Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Atentie! Povestea deja are dimensiunile unui roman micut!
Ati vrea sa pun mai multe capitole consecutiv
68.75%
11 68.75%
Ati vrea sa pun cel mult doua, asta inseamnand o postare dupa 3-4 zile
31.25%
5 31.25%
Total 16 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Red Rose Turns Black - Open Wounds [+18]

*Eru*-chan multumesc pentru cuvintele frumoase ^^ Spui ca ti-a placut pana acum, intrebarea care imi vine inevitabil in cap e : iti va place si de acum in colo? Am fost acuzata de plagiat si de copiere a ideilor, desi nu stiu cu ce as putea copia de la altcineva ceva :P In fine... Nu stiu daca te intereseaza prea mult ficurile care au mai mult hentai in ele, sau daca preferi lucrurile soft, dar sper ca am acoperit, cu aceasta poveste, ambele domenii ^^

Neight te apreciez pentru cuvintele tale si pentru faptul ca vad ca urmaresti cu ceva interes acest fic ^^
Greselile pe care le-ai semnalat sunt destul de ciudate dar cum eu am o explicatie in maneca o voi arunca pe masa de jos : acest fic a fost creat cat timp am fost in strainatate. Contrar aparentelor, tastaturile nemtilor difera un pic de ale noastre, deci greseli.. Sau poate ca era mult prea adormita la 12 noaptea ca sa mai vad ce scriu :"> nu neg nici aceasta posibilitate. Sa speram ca urmatoarele capitole vor fi mai bune.

Multumesc tuturor celor care au avut bunavointa sa citeasca. Voi mai pune doua capitole si sper ca moderatorii nu vor arunca cu ceva in mine ( daca nu cumva is bomboane sau jucarii :D pe astea le accept :P)

Cap 7-8

Rhys isi sprijini corpul, ce pulsa de acea durere mistuitoare, de stalpul rece unde degetele umede ale Zircardei inca apareau, stralucind vag, mici puncte pe un perete alb, gata sa dispara la intaia aparitie a soarelui. Privi in gol catre cerul instelat, ca apoi sa ii inchida, o alta lacrima rostogolindu-se in jos pe obrajii lui din ce in ce mai palizi. Rasul acelei fete rasuna inca in urechile lui , la fel de cristalin, la fel de viu, la fel de fals ca si prima data . Isi musca buza de jos , lovindu-si capul de mai multe ori de suprafata tare , pana ce simtii cum pielea se crapa si sangele fierbinte se prelinge in jos pe pielea lui matasoasa, insa nepasator la durere si totusi asteptand-o cu nerabdare.
Amintiri atat triste cat si vesele il napadira , desi incercase sa uite ! Insa nu era posibil ! Nu cand Zircarda ii aducea atat de mult aminte de ea .
-"De ce a trebuit sa te vinzi pentru a avea ceva ? de ce nu m-ai putut intreba ? De ce n-ai putu cere ?" se certa singur , lacrimi seci udandu-i chipul .
O fata inalta , slaba , dar extrem de frumoasa , ii zambea de cealata parte a unui gard viu imens , imagine fantomatica a noptii, la fel de vie ca si cea reala insa doar in imaginatia lui, cea care nu voia sa il paraseasca nici macar acum. Ochii ei mari si maro ca si ciocolata cea mai fina ,straluceau in lumina calda a soarelui . Totul parea atat de perfect . Mana lui se intinse sa ii prinda o suvita lunga si neagra , mai matasoasa ca matasea insasi . Ii zambi , sarutand-o fugar pe obraz inainte de a pleca de langa gardul viu ce il oprea sa ajunga la ea . Scancetele ei copilaresti il facu sa se uite inapoi , chiar la timp . Frumoasa lui zeita se aruncase peste gardul viu ,vrand sa il prinda din urma .
- " Edeea .. !"aproape ca tipase tanarul fugind sa o prinda inainte ca corpul ei , ce parea atat de fragil , sa atinga pamantul .
Fata doar chicotise inocent , cuprinzandu-i gura cu a ei .
-"Ce a fost in capul tau !" o dojenise el , punand-o cu grija jos .
-"Doar tu , dragul meu Rhys !" ii spusese , pe un ton seducator .
Doamne cat de frumoasa putuse fi . O contemplase visator pentru cateva minute bune ,inainte de a o ridica si a pleca cu ea catre conacul cel mare , caruia ii spunea casa .
Ce facuse dupa aia ... ei bine ... asta ramasese imprimat in cearsafurile din camera sa .
Dar chiar in acea noapte , fratele si tatal sau i se alaturasera . Era destul de fericit sa ii aiba aproape . Doar isi iubea familia ! Dar nu crezuse ca propriul lui frate il va trada cu atata sange rece , chiar cu cea careia ii daduse toata inima sa.
In acea noapte fara luna sau stele ,cand pana si pasarile amutisera , inima lui fusese injunghiata , taiata si presarata cu sare , chiar de ea . Edeea ! Fratele lui il legase fedeles si il bagase in dulap , numai pentru a-l putea face sa vada cat de marsava putea fi acea femeie . Si totusi ... El nu putuse sa dea vina pe ea ! Nu voise sa creada ca ea doar se jucase cu el pentru bani si ceva mai mult ! Nu voise , si totusi fratele lui dorise ca el sa fie martor la aceste lucruri . Privise cum acea femeie usoara se lasase posedata , cu promisiunea de a primi mai multi bani . Si in tot acest timp el nu putuse decat sa se foiasca si sa lacrimezi , avand calus la gura si legat fedeles .
Dupa mai multe ceasuri in care doar agonia ii ramasese in suflet , fratele lui ii daduse drumul , aratandu-i usa . Mare greseala !
Tot ce avea in minte acum era doar tradarea ei . O urmarise cand se dusese in gradina si atunci incercase sa afle de ce tocmai ea facuse ce facuse cu propriul lui frate .
-"De ce Edeea ? Am crezut ca ma iubesti !" aproape ca plansese, pumnii strangandu-i-se dureros, pielea albindu-i-se, si totusi doar vocea lui tremurand in noapte.
Insa privirea trista si goala a fetei il indeparta ! Aceeasi privire goala ca a Zircardei , insa se vedea ca a ei nu era chinuita !
-"Am fost nevoita ! Nu te-am iubit pe tine ci banii tai ! Banii care acum conduc lumea !Banii care puteau sa imi salveze familia ! " ii replicase , tonul rece , rupandu-i si ultima farama de speranta .
In acea noapte , numai cerul fusese martor la crima ce acum ii pata constiinta tanarului comandant . Sangele ce il varsase se imprimase sub pielea lui , si mirosul il vanase oriunde se ducea . Insa nu putea sa uite privirea si cuvintele ce taiasera in carne vie ! Nu ! nu va uita ! Aceasta era povara lui . Acesta era blestemul lui .

Blestem ce acum se intinsese pana la cea de-a doua persoana care reusise sa ii repare inima pentru a o distruge din nou . Desi stia ca nu fratele lui era implicat in asta , voia sa se asigure ca Zircarda nu ajungea ca Edeea intr-un moment de furie nestapanita de a lui . Inghiti in sec . Ce va face ?
Oare sa se duca sa o intrebe ? Sa stea de vorba cu ea ?
Insa ceva ii opri sirul de intrebari fara raspuns . Un pas usor rasuna pe marmura rece din spatele lui . Isi intoarse capul pentru a-si vedea fratele in carne si oase .
-"Se pare ca trecutul revine la viata, te bantuie ca pe nimeni altul si totusi tu reusesti sa ramai mereu rece ! Pur masochist! " sopti , un zambet amar fluturand pentru o secunda asupra trasaturilor lui frumoase .
Poate se insela ! Cine stie ce se va petrece in viitor ?

~~~~~~~~~~~~~~~~
Rhys se uita la persoana inca invaluita in negura creata de nori ! Umbrele si lacrimile nevarsate care ii acopereau ochii nu il lasau sa distinga prea mult, contururi tremurande trecand fugar prin campul lui vizual. Fratele lui se apropie pana ce chipul lui fu scaldat in lumina ce radia de la ferestrele conacului . Rhys nu se obosi sa isi stearga lacrimile ce inca curgeau , picurand de pe barba lui pana in poala . Se privira in tacere ! Fiecare stia cum se simtea celalalt . Amandoi rezonau la frecventa joasa, amandoi isi fugareau lacrimile inapoi in salasurile lor, prea mandri sa accepte ajutor, prea depasiti de situatie sa faca altceva.
Pe de o parte : tristetea si goliciunea unui suflet ranit ! Pe de alta : dezamagirea si regretul ! Primul care descrise gura fu Kez , vocea lui incercand sa calmeze sufletul ranit a fratelui sau .
-"Ce ai patit fratioare ?" veni intrebarea la care se asteptau amandoi .
Rhys nu se obosi sa raspunda ci facu semn cu capul catre casa urmat de inca unul catre gradina .
-"Nu cred ca frumoasa noastra luptatoare a procedat ca si Edeea ! Ma indoiesc amarnic ! Cred ca la mijloc sunt reactiile care le are in raport cu tine !" spuse , dand impresia ca gandurile lui sunt in alte parti , sau ca analizeaza situatia actuala a celor doi prea brutal, prea formal, rece si nepasator, uitand de la ce plecase initial.
-"Nu vorbi ca si cum ai stii la ce ma gadesc sau ce am de gand sa fac , fratioare ! Nu spune ca o cunosti cand de fapt nu ai vorbit niciodata cu ea ! Nu stiu exact ce am facut , insa a avut aceeasi reactie ca si Edeea !" veni raspunsul raspicat al lui Rhys, vocea lui fiind indiferenta, mascand durerea.
Kez nu ii mai spuse nimic ! Isi privi fratele pana ce acesta se ridica scuturandu-se de praf .
- "Am auzit ca un fost sub locotenent in armata Franceza a fost aici..sau a fost trimis ca sa protejeze casa de atacuri .. desi stim amandoi ca nu mai e nimeni care sa vrea sa lupte impotriva noastra ... nu mai exista tari care sa aiba un armament atat de sofisticat ca al nostru !" spuse mandru Kez , desi stia ca nu acesta era tonul pe care intentionase sa il foloseasca .
Rhys ridica capul instantaneu . Un fost sub-locotenet ? asta insemna ca o cunoscuse pe Zircarda ... Poate ca el fusese cel care crease acea stare de disconfort intre ei !Poate prezenta lui o nelinistise pe Zircarda lui !
' wow.... stai calm baiete ... Zircarda nu da nici un semn ca te-ar vrea , nici macar ca prieten ... Iti faci sperante desarte ! Ti-ai promis ca nu vei face aceeasi greseala , ca nu vei avea incredere totala in nimeni , si ca nu iti vei deschide sufletul pentru nimeni ...cel putin nu foarte mult ..insa ...inimii nu-i poti porunci de cine sa se indragosteasca nu? poate ar fi mai bine daca am vorbi cu ea ! sa vedem ... insa e atat de incapatanata incat nu va vrea sa discute cu tine !' se admonesta baiatul , argumente pro si contra discutie cu Zircarda facandu-si loc in capul lui .
Era atat de obosit ! Voia doar sa se culce. Nu ii mai arunca nici macar o privire lui Kez care intra dupa el in casa si se duse direct la camera sa . Sau cel putin la ce fusese camera sa .
Insa , chiar inainte de a deschise usa , un fel de geamat inabusit , ii ingheta sangele in vine . Stia acea voce !Insa nu si motivul acelui geamat . Oare ce se intampla de partea cealalta a usii ?
O deschise incetisor si vazu ceea ce inima lui nu voia sa mai vada inca o data, sa mai simta amarul sarut al adevarului esential pe care il mai primise odata si pe care fusese prea orb sa il observe mai devreme . Numai ca lucrurile erau un pic altfel
Pe patul lui , statea Zircarda , goala ! Insa nu ca si Edeea ! Nu ! Era legata si se parea ca nu voia cu nici un pret atingerile acelui barbat tanar ce statea comod pe trupul ei ! Torsul lui , plin de cicatrici mai mult sau mai putin urate , stralucea oarecum in lumina difuza din camera .
Creierul lui Rhys facea ture nebune , pe cand stomacul lui se facuse ghem . Constiinta ii spunea sa dea buzna in incapere si sa o scape ! insa nimic bun nu putea urma dupa asta !Putea fi el oricat de puternic , insa nu credea ca se putea compara cu cel care isi facea de cap cu Zircarda .
Pe de alta parte , inima ii spunea sa isi intoarca ochii si sa uite de existenta ei ! Una fusese de ajuns ! a doua putea rani prea tare !
Dar , o mana mare si calda se aseza pe umarul lui ce incepuse sa tremure din cauza socului , a nervilor , si a tuturor emotiilor de care inima lui voia sa uite ! Sufletul lui plangea , insa ochii lui exprimau doar furie .
Se intoarse catre cel care se afla in spatele lui , vrand sa ceara o explicatie . Figura fratelui sau , il lamuri pe deplin .
-"Stiai ? stiai ca ii va face asta ?" intreba , confuzia citindu-i-se in voce .
Kez nu raspunse , insa il stranse mai tare , facandu-l sa se uite la cuplul de pe pat . Zircarda se zbatea neputincioasa sub cel care odata ii spuse ca il iubeste .
Lacrimi mari i se prelingeau pe obraji , si un firicel de sange i se scurgea din coltul gurii . Obrajul ei drept se umfla urat din cauza unor plame aplicate cu brutalitate, degete rosii colorandu-i pielea, transformandu-se din forme amorfe in vanatai oribile .
Voia sa scape de tortura la care era supusa ! Orice era mai bine decat asta ! Il privi in ochi pentru o clipa , insa si-i intoarse imediat cand Wraith zambi , un pic mai malefic decat de obicei . Acel zambet i se parea atat de scarbos acum . Nu voia decat o arma ca sa il impuste si totul avea sa se sfarseasca ! Putea sa treaca mai departe , insa se parea ca nu va fi lasata sa aleaga drumul pe care voia sa il urmeze. Nu cu el aici, nu priviti de cel care o ajutase, care ii oferise protectie, in ciuda faptului ca ii fusese vanduta ca o halca de carne. Nu va putea ore sa fuga, sa se refugieze undeva? Se parea ca trecutul nu era singurul ei inamic.
Viata ei lua iarasi o intorsatura spre mai rau ! un rau de care crezuse ca scapase ! alaturi de Rhys stia ca ii va fi bine ,insa nu va recunoaste, nu ii va marturisi niciodata pentru ca mandria nu o lasa. Nu ii va spune ca doreste sa ii fie aproape. Nu ii va spune ca pentru ea nu mai conta apararea unor idealuri demult uitate, pentru ca asta ar fi insemnat un nou inceput, ceva de care ea se temea intr-o masura. Oare nu avea sa se schimbe daca alegea alte teluri in viata? Nu avea sa uite cine era si ce facuse?
Privi din nou la chipul schimonosit al baiatului , iar in minte ii aparu fata angelica a lui Rhys ! Unde era cand avea nevoie de el ? Spusese ca va fi totdeauna alaturi de ea , dar acum unde era ? o abandonase ?
-"Spune-mi scumpete ... Ce vrei de la bogatasul ala ? Banii ? sau doar sexul ? caci iti pot oferi si eu asa ceva !" vocea joasa si seducatoare a lui Wraith ii vibra pe piele , insa Zircarda nu se simtii deloc bine . Daca ar fi avut un cutit sau ceva la indemana , ar fi putut sa il faca sa isi inghita cuvintele alaturi de lama rece si mortala a cutitului. Ar fi putut sa il faca sa regrete ziua in care planuise excapada asta. Ar fi putut face multe si totusi asta ramea doar o dorinta fierbinte a ei care nu primea si nu va primi raspuns.
Rolul lui Wraith nu se incheiase cu violarea ei, asta ii spunea instinctul.
-"Spune-mi !" repeta , rabdarea lui ajungand la final . O plesni si o apuca de par ridicand-o pana ce fata ei era aproape de a lui .
-"Nu vreau decat liniste ... sa te pot ura in pace !" scuipa tanara , venin in fiecare din cuvintele ei .
Un ras deloc omenesc ii parasi buzele baiatului .
-"Si cine crezi ca te crede ?" rase in continuare .
-"Cel care vrea cu adevarat sa ma cunoasca si care tine la mine !" ii replica tanara , privindu-l in ochi fara mila .
Urmatorul lucru care il simtii fu o durere in stomac si apoi inca una la fata . Chiar cand credea ca totul se va sfarsi pentru ea , lumea se intuneca in jurul ei, o pacla neagra, un soi de voal greu de matase acoperind-o in intregeme si un frig nemarginit ii cuprinsera fiinta, iar ea aluneca in inconstienta unde pluti in deriva, singura si neconsolata, ascultand vechea melodie a sufletului ei sfasiat de rautatea lumii . Nu mai stia unde se afla sau de ce ! insa nu voia altceva decat sa se incalcalzeasca , sa planga si sa uite ! Dar nu era nimeni acolo care sa o ajute ! Absolut nimeni !
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Red Rose Turns Black - Open Wounds [+18] - de candy_cane - 25-01-2010, 11:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A rose for love, and a book for ever Kira's Scarlet 12 8.506 03-10-2013, 09:52 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  Broken rose Erina Ozaki 15 11.687 27-08-2012, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Rose's oneshots Vero 14 8.982 24-07-2011, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Desert Rose +18 Mada Shine 13 12.288 18-06-2011, 08:18 PM
Ultimul răspuns: lore.love28
  Rose's poems Cristiuță 3 3.383 15-12-2010, 10:18 AM
Ultimul răspuns: Cristiuță
  the story of a rose isabel_anime 6 5.324 13-12-2009, 07:42 PM
Ultimul răspuns: isabel_anime
  Black.Immortal.Rose Kita 9 6.675 25-09-2009, 05:56 PM