Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pro sau contra manele?

#81
Anti-manele forever!
Aia e doar galagie!
Ca sa zic asa, vai de fundul lor ce muzica de toata prastia fac.
I don't support people from different camps, I don't chose sides... see me as Switzerland...
[Imagine: sigpic350185_1-1.jpg]
-aceiasi "signature" pe care o am si pe AarinFantasy-

#82
(05-01-2011, 01:00 AM)I dont care A scris: Contra Doamne fereste, n-o sa-mi placa niciodata asa zisele manele
Sa fim seriosi, inafara sa aduca niste pitipoance in videoclipuri si sa dea asa din gura :,,Maa iuuubirrreeee fac orice pentru tineeee'' asa silabisit si alungit ce stiu ei sa cante? porcarii, asta e clar, eu ma uit la canalu' ala minele cum s-o cheme numai pentru farsa zilei sa mai rad putin in rest detest manelele [no offence fanilor]

Ce vrei să spui prin aşa zisele manele? I mean, sunt manele, nu " aşa zise". E doar un gen muzical.

Well, şi să fim serioşi, în ceea ce priveşte piţipoancele şi ce ai spus de datul din gură ... nu e vorba doar despre manele. Nu îmi amintesc ce am scris în posturile anterioare, dar am început să îmi schimb părerea în ultima vreme. În orice caz, nu găseşti astfel de piţipoance şi versuri din acestea doar în manele, dacă acesta este motivul pentru care le urâm atât de tare ( personal nu-mi plac, nu ascult în particular deşi intru în contact cu ele, nu îmi astup urechile în public, wtf ) anyhow, să luăm o melodie de-a lui Justin Bieber de exemplu, cântă şi el tot ceva asemănător într-o melodie ( nu îi ştiu numele ) ceva de genul "îţi dau orice să fi cu mine / să mă iubeşti" not really sure about it. Treaba e că nu are acelaşi ritm ca la manele, e în engleză, nu are aceeaşi înfăţişare / prost gust în stil şi piţipoance "cu mai multă clasă" dar dacă am sta să ne gândim, din punctul ăsta de vedere, seamănă al naibii de mult între ele, lol.

Citat: Taki Shinkan wrote:
Aia e doar galagie!

Dacă stai să te gândeşti şi muzica house e doar gălăgie, clubbing... doar gălăgie, muzica arăbească, doar gălăgie... hmmm, rock-ul doar gălăgie. Wtf orice muzică poate fi doar gălăgie.
E irelevaaa~ant.

Cred că am ajuns să judecăm prea aspru manelele pe motive de care nici noi nu suntem prea conştienţi. Strigăm sus şi tare CONTRA CONTRA CONTRA şi nici nu avem un motiv concret.

#83
Bine...deci...sunt contra manelelor...
si o sa fiu mereu
dar stii e o chestie......nu se poate sa nu fii ascultat macar o data in viata o manea....de ex eu...pana la 6 ani ascultam Carmen Serban.....apoi m-am lasat....
Deci nu zic ca sunt pro....sunt Contra!!:bv:
[Imagine: 2gxo5c8.jpg]
I Love SasuSaku:X and:
-Mama4ei-kun :X
-Matusa:Sasuke ^^ Sakura xD
-Surorile:Ang. and Debby
-Verisoara:Haku Kiid

#84
PR0 4 EVA !! ROCK ON MANEAUA !!! I LUV MANELEH !

Manelele sunt viata mea ... la bine si la rau ... de la ele invat cum sa ma feresc de dusmai si cum sa scap de ei daca nu am reusit sa ma feresc ...

Manelele imi dau mie de mancare ... ce mas face fara ele , OFF VIATA MEAAAAA !
[Imagine: i1UaYaJ.jpg]
Humans, puzzles.

#85
DuÅŸmanii lui Zer0 nu au niciun adversar!
Părerea mea despre manele nu s-a schimbat. Manelele sunt din unele puncte de vedere, superioare multor genuri.
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#86
Cum spune si Grim ceva mai sus,maneaua trebuie privita ca un gen muzical.Diferentele de opinii si gusturi apar deobicei la acei extremesti ignoranti care au tricou "Iron Maiden" sau cana "Nicolae Guta".Mai este si acea vesnica campanie "Anti-Manele" infiintata de niste dobitoci ai 'netului,cei mai multi dintre ei fiind o sleata de pupincuristi si disecanti de pietre ce apar si se formeaza doar aici,la noi,pe internet.O campanie menita sa faca dobitocul si mai dobitoc.

Revenind la ceea ce macina un copil de 13 ani cu 5 clase prelungite.Acestia nu o sa inteleaga niciodata ca rock-ul dintr-un simplu gust/gen muzical poate progresa catre o treapta putin mai superioara si anume un stil de viata,la fel este si-n cazul maneleleor.Aceste topic-uri vesnice " VS.VS.VS" nu doar ca imi provoaca sila si indignare,dar sunt deja expirate.
Tine de fiecare om,maimuta,circopitec,sa asculte ceea ce ii place,gusturile difera de la individ la individ.Daca ai 30gb cu muzica rock in pc ,nu o sa devii neaparat mai cult,din contra,te poti chiar indobitoci..limitandu-ti gusturile,gandirea,deschiderea,etc.


Kalim data viitoare incearca un " Jazz vs Rock " 24.
" Succesuri " si Pace !!!
This curiosity completes us all and drives us all.

#87
Pai la ce oameni sunt aici raspunsurile vor fi de tipul: "nu ascult nici una nici alta, dar prefer jazz" deci mai bine ramanem la pro si contra si speram sa apara un extremist pro ca sa vedem ceva frumos Smile
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#88
Daca citesti postul meu de mai sus ... vei realiza ca un pro deja exista si nu am vazut nimic frumos ... inca
[Imagine: i1UaYaJ.jpg]
Humans, puzzles.

#89
(08-01-2011, 01:50 PM)Zer0 A scris: Daca citesti postul meu de mai sus ... vei realiza ca un pro deja exista si nu am vazut nimic frumos ... inca
Tu ai mirosit o bere si de aia esti pro. Plus ca tu nu poti fi numit extremist nici daca te-ai baga cu avionu in cimitiru oanei zavoranu.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#90
Citat:Zer0 wrote:
Daca citesti postul meu de mai sus ... vei realiza ca un pro deja exista si nu am vazut nimic frumos ... inca

Postul tău e mai degrabă ironic.

@ Kashim, chill down, nu poate veni un pro la comandă, dear. 21 plus că nu mi se pare atât de greşită categoria de pro şi contra, sunt şi persoane la mijloc ( majoritatea de aici ) şi contra ( deşi nu convinşi ) iar un pro sută la sută nu cred că vei găsi, my apology.
Nu spun că nu există, departe de asta, oamenii nu recunosc dacă ascultă manele şi le şi plac pe deasupra. Nu vor să râdă nimeni de ei, cred că ăsta-i gândul lor.

Lame, indeed.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pro sau contra: cobai matzaplouata 28 17.360 13-06-2015, 04:15 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Animale in casa. Pro sau contra? Ichigo. 17 12.818 09-05-2015, 10:23 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Muzica din zilele noastre. Pro si Contra Anna 9 5.246 27-08-2014, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Romania
  facebook, Twitter etc. Pro sau contra? Kashim 53 27.204 02-10-2011, 08:50 PM
Ultimul răspuns: Loki
  Pro sau contra zvonurilor ? Me†al. 30 15.185 17-07-2011, 03:48 PM
Ultimul răspuns: ~Space-Bound


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)