Răspunsuri: 139
Subiecte: 1
Data înregistrării: May 2011
Reputație:
44
Zupi: 3.651 z
Maan! Ce tanar trebuie sa fi ca sa-ti permiti sa fi vazut Sailor Moon sau Pokemon ca first anime. Eu sunt printre veterani, asa ca primul anime care mi-a ramas bineinteles in minte ca ceva senzational [pentru ca sa recunoastem era ceva nou] a fost UFO Robot Grendizer. As vrea sa imi amintesc mai multe referitoare la anime, insa nu-mi apar in minte ca flash'uri decat tema, cateva episoade si bineinteles anumte nume ale adversarilor, ca de exemplu Gozugozu nume care l-am pastrat si azi si i l-am atribuit ursuletului meu, ciudat stiu! ^^
Bineinteles ca a urmat Sailor Moon si Pokemon, si Digimon, insa fiind super noon le luam ca fiind desene animate.
But then again, primul anime vizionat, stiind ca e anime si nu un simplu desen animat a fost Elfen Lied, categoric o alegere proasta pentru cineva care nu se descurca gorzav la engleza si nu era into arta anime-urilor. Mi-a luat ceva vreme sa il inteleg, dupa ce il terminasem, iar acum tind sa cred ca e genial. Binteineles includerea mea in categoria anime watchers nu s-a facut datorita Animax-ului, pentru ca incredibil dar adevarat, nu aveam asa ceva, asa ca a trebuit sa rezist cu Jetix si Shaman King, care nu pot spune ca mi-a displacut, absolut deloc, in ciuda dublajului cam ciudat.
Strangers have the best candies
Out of my mind...back in 5 minutes.