19-12-2011, 10:27 PM
Vroiam sa-ti spun ca atunci cand am vazut acele povestioare scurte eram: Uah, ce scurte sunt. @-) Am inceput sa le citesc si eram: Sunt foarte frumoase si sunt scurte, sunt usor de inteles. :| Apoi am vazut ca le-ai lungit si cheful meu s-a dus pe apa zambetei. .____. Sa stii ca o sa mai incerc sa dau pe aici asta ca sa "stii" ca ai "fani".
[acum nu spun ca despre sa scrii putin, doar ca "Proza scurta", pentru mine ceea ce ai scris este lung *laughs*]
["Povestea unui melc indragostit" e asa draguta, foarte adorabila, o poveste trista, cu umor, usoara si iti da o lectie in viata *thinking* si imi place ceea ce spune colonelul -sau ce era *eu si gradele in armata... >.>*- soldatiilor ca sa-i imbarbateze, gen: Muriti, dar muriti cu patrie -stiu ca ai scris despre cum el ii incuraja ca sa nu se lase batuti si cu puterea ce izboreste dinauntrul fiecaruia sa-i infranga pe dusmani si sa sa-si revendice pamantul cel drag]
Mult succes!
[acum nu spun ca despre sa scrii putin, doar ca "Proza scurta", pentru mine ceea ce ai scris este lung *laughs*]
["Povestea unui melc indragostit" e asa draguta, foarte adorabila, o poveste trista, cu umor, usoara si iti da o lectie in viata *thinking* si imi place ceea ce spune colonelul -sau ce era *eu si gradele in armata... >.>*- soldatiilor ca sa-i imbarbateze, gen: Muriti, dar muriti cu patrie -stiu ca ai scris despre cum el ii incuraja ca sa nu se lase batuti si cu puterea ce izboreste dinauntrul fiecaruia sa-i infranga pe dusmani si sa sa-si revendice pamantul cel drag]
Mult succes!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2