Oh da, un topic interesant
nu am rabdare sa citesc toate comentariile, dar am citit prima pagina-n mare si sunt de acord mai cu tot ce s-a zis pe acolo, cu mici exceptii.
Pana acum un an aproape, eram convinsa 100% in religia mea si nu pot sa spun ca eram credincioasa 100%, adica nu mergeam zilnic la biserica, dar ma rog in fiecare seara si o fac pentru mine, nu din obligatie sau pentru ca asa trebuie.
Eh, lucrurile s-au cam schimbat si recunosc ca de vreo 2 ani tot am inceput sa ma indoiesc de anumite lucruri si am ajuns sa cercetez singurica, cand am timp, sa citesc
La ora actuala, nu ma mai inchin si nici nu mai pup icoane, ca sa o zic pe romaneste. Nu cred in preoti si nici in biserica ortodoxa xD
Din ce vad eu si ce concluzii trag, religia intr-adevar manipuleaza lumea. Inainte nu existau ortodocsi, catolici, penticostali, iehovisti, etc... Ci erau toti crestini. Pentru ca si-a bagat coada cine nu trebuie au ajuns sa fie separati toti, fiecare cu credinta lui adevarata! Ca toti sustin ca adevarata e credinta din care fac parte.
Suntem mintiti pe fata cu prea multe si foarte putini isi dau seama sau citesc in plus si ce trebuie!