Stiti cu totii zicala aia :nu mai injur,nu mai fumez,nu mai beau...phuu baga-mi-as p**a mi-am scapat tigara-n bere! Hai sa fim seriosi...de cate ori nu am zis ca nu mai facem anumite lucruri,dar pur si simplu nu ne-am putut tine de cuvant?La anumite chestii sau obiceiuri nu suntem in stare sa renuntam.Daca ar fi sa fac o lista as sta aici pana dimineata...asa ca o sa zic p scurt
Primul lucru pe lista mea de promisiuni ratate este asta: chiulul.De cate ori nu am zis ca nu mai chiulesc...dar degeaba.Daca stau sa ma gandesc mai bine, cu trecerea anilor problema mea s-a inrautatit.Daca in primul an de liceu aveam vreo 12 absente,in ultimul am avut 100 (doar in sem al doilea),iar acum ks la faculta...hmmm n-am fost mai bine de juma de an p acolo (bine ca nimeni nu mai tine cont de asa cv)
Alte lucruri la care am zis ca renunt,dar nu pot:cola (sunt total dependenta de ea,o ador...impreuna cu cafeaua constituie esenta vietii pt mine.
Sunt mai multe...dar astept sa ziceti si voi.Restul vi le spun mai tarziu
Primul lucru pe lista mea de promisiuni ratate este asta: chiulul.De cate ori nu am zis ca nu mai chiulesc...dar degeaba.Daca stau sa ma gandesc mai bine, cu trecerea anilor problema mea s-a inrautatit.Daca in primul an de liceu aveam vreo 12 absente,in ultimul am avut 100 (doar in sem al doilea),iar acum ks la faculta...hmmm n-am fost mai bine de juma de an p acolo (bine ca nimeni nu mai tine cont de asa cv)
Alte lucruri la care am zis ca renunt,dar nu pot:cola (sunt total dependenta de ea,o ador...impreuna cu cafeaua constituie esenta vietii pt mine.
Sunt mai multe...dar astept sa ziceti si voi.Restul vi le spun mai tarziu
"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
, chibi-ul lui