Mă , n-am ce zice, piesa e bună. Nu mi se pare chiar așa de extraordinară, dar depinde și de gusturi. La videoclip nu m-am uitat pt. că nu am avut chef, sper că nu am pierdut cine știe ce. Tipa are o voce destul de drăguță, destul de armonioasă.... ugh, prima dată am avut impresia că sunt două tipe, după voce ( mi s-a părut oarecum diferită la un moment dat ) dar cred că m-am înșelat. Personal nu consider cântecul cine știe ce reușită excepțională, mai mult cred că îmi plac versurile, și ritmul aș zice că e ok.... dar nu e chiar genul meu de muzică ( ok eu nu am un gen de muzică, poate că doar nu am chef de clapa clapa-urile alea la ora asta ) .. Ca și un ansamblu, e bună și destul de reușită, pentru o melodie în colaborare cu asemenea versuri, e ok. Hmm, e genul ăla de stradă și totodată ceva mai elegant, poate din cauza voceii tipei ăleia, și a versurilor, evident; și cred că se poate dansa foarte interesant pe ea. Eh, nu am prea multe de zis, o să îi dau un
7. dacă aș asculta-o de mai multe ori, s-ar putea să mai crească nota, dar așa pt. prima impresie : p
next :
http://www.youtube.com/watch?v=jNM674BTl_4
( Rihanna - Te amo )