Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rape me , my friend

Nu il pot intelege pe Lex. Este un tip ciudat si chiar vreau sa stiu ce este in capul lui, de ce se comporta asa? Din simplul motiv ca este pentru prima oara indragostit. (well, daca nu ma insel, nu ai zis in text nici ca a mai fost indragostit nici ca nu, asa ca presupun. :D )

Oricum, Elian nu cred ca ar putea sa fie prea mult timp suparat pe el. Eventual confuz. Si intr-un fel nu imi place comportamentul lui Lex, dar in acelasi timp imi place (am o salabiciune pentru yaoi rapes :D ).

Imi plac ultimele capitole si abia astept sa aflu care e faza cu Lex. Mi-a trezit un interes urias.
Spor la scris!
[Imagine: LCGbvGa.png]

Cred ca n-o sa fiu vreodata prima, dar merge si a doua, deh ~

Ce-as vrea sa-l bat pe Lex. Nenorocitul naibii *evil laughs* . Chiar imi pare rau de Elian, acum sincer ma si gandesc ce-o crede bietul baiat cand Lex a asa de nesuferit. Ah, ma enerveaza la culme persoana lui, dar imi si place -.-" .
Ai avut descriere destula, iar dialogul n-a fost sec. Cu naratiunea stai bine, iar actiunea nu-i deloc grabita. Like`t :]
Astept urmatorul capitol. Spor la scris, dear.
:]
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.

Sall^.^
Trec si eu mai tarziu, dar na`...:|
Pai sunt de acord cu Omi, adica nu-l pot intelege pe Lex si da, da, stiu ca am mai spus-o odata. Nu pot sa cred cat de brutal a fost cu saracul Elian, chiar daca a plans si s-a rugat de el sa n-o faca, a "actionat" precum un nebun, salbatic, animal [-( Nu a fost deloc incantator...[-(
Revenind la alte lucruri, ma bucura enorm faptul ca postezi capitolele atat de repede. Sper s-o faci asa in continuare:bv:
Nu am multe de zis, continua. bye>:D<

Cand ti-am inceput fic-ul (acum 7 ani :D ) actiunea era grabita si descrierea nu era de gasit nici in tomberon :))
Era frumos dar teribil de rapid si nu aveam timp sa savurez "scenele" ;)) Acum ai descriere si tot tacamul dar inca mai grabesti actiunea... Cert e ca faptul ca faceai toate astea care m-a facut sa-ti citesc fic-ul :D ironic, nu? Deobicei imi ia ceva timp ca sa "intru" in actiunea din fic-uri si sa le citesc pana la sfarsit..Dar la tine a fost altfel.. mai special..e un fic tare unic si vreu sa vad cum evolueaza si cum evoluezi :)
Il ador pe Lex si cum ii descrii sentimentele fata de Elian :X Abia astept sa vad ce se mai intampla cu "porumbeii" asa ca spor la scris si Ja ne! :P
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcSj7w6aX6FleDRwZa9BDCD...RuWhUr5CXA]

abia acum mi`am facut timp sa`ti las comm, gomene:((, deci dupa cum ti`am promis, comm dupa fiecare capitol:X...
(01-03-2011, 06:07 PM)Eric A scris: Lex

Ii dau tricoul jos si ii sarut umerii, lasandu-mi mainile se alunece usor pe spatele lui, zgriind (zgariand, fiind gerunziu)incet si ii trag panalonii(pantalonii), prinzandu-i pofticios fundul. Trage de mine si ma dezbraca de palton, zambesc putin perves, incantat de faptul ca prinde curaj si ii mangai penisul in erectie, incercand sa ma abtin de la mai mult, constient de dorinta animalica ce se instaleaza in mine, incalzindu-ma. Traspir tot si simt o nevoie nebuna de a-l poseda imediat, cat mai repede si mai bine si cred ca dorinta mea i se transmite si lui pentru ca respira greu si aproape imi sfasie camasa, nerabdator.
Rad cand vad ca mi-a rup doi nasturi dar nu ii spun nimic, ii musc adanc buza de jos, lasandu-i un sant sangeriu si facandu-l sa geama de durere. Imi suge sfarcurile, facandu-le sa se intareasca si imi linge pieptul, excitandu-ma mai mult decat mi-as fi dorit.

Imi pierd rabdarea si il intorc cu spatele, aplecandu-l. Il prind de mijloc si il trag spre mine (virgula)dar se impotriveste.
- Nu, Lex, asta nu. Nu vreau, nu aici si asa.
- Taci din gura(!, deoarece este o porunca), Elian(!,idem aici), ii poruncesc printre dinti, intorcandu-i capul si privindu-l amenintator. Lasa-ma sa o fac, nu te mai zbate atata!
- Nu...
- Elian, nu ma provoca, ii spun infigandu-mi dintii in gatul lui si prinzandu-l cu toata puterea de incheieturi (punct)Se tanguie de durere (virgula)dar il ignor, lipindu-l de peretele rece.
- Te rog... nu vreau, nu-mi place, Lex... aahhh...
Il penetrez adanc, brusc si violent, gafaind inebunit de placere si il trag de par, punandu-i o mana la gura pentru a-i inabusi urletul de durere. Ii dau lacrimile si incearca sa-mi muste mana.
Il apuc de solduri si ma imping mai adanc, gemand puternic si pierzand controlul, imi zgarie mainile si tipa sa ma opresc (virgula)dar vreau mai mult, mult mai mult. Ii musc umerii, lasand semne,(fara virgula,deoarece inainte de conjunctia "si" nu se pune) si il prind din nou de par, intorcandu-i capul pentru a-l musca de buza pana cand simt sangele caldut prelingandu-se pe buzele mele si ma scutur de placere, gemand adanc. Termin si il las pe Elian, ma asez pe jos, gafaind si lingandu-mi buzele satisfacut.

- Nenorocitule, apuca sa tipe si apoi incepe sa planga cu sughituri, cazand langa mine si tremurand tot. Simt o val imens de frica si mila, mi se rupe sufletul si imi vine sa ma iau la palme, il rog sa ma ierte si ma apuca si pe mine plansul. Ma priveste speriat printre lacrimi, este prima data cand las pe cineva sa ma vada plangand si nu-mi place deloc (virgula)dar nu ma pot abtine. Imi pune o mana pe piept, nu stiu de ce si nici el probabil... ma priveste lung, plangand in continuare, ceva mai potolit.
- Iarta-ma, Elian, te rog, iarta-ma... Nu m-am putut opri, simteam nevoia... Am actionat din instinct.
Ii prind fata in maini si il sarut delicat, lacrimile ni se impletesc imi trec mainile prin parul lui blond si fin, mangaindu-l incet. Isi lasa capul pe genunchii mei si se ghemuieste, oftand sfasietor
ca un copil dupa ce a plans. Zambesc amar cu ochii impaienjeniti de lacrimi si ii invelesc trupul gol cu paltonul meu.
Inchide ochii si respira incet, oftand din cand in cand, fara se se miste. Poate a adormit.
Continui sa-l mangai, simtindu-ma vinovat, ingrijorat (virgula)dar mai ales... indragostit.

gata am terminat, ti`am corectat greselile, sunt minore, dar trebuie si ele corectate nu?:))...si multe greseli sunt de tastare, oricui i se intampla
ai fost magnific,nu ma asteptam la aceasta intorsatura de situatie,m`ai surpris, bravo:X

iar Lex merita o bataie buna:die:, cum a putut sa faca asa ceva, nu`mi vine sa cred si se presupune ca il si iubeste pe Eric:((...

cam mic capitolul:((, sper ca o sa te revansezi in urmatorul:D:X,

pune nextul cat mai repede, nu ma dezamagi(doar nu te`am laudat degeaba ca pui repede nexturile?:(()....
spor la lucru:X
Las cadavrele trecutului in spate, imi croiesc drum spre viitor,ma arunc intr-o mare inspumegata,fac o baie insangerata. Renasc cu aripi rosi si gravate cu mii de dorinte neimplinite,care sa ma duca in iadul meu,numit viata

tot ce ramane in final sunt lacrimi, durere, cioburi de sperante si multa ura, aceasta ne defineste fiinta animalica, parsiva si atat de frivola22, suntem ceea ce vorbim si facem, nu ce aspiram sa fim

Lex

Soneria ma trezeste din visare iar pe Elian din somn. Tresare speriat si face niste ochi mari, uitandu-se speriat in jur. Nu te trezesti in fiecare zi dezbracat, pe podea, in baia liceului.
- Vai! icneste si se inroseste tot, cautandu-si cu disperare hainele si imbracandu-se in graba. Pasi si voci ne inunda auzul iar eu sar in picioare si-mi imbrac hainele in liniste, gandindu-ma ca cineva ne-ar putea auzi. Vreau totusi sa vorbesc cu el.
- Ies eu primul, ii spun in soapta, si ne vedem afara. E bine asa?
Da din cap si isi lasa ochii in jos, evitandu-mi privirea.

Ies din baie si ma intalnesc cu o droaie de amici care ma asalteaza cu intrebari si propuneri. Uitasem complet de planurile pe ziua de azi asa ca le raspund lipsit de chef si dau vina pe o migrena suparatoare. Facem misto unul de altul putin iar apoi il zaresc pe Elian iesind din baie. Pare transfigurat: chipul ii este extrem de palid, aproape inuman, de parca ar radia si in acelasi timp pare cadaveric. Chiar si de la departare i se pot observa buzele ranite si ochii speriosi.
Ma priveste cu coada ochiului, neindraznind sa vina la mine. Am o banuiala ca prietenii mei il sperie si imi amintesc de bataia primita pe nedrept din trecut...
- Hei, Elian! il strig si ii fac semn sa vina la noi.
Ma priveste dar nu face nici un fel de miscare.
- Lex, cine-i ala? Care-i treaba cu el? ma intreaba unul din ei.
- Un prieten, raspund lipsit de emotie.
Ceilalti incep sa rada rautacios si ridica din sprancene. Se asteapta sa glumesc.
- Vorbesc cat se poate de serios si ma astept sa nu apara comentarii. M-am facut inteles?
- Hei, frate, nu te ambala asa! Pur si simplu nu pare genul de pusti pe care sa il bagi tu in seama, ma-ntelegi?
- Da, stiu la ce te referi. Spre indignarea voastra copilul este prietenul meu si asa ramane. Tin sa bagati la cap ca nimeni, nimeni nu pune mana pe el, nu-l agreseaza in nici un fel. Nici acum, nici in viitor. Ah, si da, asta este un fel de amenintare, dar numai in cazul in care imi este incalcata dorinta, ok?
Elian asculta incruntat replicile noastre si se preface ca este preocupat cu caietul pe care-l rasfoieste fara sa citeasca de fapt nimic. Stiu asta.
Ceilalti ridica din umeri si accepta, cum altfel? Nimeni nu ar indrazni sa mi se impotriveasca, in ciuda modului meu rece si deseori cinic de a fi, sunt tipul la care orice cretin din liceul asta isi doreste sa ajunga. Ca sa nu mai vorbesc de fete. Sunt atatea avantaje in a fi o persoana influenta...
Imi iau la revedere strangand cateva maini si invitand lume la " un pahar sau mai multe de ceva" pe mai tarziu si ma indrept spre Elian zambind mandru.
- Hei, blondie, esti bine?
- Am avut zile si mai bune...
- Imi pare rau, ma.
- Te cred...
- Nu, Elian. Vorbesc serios, chiar imi pare rau.
- La fel si eu. Te cred.
Ma priveste lung, luandu-ma prin surprindere. Nu ma asteptam sa-mi poata sustine privirea cu atat de mult curaj. Ma excit brusc si fac un pas inapoi, usor alarmat.
- Ce s-a intamplat? ma intreaba privind curios in jur. Ce ai?
- Nimic, scumpule, ii spun zambind si incheindu-ma la palton pentru a ascunde " dovezile" starii in care ma aflu. Nu ai vrea sa mergem sa bem ceva? Am putea vorbi si ar fi ceva mai...intim- ma refer strict la locatie, Elian- hmm ?
Se incrunta si ma fixeaza ciudat, de parca ar incerca sa-mi citeasca niste ganduri necurate. Ii ofer cel mai sincer zambet pe care il am, pentru a-l linisti si imi trec o mana prin par, asteptand sa-mi raspunda. Deja ma gandesc ca il voi duce in unul din pub-urile tatalui meu, vom lua un separeu si apoi... apoi nu stiu. Ma gandeam sa ii spun subtil ca inseamna ceva pentru mine. Nu sunt sigur ca vreau sa fac asa ceva, nu imi sta in fire. Dar este Elian...
- Voi avea si mai multe absente, imi spune ca pe o scuza.
- Iti fac rost de o scutire.
- Cum, ma rog?
Pufnesc batjocoritor si imi dau ochii peste cap.
- Doamne, nu stii de cate lucruri pot face rost, Elian!
- Mda, iti permiti totul, nu?
Simt in cuvintele lui o groaza de reprosuri si ma intunec la fata. Are dreptate insa ma simt vinovat doar pentru ce i-am facut lui. In rest, simt ca imi pot permite totul, are dreptate.
- Uneori. Dar sa lasam asta, zic afisand un ranjet de toata frumusetea. Vrei sa schimbi subiectul si nu-mi place asta. O sa iau expresia fetei tale ca pe un da.
- Du-te dracu, Lex! imi spune chicotind.
- In regula. Hai sa mergem!
Am să-mi trag un glonţ în cap
Şi-am să-mi fac o gaură
Ş-am să vad lumea prin ea
Într-o altă aură .

Maybe I was naive, got lost in your eyes, and never really had a chance…

Make you wish you never, wish you...
Wish you never never, wish you never been born

Scuuuze:o3 ! serios cu mutarile si rasmutarile si modificarile astea pe aici, nu ti-am mai gasit ficul si am crezut canu ai mai postat. Dar iata-ma aici , recuperand tot ce nu am citit.
Dupa cum spuneam Elian e preferatul meu, acum...si Alex mi-a trezit ceva..ciudat, dar totusi chiar daca Elian e cel micut si firav, mie imi place de el. Adica pana acum imi placeau doar masculi feroce si tari, adik cei ce erau seme, dar....hmm..:x Elian e asa duuulce:X cum sa nu-ti placa.
Mi-au placut capitolele! mult!

Succes la scris si sa postezi:x bye bye! kissu
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria

Ok, am revenit.
_______
Buna, dear. Deci, am citit destul de atenta capitolul. Nu ai avut greseli de tastare/exprimare , iar spre fericirea mea a fost mai lung, dar sunt sigura ca-l puteai face si mai lung. Dar e bine si asa. Ah, dialogul nu a fost sec, that`s good. Mhm, e destul de bine ca Lex ia luat apararea lui Elian, ce dragut din partea lui, deci are el niste sentimente acolo, cam amestecate, dar sunt bune*laughs* .
Cam atat am avut de spus. Astept urmatorul capitol. Spor la scris in continuare !
:]
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.

off mor, a fost superb capitolul :x, l`am sorbit ca pe o gura de aer, mi`a placut umorul tau parasimpatic(o dau o biologie, soryy:)):o3 "Tresare speriat si face niste ochi mari, uitandu-se speriat in jur. Nu te trezesti in fiecare zi dezbracat, pe podea, in baia liceului." si acum rad ,parca i vad in fata ochilor ,goi :love:(incep sa ma gandesc la altele:))) si lenesinati pe podea in baie:yes:=)) (deci daca i gasea cineva acolo, avea o reactie gen:O:nh:.
nu credeam ca Lex poate avea sentimente:-?, adica ma intreb ce i`a facut Eric de il iubeste atat(creca vreo vraja ceva:))=)))),pacat ca in viata reala nu se intampla asa:99:.
Sincer nici la Eric nu ma asteptam sa prinda curaj, oricum e atat de scump:X, l`as manca cu fulgi cu tot:love:
greseli nu am vazut decat niste virgule pierdute si ai repetat cuvantul speriat aici "Tresare speriat si face niste ochi mari, uitandu-se speriat" in rest totul e ok:bv:

spor la scris si vino mai repede cu nextu ca o sa mor acilea:crazy:, deja au trecut 2 zile:?:

te rog din tot sufletelul meu :pls:
Las cadavrele trecutului in spate, imi croiesc drum spre viitor,ma arunc intr-o mare inspumegata,fac o baie insangerata. Renasc cu aripi rosi si gravate cu mii de dorinte neimplinite,care sa ma duca in iadul meu,numit viata

tot ce ramane in final sunt lacrimi, durere, cioburi de sperante si multa ura, aceasta ne defineste fiinta animalica, parsiva si atat de frivola22, suntem ceea ce vorbim si facem, nu ce aspiram sa fim

Oh, shit! : | Cam intarzii zilele astea.
Regret ca vin atat de tarziu, dar nu ratez pentru nimic in lume acest capitol. Pai greseli nu prea mai ai, nu mai are rost sa-ti spun ca ai evoluat, right? ^^
Ma bucur foarte mult ca Lex il apara pe Elian, si eu nu credeam asta, dar iata! ;)) Eh, astept sa vad in ce loc vor merge cei doi, caci din catea am inteles eu, din spusele lui Lex, tanarul vrea un loc intim>:)
C`mon, vino cu nextul! :]

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My poems + a friend Akane Hime 11 5.339 14-12-2011, 06:27 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  [split] Rape me , my friend Pixxie.' 11 5.610 23-05-2011, 01:26 AM
Ultimul răspuns: Noesis
  Rape me , my friend Eric 2 3.598 23-02-2011, 06:45 PM
Ultimul răspuns: Eric
  True friend Abbeh. 6 4.188 22-05-2010, 04:02 PM
Ultimul răspuns: sickness

Utilizatori care citesc acest subiect: