Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce parere ai despre Sasuke?

#31
Sasuke?39, de unde sa incep?21

Il admir, trebuie sa fi puternic sa rezistii sa iti vezi parintii omorati in fata ochiilor de catre propriul frate. Si sa iti mai zica si "agatate de viata", eu ma sinucideam, nu puteam sa traiesc cu ideea, dar el a facuto, mai ales ca era la o varsta foarte frageda, la care avea nevoie de afectiune. Si ii dau dreptate cu plecarea, toti am fi facut lafel, toti il judeca dar niciodata nu s-au pus in locul lui. Doare, cand vezi ca esti singur pe lume, nu am trecut prin asta, si sper sa nu trec.
[Imagine: YWk6O.jpg]

#32
Chiar daca Sasuke este unul din personajele mele favorite, chiar daca este Hot si tra la la la la, eu il vad ca pe unul care obsedat de faima, razbunare si satisfactie. Deci, de la un timp chiar ma enerveaza, numai bataie bataie bataie bataie, plus ca ma enervat culmea ca l-a omorat pe Itachi 14, pff...Sasuke Uchiha tot Sasuke ramane, dar imi place la el ca o evita pe Sakura 19 care nu e buna de nimic.
Sasuke este un personaj negativo-pozitiv pentru mine ^^, un obsedat de putere care ar arata atat de hot in pataloni strampti.
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#33
Băăăăi eu am să fiu sinceră.
Îmi place, defapt se poate spune că îl ador pe Sasuke, dar nu cum pretind alţii "nu îmi place doar cum arata ci si comportamentul lui".
Gahh asta e o minciună cruntă din partea celor care afirmă chestia asta.
Eu îl plac pentru ca e chiar hot. 21
Dar comportamentul lui, nu stiu ce să zic uneori îmi place dar alteori îmi displace, mă rog sunt prea leneşă să dau exemple.
Şi hmm am văzut că unii spun că nu îi pasă de nimeni. Fuu, chiar nu sunteţi atenţi ?! :3
Sasuke a spus atunci când se lupta cu Garaa (nu mai reţin ce episod era) că nu vrea să îşi lase camarazii să fie făcuţi praf pentru el (sau în faţa lui - nah m-am lăudat eu prea tare că sunt atentă 21)

#34
What sould I say...

Mi-am schimbat parerea de multe ori in decursul timpului si tot in schimbare a ramas. La inceput nu imi placea deloc. Prea matur, prea pesimist, prea inchis, si prea mic sa afiseze toate astea fara pic de compasiune 21 [in constrast cu Naruto care devenise un fel de exemplu'n viata cand te confruntai cu probleme] Cand au trecut la Shippuden, I was like OMG WTF he's HOOOOT. Si a inceput sa-mi placa ca personaj si obiceiuri. Then I got a lil' obsessed with all those fanfics about him. Capitolele cu Team Taka au fost sublime, si faptul ca sasuke parea s-o apuce pe o cale ceva mai putin stramba in ce-i privea sentimentele [I love Karin for this]. Dar a trecut repede si acum a devenit un las, neputincios in a-si lumina putin viata, obsedat dupa naiba mai stie ce si cu mintea si prioritatile total messed-up.

Desi rolul lui a fost din totdeauna in totala contradictie cu a lui Naruto, pentru a-i sublinia, desigur, rolul de erou [lol, ce fel suna, but its true], ar fi fost mult mai ok daca Kishi-san strecura p'acolo si niste momente mai... 'duioase', in ce-l priveste.
Now I like Itachi better : p


#35
I don't like him, I just hate him.
Toate fetele care se uita la Naruto ( sau majoritatea) sunt innebunite dupa Sasuke si nu mai inceteaza sa mai turuiasca despre cat de "dragut" este. Acum pe bune, cu freza aia imi aduce aminte de Bill de la Tokio Hotel si comportamentul imi aduce aminte de un copil fara viata si sincer nu ma intereseaza ca i-a murit familia, nu ar trebui sa ii indeparteze pe cei ce ar putea sa il ajute.
Parerea mea despre Sasuke este la metrou, he's an idiot.
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.

#36
Parerea mea este ca sasuke este un idiot si atat pe mine ma enerceaza la culme la ce mare se da el si este obsedat de faima si toate fetele sasuke aici sasuke acolo cand defapt e un nimic.
Bine, i-a murit familia si il inteleg ca vrea reazbunare, cine n-ar vrea?
Dar e un idiot pentur ca ignora pe toata lumea si comportamentul lui de sunt mai superior ca toti e cel mai enervant lucru, well.. F**K sasuke. [fangirls huooooooo irusel]

[center] Sometimes Time Just Wont Repair Things..[/center]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce parere ai de Itachi Uchiha ? Miranda. 4 4.645 23-08-2011, 12:13 AM
Ultimul răspuns: Alicia
  Ce parere aveti despre NejiTen? Deutzzyka 6 5.115 19-08-2011, 04:03 PM
Ultimul răspuns: Alicia
  Sasori- parere despre personaj the_death_goodies 7 7.012 31-12-2010, 03:13 PM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)