Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Vreti o astfel de sectiune?
Da
100.00%
18 100.00%
Nu
0%
0 0%
Total 18 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Propunere de sectiune

#11
Ba da, dar daca se da link-ul mai departe.. sau se da parola, nu e cam tot aia?

O sa ma gandesc si o sa iau diseara o decizie

#12
Si mie mi se pare o idee buna, chiar excelenta. Si ar trebuii sa poate intra userii cu min. 100 de posturi, nu cu una-doua, ca sa nu credem ca si-au facut cont doar sa isi bata joc de problemele altora. Doctorul de suflete e un nume dragutSmile. Merge. Si ar trebuii facuta o medalie or smth. pentru cei ce ii ajuta pe useri cu problemele lor(bine, nu neaparat o medalie.)
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#13
Sinderella, mie personal mi se pare la fel. Te duci şi în 3 zile faci o sută de posturi. Totodată nu ştiu care ar fi soluţia cea mai bună, în schimb aţi putea lua ideea cu posturile. Chiar dacă userii ar avea probleme, totuşi nu cred că ar veni chiar oricine să-ţi bată joc de ei. Dar să fim precauţi.
-

#14
Faza că trebuie să ai nu ştiu câte posturi e cam aiurea ( şi nu, nu că aş avea ceva împotrivă - am destule posturi ), dar cum a zis şi Lynn, posturile alea se fac dacă postezi în prostie, cum se obişnuieşte pe aici.
Sunt de acord cu topicul, oricum. Dar ar trebui să fie doar câţiva ' psihologi '. Ca să nu posteze toţi nepricepuţii, care se dau mari genii. Şi faza cu parolă, e clar că unii o vor da mai departe. Trebuie găsită altă metodă, am încredere că o vei găsi, Flaw. xD
Până atunci, toate cele bune. ^^
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#15
Mi se pare o idee bună acestă secţiune.Mă gândeam că posturile se pot şterge de moderatori, de aceea, puteţi pune 2 moderatori care nu mai au vreo altă secţiune de organizat, ca să fie mai mare securitatea.De asemenea, cu parola ... Găsiţi o parolă, iar cei cu minim 100 de posturi vor putea intra.Şi aceste parole nu pot fi trimise prin mail ? Ar fi mai uşor aşa, decât prin PM, cred eu.Dacă intră cine nu trebuie, de aia există cei doi moderatori precizaţi mai sus.Sau, ar mai fi ceva.Puteţi face ca la blog (dacă se poate evident).Mai întâi să fie citite de moderatori şi apoi aprobate tot de ei.Dar trebuie şi nişte reguli, evident.Dacă un moderator nu este drept, se poate apela la admin şi gata.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#16
Si eu cred ca e o ideea buna deschiderea unei sectiuni de acest gen. Cu toate astea, securitatea e pe primul loc si cred ca Ayu e cat de cat aproape de modalitatea prin care am putea scapa de cei care ar vrea sa faca misto pe seama celorlalti, insa necesita ceva mai mult efort din partea moderatorilor. Cat despre numarul de posturi... nu ca m-as afla in treaba, dar daca unul dintre useri are ceva de zis si nu poate spune din cauza ca e limitat de numarul de posturi?
[Imagine: 9r3myo.jpg]
Thank you VeVe :3

#17
Nu ştiu câţi ar posta într-o asemenea secţiune, să-ţi spui problemele personale necesită curaj, de aceea mulţi preferă site-uri de profil, pe care îţi faci cont însă te poţi da oricine vrei tu, nimeni nu te cunoaşte şi poţi să fii complet sincer.

Just a whim, sper să mă înşel, ar putea consolida comunitatea şi relaţiile dintre useri pe da altă parte.
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#18
Şi aici ai dreptate. Poate un user nu intră ca să facă mişto ci are nevoie de sfaturi şi nu are numărul de posturi necesar. Sunt totuşi de acord cu Ayu. Doi moderatori, sau cineva responsabil cu secţiunea şi să aibe grijă de secţiune. Nu cred că va fi nici chiar aşa, deşi ştiu că vrei să fi precaut, dar totuşi poate va fi liniştită secţiunea. Încă nu ştim ce se va întâmpla.
Cât despre persoanele ce vor fi gen ''psihologi'' ei bine ai putea face un topic cu cine se oferă sau ai selecta tu pe cine crezi că e eficient şi priceput.
-

#19
Cea mai bună idee este să setezi un număr de posturi care îţi conferă, cel puţin aparent, siguranţa că userul este loial comunităţii şi nu îşi va bate joc de secţiune.

Also, de ce-ar fi doar un grup de "psihologi" ? Pe ce bază se acordă? Cred că toţi useri care ar avea acces ar trebui să fie lăsaţi să posteze şi să încerce, cel puţin, să dea un sfat, dacă vorbesc aiurea le scoţi accesul şi gata, dar toţi ar trebui să aibă dreptul la a da o mână de ajutor.
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#20
Ady, nu sunt chair de acord cu tine. Sa ai un numar de posturi nu mi se pare o idee buna, poate cineva vine doar sa ceara un sfat si e prea timid sa zica, sau vin sa-si bata joc de cei care posteaza acolo si ca sa faca asta, fac intr-o singura zi acel numar de posturi si gata, au acces. Cu parolele, se pot sparge conturi, mai ales daca ai erori [si primesti pm-urile altora, asa, ca mine] sau stii metode de hack si devii admin.
Ma gandeam, de ce nu faceti un "forum in forum"? Adica, cand intri pe acea sectiune, sa te duca pe o alta parte a zupului, unde trebuie sa ai acea restrictie ca sa intri [cea pe care o veti alege], asa poti avea si alt nick, nimeni nu va sti cine esti, ti se pastreaza intimitatea si e si in cadrul zupului. Gen, apare o sectiune, extra.animezup si cand faci click pe titlu te duce pe o parte a zupului unde iti cere sa iti dai alt nick. Sau mai simplu, cum era pe m-a la FF, cred ca flaw a prins acele vremuri, cand ca sa intri in acea sectiune, te ruga sa te loghezi iar, puteai sa ai alt nick, si nimeni nu prea stia cine esti.
Nu stiu daca ati inteles ce zic eu pe aici ._.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce nume credeti ca ar trebui sa aiba noua sectiune? Flaw 12 9.490 05-07-2010, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Flaw


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)