În primul se vede că pui o parte din tine în fotografiile tale. Sunt originale, explodează de inspiraţie şi, nu în ultimul rând, înşiruie o mulţime de sentimente. Din punct de vedere profesional, ca să zicem aşa, n-am ce comenta : pozele sunt clare, luminate foarte bine; foarte bine făcute.
Am să le iau pe rând :
1. Capsule : În primul rând titlul este foarte atrăgător, şi, deşi nu are nici o legătură cu subiectul pozei, se potriveşte foarte bine. Ideea este foarte bună, inspiră libertate; îmi place foarte mult că se vede reflexia în apă, asta dă un efect subtil de simetrie. Ah, şi converşii albaştrii se potrivesc cu restul atmosferei.
2. Poveste Scurtă : Titlul. Hmm...este...scurt
. Titlul nu se potriveşte extraordinar de bine pentru un portret, dar acum depinde şi de ce amintiri, sentimente exprimă poza pentru tine. Poza în sine este adorabilă, subiectul este serios şi jucăuş în acelaşi timp. Un singur lucru mă deranjează : părul. Este destul de ciufulit, seamănă cu un desen pe care s-au folosit prea multe linii drepte. Sper să nu te superi, asta e părerea mea. Dar se iartă, ştiu cât de greu se întreţine părul cârlionţat
.
3. Count On Me : Îmi aduce aminte de cineva. Titlul este foarte bun, se potriveşte foarte bine cu mesajul pozei. Ideea este genială, zâmbetul şi ochelarii fetei contrastând şi armonizându-se în acelaşi timp cu iarba. Mi se face dor de vară
. Profesional ( sper că nu greşesc dacă folosesc cuvântul ăsta ), fotografia este perfectă : centrul este clar, vizibil şi contrastant cu fundalul, care este mai înţeţoşat.
4. Sleeping With Ghosts : Îmi aminteşte de altă poză
. Deja pozele tale îmi inspiră sentimente proprii sau mă fac să îmi amintesc de momente din viaţa mea. De acum încolo pot spune că le ador. Iar poza asta...mi-ar rămâne pe veci în memoria dacă aş vedea-o pe la 3 noaptea. Este foarte...nah că am uitat cuvântul; exprimă foarte multe sentimente, este complexă. O adevărată operă de artă.
5. Mon Dieu : Cam...nu ştiu cum s-o categorisesc. Claritatea e cam redusă, zăpada începuse să dispară ( nu că ar fi vina ta
). Ideea e bună, dar personal mie mi se pare seacă. But if you say it's one of your personal favorites, then I suppose it has an important meaning for you. Am I right?
Fotografiile tale sunt originale şi exprimă viaţă reală. Asta-mi place la ele. Aştept alte lucrări and keep up ză good work!