Răspunsuri: 57
Subiecte: 5
Data înregistrării: May 2009
Reputație:
22
Zupi: 1.062 z
Shi...dedic aceste melodii pentru totzi cei care sufera cu inima!!!! (nu n'am innebunit, shi nici n'o ard cu "ooooof viatza mea" T_T'' , acum cinci minute rezidentzii din vila de langa blocul meu au dat drumul la o mel *cough*manea*cough* shi alea au fost primele cuvinte c s'au auzit in tot cartieru' o_O ...intrebarea mea e: melodia e dedicata celor cu boli d inima sau celor care sufera din dragoste? o_O ...cred k cei care au boli d inima dau coltzu' knd o aud...sau asta e shi scopu?...hmmm)
Anyway...va dedic:
1. Disturbed-Stricken -e melodia mea preferata din toata lumea, din tot universul...din tot c exista! o_O....o am in sange...knd am ascultat'o prima oara am zis k am gasit ceva important...nu shtiam sa definesc ce dar simtzeam k e vital ptr mine...shi asha a fost...melodia asta fost raspunsul la o intrebare de'a mea...e k shi cum mi'ar fi spus viitorul^_6...iar videoclipul e genial :X
2. Skillet-Whispers in the dark- pai shtiu formatzia asta de...3-4 ani o_O...am descoperit'o ptr k p un forum era o tipa, cu care ulterior m'am imprietenit, shi lauda formatzia asta in sus shi jos d n ametzise p totzi cu ea...shi knd navigam eu prin winamp'ul meu am gasit mel asta d la ei...nush cum...nush cand...dar knd am ascultat'o s'a oprit tot...eram doar eu shi melodia...t loveshte atat d grav k trebuie s'o ascultzi non'stop...asha am facut eu timp d 2 saptamani...shi c sa vezi?...a avut dreptate tipa...formatzie geniala....melodii geniale...
3. Kamelot-The haunting(Somewhere in time) -deci...deci..deci...nush c sa zic d melodia asta...decat k e mega ultra giga fantastica! :X "Somewhere in time I'll find u and haunt u again...like the wind sweeps the earth" :X
4. Breaking Benjamin-Breath- drog auditiv...mie personal mi se pare cea mai geniala melodie d la ei...dupa The diary of Jane
5. Ill nino-How can I live- e o melodie puternica...d fapt asha e stilul formatziei...putere shi sentiment...
[center]
[/center]
[center]
~only God doesn't believe in...God~[/center]
[center]
[/center]
[center]
Trolebuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz[/center]
[center]
Do you know a woman who hates herself enough to date me?[/center]
[center]
Pompertziu Fulangesh, chibi-ul lui YamaMina[/center]