12-09-2011, 01:03 PM
(Ultima modificare: 12-09-2011, 01:49 PM {2} de Denisa_Deny.)
Hello ! Am mai deschis un fic ! Va spun ceva , personajele vor fi animale . Scuze , dar mi-a venit ideea sa-l fac cu animale ! Sper sa va placa !
[center]Disclaimer : Nu detin niciun personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestuia[/center]
Capitolul 1
Sakura
Caldura invaluitoare din Safari este ca si-n desert .
Sunt o leoaica , la care nu ii este teama de pericol .
Doar de iubire .
Mie teama sa cunosc iubirea .
Doar odata am cunoscut iubirea , dar , mi-a fost luata . Mi-a fost luata de vanatorii de lei .
Urma ca eu cu Oscar sa avem pui , dar , la sperietura pe care am facut-o , atunci cand l-au impuscat pe Oscar , am pierdut puii .
Lui Oscar ii se mai spunea : "Oscar , leul mortii " , odata am auzit de la un leu ca , "Iubirea uneori lasa rani adanci " . Si avea dreptate . Am simtit tristete .
Flashback
De ce ? ...vesnica intrebare .
Oare mai are rost ceva in viata asta , daca tu nu esti langa mine ? Oare poate iubi cineva un leu asa cum te iubesc eu pe tine ? ...cred ca e greu de raspuns . Poate nu eram facuti unul pentru celalalt ... dar atunci , de ce ne-am intalnit ? De ce a trebuit sa vii in viata mea , daca tu m-ai parasit ?
Inima imi spune ca tu nu ai vrut asta , iar eu te voi iubi mereu .
Te iubesc si vei fi mereu in sufletul meu , iar orice s-ar intampla , tu vei ramane prima mea dragoste !
End flashback
Cand l-am vazut mort in fata mea , am inceput sa alerg spre ei , cu gandul sa-i omor .
Eram atat de nervoasa , incat nu mai conta nimic . Odata ajunsa aproape de ei , mi-am luat avant si am sarit pe ei .
I-am omorat .
M-am uitat la sufletele lor neinsufletite , iar apoi , m-am apropiat de Oscar .
M-am lasat jos langa el , si am inceput sa vars lacrimi .
Visuri , amintiri si cuvinte nerostite au disparut in noapte , la fel cum ai plecat si tu , fara sa-ti pese de lacrimile mele .
Adio inger fara chip , ai plecat fara sa-ti privesti urma , dar mi-au ramas amintirile , clipe de neuitat , cele mai frumoase momente de pana acum .
Intotdeauna , inimii ii va lipsi iubirea ta .
Mereu iti va simti lipsa , chiar daca nu am sa te mai vad zambind , chiar daca nu am sa te mai vad venind , chiar daca amintirile au ramas de acum cu mine .
Chiar daca nu te mai pot intalni , chiar daca nu te voi mai vedea , vei ramane mereu slabiciunea mea .
Vei fi mereu zambetul meu din fiecare dimineata , soaptele din noapte care ma vor face sa iubesc urmatoare zi , lacrimile ce vor curge pe blana mea cand voi zambi .
Si daca voi pleca departe de locurile care imi amintesc de tine , chipul tau va fi mereu in nima mea , ca un tatuaj .
Trecand peste toate , lasand dupa soapte , noapte de noapte , gandindu-ma la moarte , las amintiri prin fapte distanta ne desparte , dar poate ... voi reusi sa nu-ti uit iubirea .
Dupa o saptamana
A trecut o saptamana de gand a fost ucis Oscar . Cu greu am reusit sa trec peste asta . Acum am parte de prieteni . O mai am pe mama . Care este intotdeauna aproape de mine si imi este aproape la bine si la rau .
In aceea saptamana , eu cu mama .......................
...........
Capitolul 2
In aceea saptamana , eu cu mama , mergeam pe o poteca , care ducea spre o campi .
Am ajuns , iar eu am intrebat-o pe mama cum a murit tatal meu .
- Pai , inainte sa te nasti tu , il aveam pe fratele tau , Chaka .
Flashback
Intr-o zi , Scar se apropie de Chaka .
- Tatal tau are o surpriza pentru tine , spuse el .
Scar il conduse pe puiul de leu inauntrul unui defileu cu pereti abrupti .
- O sa-mi placa surpriza , unchiule Scar ?
- Chaka , o sa mori de placere . Acum trebuie sa astepti aici , spuse Scar , lasandu-l acolo pe Chaka .
............
Nu departe de locul unde astepta Chaka , pastea o cireada de gnu . Aproape de cireada , asteptau trei hiene . Dar ele asteptau un semnal de la Scar .
Shenzi il vazu prima .
- Uite-l ! Hai !
Hienele alergara catre cireada de gnu . Simtind pericolul . animalele se speriara si o rupsera la fuga in defileu , direct inspre Chaka .
In apropiere , tatal lui Chaka si Zazu observara praf ridicandu-se din defileu .
- Stapane ! striga Zazu , aparand din spatele unei stanci . Repede ! Goana ! Chaka-i acolo !
Fara sa gandeasca la propria siguranta , regele leu sari in defileu si-l insfaca pe Chaka din calea copitelor mortale .
Regele sari pe o margine de stanca si-l puse jos pe Chaka . Deodata , simti stanca faramandu-i-se sub labe .
- - Frate.,..ajuta-ma ! il ruga el pe Scar .
Scar se intinse catre fratele sau si-l trase mai aproape .
- Sa traiasca Regele ! sopti el , si-i dadu drumul .
Mufasa aluneca si disparu in multimea de animale in miscare .
End flashback
- Nu-mi vine sa cred ! Scar l-a omorat pe tata !
- Linisteste-te ! Scar e mort ! Datorita fratelui tau , care acum , are o familie .
Ma uit la mama cu putina usurare , dar dintr-o data apare ......
Uita-ti capitolul 2 , l-am pus cam repede , stiu , dar spre sa va placa .
[center]Disclaimer : Nu detin niciun personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestuia[/center]
Capitolul 1
Sakura
Caldura invaluitoare din Safari este ca si-n desert .
Sunt o leoaica , la care nu ii este teama de pericol .
Doar de iubire .
Mie teama sa cunosc iubirea .
Doar odata am cunoscut iubirea , dar , mi-a fost luata . Mi-a fost luata de vanatorii de lei .
Urma ca eu cu Oscar sa avem pui , dar , la sperietura pe care am facut-o , atunci cand l-au impuscat pe Oscar , am pierdut puii .
Lui Oscar ii se mai spunea : "Oscar , leul mortii " , odata am auzit de la un leu ca , "Iubirea uneori lasa rani adanci " . Si avea dreptate . Am simtit tristete .
Flashback
De ce ? ...vesnica intrebare .
Oare mai are rost ceva in viata asta , daca tu nu esti langa mine ? Oare poate iubi cineva un leu asa cum te iubesc eu pe tine ? ...cred ca e greu de raspuns . Poate nu eram facuti unul pentru celalalt ... dar atunci , de ce ne-am intalnit ? De ce a trebuit sa vii in viata mea , daca tu m-ai parasit ?
Inima imi spune ca tu nu ai vrut asta , iar eu te voi iubi mereu .
Te iubesc si vei fi mereu in sufletul meu , iar orice s-ar intampla , tu vei ramane prima mea dragoste !
End flashback
Cand l-am vazut mort in fata mea , am inceput sa alerg spre ei , cu gandul sa-i omor .
Eram atat de nervoasa , incat nu mai conta nimic . Odata ajunsa aproape de ei , mi-am luat avant si am sarit pe ei .
I-am omorat .
M-am uitat la sufletele lor neinsufletite , iar apoi , m-am apropiat de Oscar .
M-am lasat jos langa el , si am inceput sa vars lacrimi .
Visuri , amintiri si cuvinte nerostite au disparut in noapte , la fel cum ai plecat si tu , fara sa-ti pese de lacrimile mele .
Adio inger fara chip , ai plecat fara sa-ti privesti urma , dar mi-au ramas amintirile , clipe de neuitat , cele mai frumoase momente de pana acum .
Intotdeauna , inimii ii va lipsi iubirea ta .
Mereu iti va simti lipsa , chiar daca nu am sa te mai vad zambind , chiar daca nu am sa te mai vad venind , chiar daca amintirile au ramas de acum cu mine .
Chiar daca nu te mai pot intalni , chiar daca nu te voi mai vedea , vei ramane mereu slabiciunea mea .
Vei fi mereu zambetul meu din fiecare dimineata , soaptele din noapte care ma vor face sa iubesc urmatoare zi , lacrimile ce vor curge pe blana mea cand voi zambi .
Si daca voi pleca departe de locurile care imi amintesc de tine , chipul tau va fi mereu in nima mea , ca un tatuaj .
Trecand peste toate , lasand dupa soapte , noapte de noapte , gandindu-ma la moarte , las amintiri prin fapte distanta ne desparte , dar poate ... voi reusi sa nu-ti uit iubirea .
Dupa o saptamana
A trecut o saptamana de gand a fost ucis Oscar . Cu greu am reusit sa trec peste asta . Acum am parte de prieteni . O mai am pe mama . Care este intotdeauna aproape de mine si imi este aproape la bine si la rau .
In aceea saptamana , eu cu mama .......................
...........
Capitolul 2
In aceea saptamana , eu cu mama , mergeam pe o poteca , care ducea spre o campi .
Am ajuns , iar eu am intrebat-o pe mama cum a murit tatal meu .
- Pai , inainte sa te nasti tu , il aveam pe fratele tau , Chaka .
Flashback
Intr-o zi , Scar se apropie de Chaka .
- Tatal tau are o surpriza pentru tine , spuse el .
Scar il conduse pe puiul de leu inauntrul unui defileu cu pereti abrupti .
- O sa-mi placa surpriza , unchiule Scar ?
- Chaka , o sa mori de placere . Acum trebuie sa astepti aici , spuse Scar , lasandu-l acolo pe Chaka .
............
Nu departe de locul unde astepta Chaka , pastea o cireada de gnu . Aproape de cireada , asteptau trei hiene . Dar ele asteptau un semnal de la Scar .
Shenzi il vazu prima .
- Uite-l ! Hai !
Hienele alergara catre cireada de gnu . Simtind pericolul . animalele se speriara si o rupsera la fuga in defileu , direct inspre Chaka .
In apropiere , tatal lui Chaka si Zazu observara praf ridicandu-se din defileu .
- Stapane ! striga Zazu , aparand din spatele unei stanci . Repede ! Goana ! Chaka-i acolo !
Fara sa gandeasca la propria siguranta , regele leu sari in defileu si-l insfaca pe Chaka din calea copitelor mortale .
Regele sari pe o margine de stanca si-l puse jos pe Chaka . Deodata , simti stanca faramandu-i-se sub labe .
- - Frate.,..ajuta-ma ! il ruga el pe Scar .
Scar se intinse catre fratele sau si-l trase mai aproape .
- Sa traiasca Regele ! sopti el , si-i dadu drumul .
Mufasa aluneca si disparu in multimea de animale in miscare .
End flashback
- Nu-mi vine sa cred ! Scar l-a omorat pe tata !
- Linisteste-te ! Scar e mort ! Datorita fratelui tau , care acum , are o familie .
Ma uit la mama cu putina usurare , dar dintr-o data apare ......
Uita-ti capitolul 2 , l-am pus cam repede , stiu , dar spre sa va placa .
Tacerea inseamna durerea
Iubirea inseamna speranta
Iar dragoste inseamna viata alaturi de tine
Silence means pain
Love is hope
Love is life with you !
Familie :
Surioara : Alle and
Mamica mea perversa : Roseta^^
Verisoara : Shibaa nebuna
familia mea este mai mare , dar nu incape aici