Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rape me , my friend

Elian

Taxiul opreste in fata unui local popular din oras si Lex ma trage afara, intinzandu-i plictisit banii soferului. Intram in pub si ne intampina o bruneta mult prea amabila, care aproape sare pe Lex si il tot complimenteaza aiurea. Ridic din sprancene si privesc in jur stanjenit.

- Si unde ai dori sa stai, dragule? il intreaba pana la urma fata, facandu-si de treaba cu nasturii de la paltonul lui. Lex isi trece o mana prin par si ii sopteste ceva de un subsol iar ea surade complice si ne face semn sa o urmam.
- Lex, care-i faza? il intreb confuz, pentru ca nu inteleg de ce primeste atata atentie si nici ce urmeaza. Nu ma simt in largul meu aici, mai ales fiindca a ales unul dintre cele mai bune localuri din oras. Putea sa ma duca undeva mai... stiu si eu, mai putin important?
- Relaxeaza-te pustiule, tot ce-i aici ii apartine tatalui meu. Deci mie.
- Ce sa-i apartina?
- Localul, Elian, localul!
- Asta!?
- Da, ma, asta! spune razand in timp ce ne strecuram prin spatele barului si coboram niste scari in spirala.
Lex ii fixeaza multumit fundul brunetei iar eu oftez si ma straduiesc sa nu ma impiedic. Subsolul este scaldat intr-o lumina difuza, incantatoare, si luminat de niste lampi cu adevarat superbe. Ma linistesc si il urmez pe Lex la ultima masa, ascunsa in spatele unor perdele din panza visinie. Lex isi arunca aproape in sictir haina pe masuta joasa si lunga din lemn negru si se intinde pe canapea, ranjindu-i fetei.
- Adu-mi tot ce mi-ar putea placea, scumpo.
- Imediat, ne spune fata zambind.
Zambeste prea mult si ma scoate din sarite dar privirea imi cade admirativ pe formele de invidiat, acoperite doar de o rochie neagra cu strasuri care i se muleaza perfect pe trup. Ma pufneste rasul la ideea ca mai scurta de atat nu ar fi putut fi si ma intreb daca asta este un fel de uniforma aici. Da sa urce scarile, dar se intoarce brusc si il intreaba pe Lex daca nu ii este dor de o anumita "Hailey" iar Lex ii intalneste privirea si ranjeste provocator.
- Cum sa nu! Mai este pe aici? o intreaba ridicand din sprancene.
- Pentru tine, sigur ca da.
- Atunci mi-ar face placere sa primesc bautarile cu tot cu voi doua, ii raspunde si se intinde la loc pe canapea.
Bruneta dispare si ramanem singuri. Ma simt din ce in ce mai prost si nu-mi gasesc locul, pe cand el este " ca acasa". Incerc sa examinez tablourile de pe pereti, arta abstracta sau fotografiile in sepia.Tusesc sugestiv si isi intoarce capul, privindu-ma lung.
- Te deranjeaza ceva, blondule?
- Nu, doar ca... De fapt, da. Ma deranjeaza totul. Nu ma simt in largul meu aici.
- Relaxeaza-te. In curand nici nu o sa mai stii unde esti, imi spune chicotind.
Se aud pasi si ma intorc sa vad cine coboara. Doua fete se aproapie de noi cu o gramada de sticle si pahare, zambind. Pe bruneta o stiu deja dar privirea mi se opreste pe cea de-a doua, care trebuie sa fie Hailey. Inghit in sec si imi ling involuntar buzele, surprins de cat de frumoasa poate fi. Are un par lung, drept si blond, buze pline arcuite intr-un suras aproape pervers si isi fiecare miscare pe care o face este un fel de unduire care te scoate din minti.
- Mmm, Alex, suspina blonda asezand totul pe masa si privindu-l pe sub genele lungi.
- Ce mai face preferata mea? o intreaba Lex tragand-o in bratele lui.
Vocea lui ma surprinde si ma incrunt derutat. Este chiar mai masculina decat de obicei, mai sigura si mai seducatoare, usor ragusita.
Lex deschide o sticla si ia o gura zdravana, apoi inca una si inca una... Il privesc lipindu-ma si mai tare de spatarul canapelei, confuz si incordat. Imi spune sa beau si eu, scutur din cap dar imi intinde sticla aproape obligandu-ma. Ma conformez, iau o gura mare iar alcoolul imi aluneca pe gat, arzandu-ma. Ochii mi se umezesc si imi scutur capul.
- Gata, ii spun. Nu-mi place.
- Continua ! imi porunceste cu un zambet malitios, continuand sa bea din alta sticla si sarutand-o din cand in cand pe Hailey.
Brusc, un val de gelozie ma cuprinde si-mi musc buza privind cum mainile lui ii framanta trupul fetei, in timp ce aceasta il saruta lung si isi trece mainile prin parul lui. Cand mana lui se strecoara pe sub rochia blondei, icnesc si privirea mi se tulbura.
- Esti in regula? aud o voce tandra soptindu-mi la ureche si tresar, simtindu-i unghiile infingandu-se in umarul meu.
Intorc capul si fata imi este la doar cativa centimetri de cea a brunetei, privirile ni se intalnesc si ma pierd in ochii ei mari si umezi, dorindu-mi sa ma scape de starea in care ma aflu. Imi caut cuvintele dar nu gasesc nimic de spus, nu pot deschide gura si nu stiu cum ar trebui sa reactionez. Lex stie. Lex poate orice. Eu nu.
- Ajuta-ma, este tot ce ii pot spune.
Imi surade ca unui copil pe care incerci sa-l asiguri ca totul va fi bine si se posteaza in fata mea, lasandu-se incet peste mine, cu picioarele desfacute de o parte si alta a mea, imi ia fata in maini si ne privim lung, sustinandu-ne indarjiti privirea. Nu pot sa fac altceva pentru ca asta ar insemna sa uit de ce se intampla pe canapeaua din fata, ma reped ingrozit si o sarut apasat, rugandu-ma sa nu mai aud gemetele inabusite si cuvintele celorlalti doi. Saruta mult prea bine, aprinzandu-ma tot. Se opreste doar cat sa-mi intinda sticla, o iau fara sa comentez si beau, in ciuda faptului ca imi simt stomacul arzand si capul incepe sa-mi fie greu. Totul se relaxeaza in mine, imi legan capul incet, razand prosteste. Ma simt usor, nepasator si pierdut in acelasi timp.
- Mai bine de atat nu o sa-ti fie, imi spune bruneta si incepe sa ma sarute pasional, bagandu-si o mana pe sub tricoul meu si deschizandu-mi cu cealalta pantaloniil.
Am să-mi trag un glonţ în cap
Şi-am să-mi fac o gaură
Ş-am să vad lumea prin ea
Într-o altă aură .

Maybe I was naive, got lost in your eyes, and never really had a chance…

Make you wish you never, wish you...
Wish you never never, wish you never been born

Reeeeeeeeeeeeeezzzzeeeeeeerrrrrvvvvvv acest loc e al meu :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
My space!!! Aleluia ,sunt prima in sfarsit la ficul asta, il ador!! :love: dau edit dupa ce il citesc :))
______________________________________________________________________________________
Imi cer scuze ca nu am fost prezenta la celalalt capitol dar ma revansez fiind prima 8-)
So....este atat de marfa acest fic :) Dupa cum am spus, il ador.
Totusi sunt putin confuza...Lex l-a luat pe Elian intr-un bar ca sa scape de el chiar daca e indragostit? La ce se gandeste? Saracul Elian, nu mai intleg nimic din ce vrea Lex.. Apropo de nume, nu mi-am datr seama ca vine de la Alex :D
Sper sa scrii cat mai repede nextu' din punctul de vedere al lui Lex, sa vad si eu ce are in capul al...
Deci spor la scris, gambatte si see yah!:bye:
P.S:Anunta-ma cand il postezi :) :pls:
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcSj7w6aX6FleDRwZa9BDCD...RuWhUr5CXA]

Oh, fir-ar! Nu-s prima! [-(
Poate alta data... ^^
Revenind, deci asa cum am mai spus, chiar nu-l inteleg pe Lex! Ce naiba?! O face cu Elian de cateva ori, il bruscheaza, apoi ii spune ca n-a vrut si ca-i pare rau si acum il duce intr-un club, el parca uitand de Elian, dand fuga in bratele t****i de Hailey! Nu pot sa cred ! O.O
Si bietul blond, n-are ce sa faca, logic (,) ca vrea sa uite te tot si de toate. Acum este in "mainile" brunetei aleia. Nu e deloc bine. :[
Totusi, sunt curioasa cum va reactiona Lex cand va vedea ce face Elian, mai ales ca acum e beat si e pe cale sa faca o mare prostie... :| Omg, nici nu vreau sa-mi imaginez! Of, frate, nu pot sa astept pentru urmatorul capitol! Te rog sa nu intarzii:pls:

What? :| Lex este... Nu gasesc un cuvant potrivit pentru el.
Acum chiar imi pare rau pentru Elian. Parca a fost aruncat intr-o lume in care nu ii place si Lex o conduce. Ce e in capul lui sa se sarute cu o tipa fiind in aceeasi camera cu tipul pe care il iubeste? Ciudat tip... Eu deja am cateva teorii in legatura cu acest comportament al lui, cu atitudinea lui, dar tot vreau sa o vad pe cea corecta scrisa pe aici.

Lex nu se simte gelos cand il vede pe Elian sarutand pe altcineva? (curiozitate)
Astept urmatorul ch si spor la scris!
[Imagine: LCGbvGa.png]

Lex

Termin in Hailey si o dau jos de pe mine, tragand cu ochiul la Elian care se odihneste in bratele brunetei. Tipa ii mangaie parul si are un zambet trist, care ma ingrijoreaza putin. Medea( asta este numele ei) a fost intotdeauna exagerat de bine dispusa, indiferent de situatie. Ma intriga imaginea lor: ea, parand mult mai matura, tinandu-l cu atata grija in brate, iar el...
- Lex, scumpule, ma auzi?
Hailey continua sa traga de mine si sa sa lipseasca de trupul meu ca o pisica alintata, torcand incet la pieptul meu.
- Da, spune...
- Iti ziceam despre cum nu trebuie sa-ti faci nici o grija pentru...uhm, incidentul de mai devreme. Iau anticonceptionale asa ca nu este nici cea mai mica problema.
De parca mi-ar fi pasat!
- Mhm, ma bucur - ii spun uitandu-ma in continuare la Elian. Nu reusesc sa imi dau seama in ce stare se afla, are ochii aproape inchisi si unghiile infipte usor in pulpele Medeei, de parca ar incearca sa o tina langa el, fiindu-i imposibil sa vorbeasca. Cumva, bruneta ii intelege mesajul si continua sa-l stranga la pieptul ei afisand o privire incarcata de ceva ce pare aproape matern.
Imi vine sa vars si incerc sa-mi amintesc cat am baut dar nu am idee, privesc cu niste ochi goi sticlele desfacute de pe masa, unele goale, paharele si zambetul destul de fals al blondei care-mi place atat de mult.

Intotdeauna mi-a placut Hailey. Este o nebunie de fata, lipsita de scrupule sau prejudecati, nu se da in laturi de la nimic si uneori imi da impresia ca nu are de fapt un suflet, ca este intr-un fel goala pe dinauntru. Iar asta, desi poate suna rau, imi place la nebunie. Hailey este un fel de manechin inchinat pacatului, o scolarita cu forme care te lasa fara cuvinte dar care nu are nimic de regretat, nu exista in ea durere ori trecut...cel putin nu pentru cei pe care ii face sa se simta bine. Eu am adus-o aici iar ea stie ca este un fel de deliciu personal, exista o legatura destul de simpla intre noi. Uneori, cand ma refugiez alaturi de trupul ei cu toate frustrarile mele, imi doresc sa-i spun ca o iubesc. Ii si spun uneori. Este asa un " te iubesc" spart, il rostesc si pur si simplu cred ce spun, la fel si ea. Si-mi spune ce-mi doresc sa aud, cuvinte frumoase, senzuale, care ma incalzesc si ajuta sa-mi uit neajunsurile.

O privesc pe Medea dezmierdandu-l pe Elian si simt un gol imens in stomac, ceva ma trage in jos si nu stiu de ce sa ma agat asa ca-mi infig, asemeni lui, mainile in carnea fetei care-mi alina ranile. Bruneta se simte privita si isi ridica ochii, intalnindu-mi privirea. Are niste ochi mari, intunecati si totusi calzi, ca doua sageti care-ti sfasie sufletul daca le oferi ocazia. Desi imi surade automat, simt din partea ei cuvinte grele, parca mi-ar spune ca sunt vinovat pentru Elian si stiu ca are dreptate. A, da' ce-i pasa ei? Nu le plateste nimeni ca sa gandeasca mai departe de lucrurile de baza pe care ar trebui sa le faca.
- Hailey, Medea, mersi mult pentru companie, fetelor...
- A fost placerea noastra, imi spune bruneta privind in gol. Pare pierduta undeva departe si in glasul ei nu am mai simtit nici macar acea amabilitate de dinainte.
- Ne puteti lasa singuri acum, le spun iar ele se ridica sa plece. Hailey ma saruta delicat si isi aseaza rochia, apoi urca scarile zambind. Bruneta il strange de mana pe Elian, eu marai enervat, dorindu-mi sa inceteze.
Elian deschide ochii, o priveste lung si trist iar ea ii arunca o jumatate de zambet care ma doare si incep sa bat din picior nervos.
- Medea, sopteste Elian cu o voce atat de rupta de lume incat ma sperii, gandindu-ma ca ar putea fi bolnav sau ceva.
- Da?
- Multumesc.

Fata tresare brusc si ochii i se umezesc usor dar apoi zambeste larg, exact ca la inceput si se lumineaza la fata, adresanduni-se pe vechiul ton intre profesional si prietenesc:
- Cu placere, baieti! Lex, nota nu ti-o mai aduc, doar esti fiul patronului...Si, aaa, m-as bucura daca tatal tau nu ar afla nimic despre asta, nu stiu daca l-ar deranja sau...
- A, scumpo, doar stii ca iubesc confidentialitatea la fel de mult ca si voi!
- In regula. O seara placuta in cotinuare, ne spune si se face nevazuta.
Aprind o tigara si imi caut cuvintele, turnandu-mi inca un pahar. Inima imi bate destul de repede iar buzele imi tremura imperceptibil.
- Si, aaa, te simti mai bine acum, Elian?
- Oh, mai du-te dracului, "sefule"...
- Elian, nu mi-o lua in nume de rau. Pe bune, nu ai de ce... asa sunt eu.
- Schimba-te ! imi spune privindu-ma drept in ochi.
- De ce as face asa ceva? Imi este extraordinar de bine asa cum sunt acum. Ar trebui sa fiu prost ca sa...
- Pentru mine.
- Poftim? il intreb ridicand din sprancene. Ce vrea sa spuna cu asta?
- Schimba-te pentru mine, Lex... De fapt, ce prost sunt! Si mai ales naiv. Tocmai mi-ai demonstrat cat de mult iti pasa tie de mine: e un zero barat, asta e! Esti atat de mizerabil! Da, da... ar trebui sa fi prost ca sa schimbi ceva la tine. Doar le poti face pe toate, nu? Parca intreaga lume ti-ar apartine. Nici nu inteleg de ce m-ai mai tarait dupa tine aici. Ca sa-mi arati inca o data ca-ti permiti totul? Nu-mi pasa, Lex, nu-mi pasa!
- Nu asta am vrut...
- Atunci ai vrut sa ma mai ranesti putin. Te-ai gandit ca nu primisem de ajuns, nu? Ma tot calci in picioare si ma ridici numai ca sa o poti face din nou. Imi dai sperante ca apoi sa mi le poti distruge.
Plange si tipa din cand in cand iar eu tremur tot. Vreau doar sa beau pana imi pierd cunostinta, iar a doua zi sa nu imi mai aduc aminte nimic. Trag din tigara atat de mult ca izbucnesc intr-o tuse violenta si am impresia ca-mi voi scuipa plamanii.
Reusesc sa ma linistesc si, surprins de lacrimile fierbinti ce mi se rostogolesc dau pe gat paharul dintr-o inghitura si nu ma mai pot abtine.
- Te iubesc, Elian! Sunt cel mai mare cretin pe care l-ai cunoscut, il cunosti si il vei cunoaste vreodata dar trebuie sa stii.
Face niste ochi enormi si se apleaca usor in fata, cu capul lasat pe o parte.
- Ce-ai spus?
- Am spus ca te iubesc, prostule! Inceteaza sa mai faci pe surdul si nu mai pune atatea intrebari! Te iubesc, bine? Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te...
Se repede peste masa si-mi ia fata in maini, sarutandu-ma apasat, lung si muscandu-mi buzele. Tremur incontrolabil iar capul mi se invarte, am o stare generala de rau si-mi este greu sa ma pot concentra, suspin profund si il strang in brate plangand.

Elian

In momentul de fata Lex imi aminteste ingrozitor de mult de mine.
-Stii, uneori ma apuca o panica ingrozitoare, ma simt atat de speriat ca nu mai stiu de mine, nu mai stiu nici cum ma cheama. Imi este frica de abandon, de faptul ca raman singur, parasit, fara nimeni care sa ma iubeasca. Ma las cuprins de teroare si ma chinui pana cand criza imi trece.
Cred ca se trage din cauza faptului ca nu am langa mine oamenii pe care ar trebui sa ii am, ca m-am simtit lasat deoparte de cei de la care sufletul meu aproape cersea dragoste...
- Doamne, Elian, chiar stiu despre ce vorbesti, chiar stiu, imi spune suspinand cu capul lasat pe umarul meu. Il mangai incet, asa cum mi-a facut Medea mai devreme, fiindca stiu ca ajuta, si continui sa vorbesc.
- Am atata nevoie de iubire, de mangaiere, de oameni care sa ma linisteasca atunci cand eu singur nu ma pot calma, cand simt ca nu mai pot continua...
- Da, Elian, dar ce faci cand nu ai de unde lua oamenii astia? Cand ei nu mai sunt? Ce pot sa fac, daca nu sa fiu asa cum sunt acum?
Oare mi-a spus ca ma iubeste pentru ca este mult prea beat? Dar daca nu are nici o legatura cu betia atunci... nu stiu.
Nu stiu cum fac eu, eu pur si simplu ma chinui pana la capat, pana cand criza se consuma de la sine. Cred ca Lex isi consuma durerile astea in bautura, in aparenta sa bunastare.
- Sa astepti, ii zic privind in gol. Sa continui sa astepti. Pana la urma cineva o sa vina la tine si o sa te ridice de jos, o sa-ti spuna ca totul o sa fie bine pentru ca in sfarsit a venit.
- Nu o sa vina nimeni, prostule...
- Tu ai venit.
- Si te-am ranit si mai tare. Ai avut mai multe dezamagiri...
- Si mai multe sperante. Visuri. Dorinte. Am simtit placere. Poate nu asa cum aveam nevoie dar am simtit toate asta, am simtit ca...
Lex ridica deodata privirea si ma tinuiteste nerabdator iar eu simt ca nu mai pot scoate nici un sunet.
- Ca?! Hai, spune...
- Nimic.
- Spune-o, Elian!
- Nu am nimic de spus...
- Te rog, doar spune...
- Nimic, la naiba! ma rastesc si dau sa ma ridic.
Ma prinde de picioare si trage incet in jos, fixandu-ma cu o privire rugatoare. Genunchii imi tremura iar cateva lacrimi imi aluneca pe obraji.
- Cred ca te iubesc, Lex...
Scancesc iar picioarele ma lasa si cad peste el. Ma strange cu putere la pieptul lui si inchid ochii, bucurandu-ma de senzatia de siguranta care ma invaluie. Ma rog sa dureze macar putin. Macar pana voi deschide din nou ochii.
Am să-mi trag un glonţ în cap
Şi-am să-mi fac o gaură
Ş-am să vad lumea prin ea
Într-o altă aură .

Maybe I was naive, got lost in your eyes, and never really had a chance…

Make you wish you never, wish you...
Wish you never never, wish you never been born

sunt prima:X:X:, deci ii ador:love:,nu`mi vine sa cred ca si`au recunoscut sentimentele:X, extraordinar.....
pur si simplu m`ai lasat fara cuvinte, greseli nici nu am mai vazut, dar cred ca nu au mai existat, se vede ca ai evoluat, ai descris atat de bine sentimentele lor si descrierea se imbina perfect cu dialogul si ce mai tot este perfect,
ma bucur ca ti`ai revenit si pui continuarea mai repede, s`o ti tot asa
de abia astept nextu:):X... (stiu de abia am terminat de citit unul, dar creatiile tale sunt ca niste droguri, dau dependenta:X:)
Las cadavrele trecutului in spate, imi croiesc drum spre viitor,ma arunc intr-o mare inspumegata,fac o baie insangerata. Renasc cu aripi rosi si gravate cu mii de dorinte neimplinite,care sa ma duca in iadul meu,numit viata

tot ce ramane in final sunt lacrimi, durere, cioburi de sperante si multa ura, aceasta ne defineste fiinta animalica, parsiva si atat de frivola22, suntem ceea ce vorbim si facem, nu ce aspiram sa fim

Deci dupa ce mi-am rezervat medalia de argint la ficul tau :) am venit sa dau edit :)
Iti ador ficul si cum spunea angel cat chiar ai devenit un scriitor super tare. Perfect :) Stiam eu ca merita sa citesti ficuri noi :) Iti ador ficul si o mai spun inca o data :))
Sper sa postezi nextu' repede si sa o asteci si pe Medea in joc ;))
Imi place tipa :)) Dar nu si ce face...sa fie clar ........
Deci Gambatte si Ja ne'
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcSj7w6aX6FleDRwZa9BDCD...RuWhUr5CXA]

Heya^_^
De cand asteptam capitolul asta, si ce capitol : lung>:)
Chiar nu ma asteptam ca Lex sa spuna primul ca-l iubeste pe Elian. De fapt, eu credeam ca va fi invers, tocmai pentru ca Elian pare un copil naiv si inocent. But, ma bucur ca a facut el. :]
Mi-au placut la nebunie aceste cuvinte:
"- Sa astepti, ii zic privind in gol. [...]
- Nu o sa vina nimeni, prostule...
- Tu ai venit."

Deci jur ca asta a fost cel mai emotionant dialog dintre cei doi, am ramas :-O
:]]
So, this is it! Astept nextu` cu nerabdare. Byeh ^^

Nu pot sa cred ca n-am comentat doua capitole :-< .
Revenind. Ai facut mult mai lung capitolul, si cred ca am vazut cateva greseli de exprimare/tastare , dar nu prea le-am atentie, toti le facem. Totusi, iti recomand sa citesti de cateva ori capitolul inainte de a-l posta. Dialogul nu mi s-a parut in vreun fel sec, ba chiar a mai dat dinmism capitolului, iar replicile spuse de cei doi au fost sincere, si-au spus oful impreuna. That`s so sweet <3
Ai descris chiar bine scenele, sentimentele, aproape m-ai facut sa simt si parca sa vad ce faceau cei doi.
Astept continuare. Spor la scris si multa imaginatie ! >:D<
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.

O.O Cred c-am sa mai trec si eu pe aici cu niste comentrii.
Lex asta e un tip tare ciudat, dupa mine. Ba il iubeste, ba e rautacios, ba e tandru, ba o face cu el, ba se saruta cu alta. Sa se hotarasca, bietul Elian nu mai intelege mare chestie. :)) Te citesc de la inceput, dar cum nu aveam cont and stuff, n-am comentat. Am observat ca ai evoluat destul de bine de la primele capitole. Acum actiunea e mai buna, desi inca mi se pare putin grabita, dar nu-i mare paguba. Ca lungime, capitolele mi se par chiar foarte ok, cel putin ultimul, ultimele. ^ ^ Elian a avansat de la 'pui' la 'scumpule', m-a amuzat. xD Inca sustin ca dragul de Lex are un comportamnet ciudat. Eh, vedem ce se intampla. Succes la scris! :*
[Imagine: tiusca2.png]
Mulțumiri lui Uberwald.

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My poems + a friend Akane Hime 11 5.339 14-12-2011, 06:27 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  [split] Rape me , my friend Pixxie.' 11 5.611 23-05-2011, 01:26 AM
Ultimul răspuns: Noesis
  Rape me , my friend Eric 2 3.598 23-02-2011, 06:45 PM
Ultimul răspuns: Eric
  True friend Abbeh. 6 4.189 22-05-2010, 04:02 PM
Ultimul răspuns: sickness