[nicio problema! ti-am spus... chiar nu este nicio problema
, oricui i se mai intampla *tongue out*, acesta nu-i motiv de suparare -cel putin pentru mine o.o. Nu trebuia sa juri sau altceva, te cred. Invatam din greseli *hugggs Lynnu', daca e sa ne vedem la Otaku sau Niki sa stii ca sunt cu dragosteaaaa *voce de inger si sunet de harpa*]
Beast Master - Leo este un tip cu o infatisare crunta, dar o singura fata se apropie de el si ajung sa fie cei mai buni prieteni. Dar acel sentiment de prietenie e prea puternic... chiar simt si altceva, ce o sa se intample? (incep si eu cu rezumatele d-alea â€palpitanteâ€).
Leaves of the Deep Blue Tree - am plans si de fiecare data cand recitesc one-shot-ul e minunat. *sad smile*
Watashitachi no Shiawase na Jikan - minunat! Recomand! Am plans la el... *sad smile* DE CE?! DE CEEEE?! Si era asa un tip bun si sexy... *running in tears*
Daca mai doriti incercati si Wanted.
Fuyu no Hana - superba! Un sfarsit formidabil! TT^TT
Hug! - he, he, he, sa iubesti o persoana pentru ca seamana cu catelul pe care il adori.
Hanatsuki Hime - nu credeam ca o sa fie cine stie, iar personajul arata sucks in coperta, dar e totul foarte frumos si pe la sfarsit chiar te gandesti daca el o sa-i crute viata, insemnand sa moara el sau ea isi va da viata, chiar daca el o iubeste. 39 Si sa nu uitam ca este o bunaciune cand se transforma. *evil laughs*
Hitomi Kara Destiny - e draguta, tipul e bun si povestea seamana putin cu a lui Hanatsuki Hime.
Honey Rabbit! - amuzanta si foarte, foarte, foarte dulce si draguta.
Fericire (o gasiti pe MANGAZUP, ca toate celelalte) - nu este emo cum se zice, doar puternica... Chiar ma gandeam daca o sa moara sau nu.
Mi-a trimis sentimente puternice. O RECOMAND!
Eu-s cu romance-ul cand nu-s cu yaoi-ul.