căzut din nou pe buzele bărbatului şi le-am presat pe ale mele întinzandu-mi mâna către el, era atât de periculos ce făceam, nici măcar nu ştiam cine este sau cu ce se ocupă şi eram pregatit să mă sărut cu el, să fie primul client cu care mă sărut în faţa tuturor. Când mi-am simţit mâna prinsă în a bărbatului am tresărit puţin, era atat de plăcută la atingere, nu era ca a celor care mă atingeau atunci când le dansam în braţe, era cu totul altfel, fină şi fermă. Am privit către canapele şi am ochit una mai retrasă, dar totuşi la vedere.
    Îmi spusese că sunt slab de caracter. Da sunt groaznic, sunt slab din toate punctele de vedere şi nu îmi este frică să recunosc asta. Sunt genul de persoană care preferă confortul celorlalţi decât al propriei persoane.
    Aşteptă ca bărbatul să se aşeze şi făcu şi el la fel. Se mira cum de inima nu îi sare din piept la cât de alert se mişca în pieptul său. Abordă o poziţie graţioasă, faptul că avea trei verişoare obsedate de feminitatea lui era un lucru bun până la urmă. Îşi puse tava pe picioare lăsăndu-şi palmele lipite de ea şi îşi ridică privirea la bărbat privindu-i din nou buzele. Iţi strânse buzele apropiindu-se încet de bărbat. Nu ştia ce să facă, dacă să îl atingă şi cu degtele sau doar să îşi lipească buzele de ale lui.
    Îşi dorea să îl sărute, dar trebuia să dovedească adevărul, el nu era o curvă. Şimţi respiraţia celuilalt peste buze şi pentru un moment de opri din respirat lăsându-se peste buzele celui care îl rănise. Erau atât de moi şi plăcute la atingere încât stătu pentru o clipă aşa apoi închise ochii întredeschizandu-şi buzele şi aplecandu-şi capul într-o parte. Se desprinse din sărut şi îl privi pe bărbat lăsănd tava pe masa din faţă şi se aşeză mai bine aproape de el. Îşi baga picioarele sub el şi îşi împreună mâinile lipindu-şi din nou buzele de ale acestuia. Nu îndrăznea să facă următorul pas.
    Închise ochii spunându-şi în gând că nu este o curvă, dar cu cât repeta asta mai mult, începea şi el să creadă asta. Era atât de imoral ce făcea el în momentul acela încât îi dădura lacrimile. Se simţea secătuit de puteri şi tot ce îşi dorea era să leşine şi să se trezească în patul de acasă dormind cu perna în braţe. Îşi puse degetele pe piciorul bărbatului doar ca să se sprijine simţind acel material al pantaloniilor.

    Doamne ce buze are şi cât de frumos e... trebuie să te controlezi prostule, să nu îi arăţi că eşti o curvă! Trebuie să îmi iau mâna de pe piciorul lui, dar nu pot, ce naiba mă atrage la un astfel de om? Tocmai m-a rănit, iar rana încă îmi sângerează făra oprire...
    Vorbeam cu mine însumi încercând să mă fac să înţeleg ce simţeam, dar deja nu mai puteam gândi, din cauză că pierdeam sânge. Cum o fi reuşit să mă muşte în aşa hal nu îmi pot explica nici acum. Mi-am dus mâna la pansament presându-l uşor şi simţindu-l îmbibat în sânge. Simţeam lichidul cum îmi curge pe tricou si uneori trece prin tricou si mi se scurge pe piept apoi lent pe abdomen până se întâlneşte cu elasticul boxerilor şi se sfârseste acolo.
    Mi-am apropiat mâna de faţa bărbatului, dar nu am putut să îl ating, era ca o barieră care mă împiedica să o fac, era groaznic, absolut groaznic.
    Simţeam privirile celorlalţi cum mă presează şi nu îmi dau libertate aşa că m-am afundat mai mult în buzele bărbatului sperând să scap de cei din jur.


[Imagine: oj4djc.jpg]

-yuyo here-


#10
Uite ca dau comm in sfarsit.Felicitari pentru fic fetelor este super.
Vignette pana acum ai postat romantic,cuminte,personajul tau este foarte dulce si sper sa faca fata personajului lui Mitsu care e violent,pervers si un mare rau:
Vignette personajul tau desi nu o arata mi se pare puternic,la prima vedere ai in fata un cumintel ,sensibil dar nu e asa nu?:d Sper ca nu m-am inselat
cat despre al tau Mistu e un demon....hmmmm...cu un chip mic mic de inger ascuns undeva in inima lui neagra si de gheata?
Mitsu fa-l sa fie si putin dulce,iar Vignette fa-l mai dur si mai violent.Nu e jucaria nimanui si trebuie sa arate asta:)))
Ceva sex?Curand?Violent,vibratoare,catuse >:)droguri...>:) sa-l drogheze si sa profite putin de el,in timp ce i-o trage sa-l mai muste putin de gatut,chiar de intregul trupusor>:)
mmmmm....i-ar sta bine cu niste bilute ale placerii in fundulet si cu ''amiku''.
Minte perversa>:)Mai bine tac ca fanteziile mele au luat-o razna.>:) E mai bine sa nu stiti ce am in cap.Si eu ma sperii de mintea mea perversa si ''bolnava''
Chuu
[sper k nu mi se sterge comm-ul:(]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocul de-a dragostea [+18] [explicit content] DeeXD 13 8.590 10-05-2009, 08:15 AM
Ultimul răspuns: Yumina


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)