Răspunsuri: 738
Subiecte: 33
Data înregistrării: May 2008
Reputație:
566
Zupi: 13.511 z
Mna, melodia o stiam de la pussycat dolls, dar acum ca o ascult de la nenea asta [ n-am mai auzit de el, sorry ] imi place si mai tare. Versurile ce sa zic, imi placeau de mult timp, hm, vocea lui prima data mi s-a parut ca strica tot, dar am zis , ce naiba, sa o mai ascult o tura, si surpriza ! mi-a placut. E ok. Nota 10 din partea mea.
Next:
Drake - Forever [feat. Lil Wayne, Kanye West & Eminem (ca sa recunoasteti vocile ) ]
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Răspunsuri: 70
Subiecte: 2
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
13
Zupi: 1.442 z
E frumușică melodia, pot spune, deși nu sunt fan Eminem&co.Ritmul e bun, și poate pentru că îmi plac melodiile de genul, pe care aș începe acum sa dansez, nota 8.
ceva romantic:Bon Jovi-Thankyou for loving me
http://www.youtube.com/watch?v=ESOVrc4K3CQ
Răspunsuri: 235
Subiecte: 11
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
97
Zupi: 3.772 z
Chiar că e o melodie romantică și știam melodia de multă vreme. Cum să n-o ador? De fapt, o iubesc! Bon Jovi este foarte bun, ador vocea lui și majoritatea melodiilor sale, dar †Thank you for loving me †este pur și simplu grozavă și cu siguranță merită 10! Fără dar și poate...
Mi-am adus aminte de-o melodie care-mi place mult: Europe - The Final Countdow
Don't deny our r2Ï€.
Răspunsuri: 294
Subiecte: 15
Data înregistrării: Jun 2009
Reputație:
225
Zupi: 3.951 z
Vai, de cand nu am mai ascultat melodia asta..Imi place, chiar imi place mult. De fapt, mi-a placut de prima data cand am ascultat-o dar nu prea conteaza...Imi place ritmul...e asa...miscata si vesela :] De la mine un 10, chiar imi place :3
Next: Richard Marx - Right Here Waiting
Răspunsuri: 386
Subiecte: 11
Data înregistrării: Mar 2010
Reputație:
81
Zupi: 19.294 z
Honestly,melodia asta o voi iubi mereu,imi place la nebunie,imi plac versurile (nemaipomenite),chitara aceea care se imbina cu pianul da o ambianta placuta,relaxanta,chiar frumoasa.Chiar am melodia in calculator si este o ocazie placuta sa o mai ascult.Pai nu am prea multe cuvinte de spuns despre aceasta melodia,si chiar daca sunt sunt cuvinte de lauda as putea spune,deci: versurile+vocea+partea intrumentala=fantastic:X:X
Poate nu tuturor le place asa ceva dar eu ador ritmul foarte mult :X.Sper sa va placa!!!
Next: http://www.youtube.com/watch?v=wD4SXQRaZ...re=related
[center]
When I Get Home.[/center]
Răspunsuri: 677
Subiecte: 7
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
121
Zupi: 11.904 z
Nu-i chiar stilul meu, dar mi-a ramas blocata in cap. E... tare 10. Ma auto-uimesc
B.o.B. feat. Hayley Williams & Eminem - Airplanes (part. II) -- adica nu aia care o vedeti pe la TV
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra
Răspunsuri: 192
Subiecte: 25
Reputație:
37
Zupi: 3.903 z
Imi place partea a 2 a de la Airplanes e nice dar cred ca prefer prima parte chiar daca nu ascult eu asa de des melodia ,poate foarte ocazional... .
Ritmul e ok...iar versurile asa si asa,ma rog conteaza ca imi place si ii dau un 9.
Next: Big Bang - Tell Me Goodbye
Sper ca va place melodia,coreenii de la Big Bang canta genial in japoneza si engleza.
~~~~~~
"My angel,my sunSHINe <3."
"I still look at you"
Răspunsuri: 294
Subiecte: 15
Data înregistrării: Jun 2009
Reputație:
225
Zupi: 3.951 z
O_O Fantastic, mie chiar imi place melodia asta [nu sunt cel mai mare fan k-pop ^^].În orice caz, melodia asta e...Wow, adică e profundă clipul e super. Nota 9...Chiar 9,50
Next: Hurts - Better than love
Răspunsuri: 192
Subiecte: 25
Reputație:
37
Zupi: 3.903 z
Ador melodia asta ma face sa ma gandesc la foarte multe lucruri placute desi melodia se numeste better than love ,ideea videoclipului e draguta chiar se potriveste cu melodia,ritmul e linistitor si placut.O sa ii dau un 10.
Next: Senor,senora,senorita
~~~~~~
"My angel,my sunSHINe <3."
"I still look at you"
Răspunsuri: 41
Subiecte: 5
Data înregistrării: May 2010
Reputație:
6
Zupi: 2.556 z
Nu prea ascult eu Miyavi dar e cat de cat faina melodia sa zicem un 9.50 imi place videoclipu...
next: Unsun - Closer to Death
http://www.youtube.com/watch#!v=vHQ-DtVk...re=related
<- click
|