Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pe urmele diavolului [hentai]

Inca putin

Ce cauta Ana aici? Trebuie sa scap de ea, si in plus daca a aflat adresa mea, atunci e de rau. Ma privea si abia astepta sa o poftesc in casa, dar nu pot, adica daca vrea ceva anume? . Vazand ca nu ii dau voie sa pofteasca, ma impinge si se aseaza pe canapeaua din living. Ai cam mult curj, fetito, daca ti se intampla ceva rau in seara asta? Daca incepi sa ma enervezi, uit ca esti doar o copila si imi satisfac nevoie trupesti cu tine
- Hei, ai adormit, sau ce? Ce tot stai in fata usi?
- Vin imediat!
Nu ii e teama, si in plus cred ca e din nou beata, pentru ca atunci cand a trecut pe langa mine, mirosea a alcool. Se ridica de pe canapea si se indreapta spre mine. Degetul ei aratator, trecea peste pectoralii mei intariti, apoi ma tranteste de zid. Ana, nu stiu ce ai de gand, dar abia astept sa vad ce va urma, poate urcam si in dormitor. Deodata simteam cum buzele mele sunt acoperite de ceva moale si umed, ceea ce insemna ca Ana ma saruta. Isi strecoara limba prin bariera inclestata a dintiilor, ajungand in cele din urma sa imi atinga limba. Felul in care ma atingi, ma face sa ma gandesc la un singur lucru, adica sa te am... ahhh de cand nu am mai avut o femeie.
- Ana, am si eu o intrebare... Cum ai aflat ca eu stau aici?
- Simplu... am urmarit masina in care te aflai!
Ma urmarit... atunci a venit aici cu un motiv, sper ca e exact acelasi lucru la care ma gandesc si eu. Fara sa ma mai gandesc, o trantesc pe canapea, si uit ca de dimineata, ma voi intalni cu tatal ei, in plus ea a vrut-o.
Ma privea... cu o spaima in ochii, dar de ce? Nu intelegeam, poate ii era teama de ceva, poate chiar de faptul ca o voi face a mea.Cu miscari lente, ii dau bluza jos, aruncand-o intr-un colt al camerei. Obrajii ei deveneau din ce in ce mai aprinsi. In cele din urma i-am desfacut si sutienul ce ii tinea captivi sanii mari si rotunzii. Imediat ce si-a vazut partea de sus goala, isi acopera sanii cu ambele maini. Mana mea stanga ii ridica bratele deasupra capului, iar cu cea dreapta, ii desfaceam fermoarul de la pantalonii. In cele din urma era goala, inca putin si te fac a mea. Devenea din ce in ce mai calda, ii era rusine, sau ce? Nu inteleg, dar nu imi pasa, tot ce vreau e sa o fac a mea. Atunci cand am vrut sa imi dau boxerii jos, ea ma opreste, si nu inteleg motivul.
- Stai... eu nu stiu nici macar cum te cheama, nu crezi ca ne grabim?
- Ma numesc Alex, acum esti fericita? Deci putem sa continuam?
Ii ridic din nou mainile in sus, si incepeam sa ii musc sanii, ce deveneau rosii imediat, in urma muscaturii. Mana mea drapta, trecea peste piciorul ei stang, ajungand in ce din urma, in acel loc ascuns. Imi introduc doua degete in acel lacas umed, masand in interior.
- Stai... opreste-te, nu vreau!
- Atunci, de ce ai venit aici?
Nu imi mai raspunsese, doar se ridica rapid de pe canapea, si fuge la etaj. ce tot mama dracu are? Vrea, nu vrea... mai da-o in... adica de ce ma supar? Nu trebuie sa ma intereseze.
Trece un timp, poate o ora sau doua, asa ca ma indrept spre camera mea, si observ ca lumina era aprinsa la baie. Deschid usa, si Ana plangea, sub jetul de apa. Ma asez langa ea in cada, pozitionandu-i picioarele in jurul taliei mele.
- Ce ai papusa de plangi? Ii zic, in timp ce ii sarutam gatul
- Alex... vreau sa plec acasa!
Ce tarfa... in club sarea pe oricine, si acum cand a venit la mine acasa, si are conditii, nu vrea. Adica e mai bine decat in baia clubului, dar ce sa ii faci, si in plus il pierde pe cel mai bun, adica pe mine.
Ma ridic de langa ea, si ies din baie. Ceasul indica, ora 07:45, imi frecam ochii, si nu imi venea sa cred, tatal ei venea intr-un sfert de ora. Ma imbrac repede si inchid usa dormitorului cu cheia, deoarece era de rau, daca Ana aparea. Cobor repede, si intru in birou. Ma asez pe scaun si incep sa imi fac un plan , cu ceea ce ii voi spune. Peste cateva minute, eram gata, trebuia doar sa ii dau rezumatul facut de mine, al noptii trecute, si scapam de el. Soneria usi, a inceput sa sune, ceea ce inseamna ca tatal ei a aparut. Ii deschid usa si el se aseaza pe scaun. Ii inmanez dosarul cu informatii, iar el statea si il analiza.
- Bun, vad deci ca toata noaptea a stat cu un singur barbat, afla mai multe despre el, si imi aduci. Vreau sa vorbesc cu el.
- Daca ai stii ca iti sta chiar in fata.Da cum sa nu!
- Da cand tu ai plecat, nu ai vazut-o si pe ea, pentru ca in noaptea asta nu a mai dat pe acasa, sau a plecat de dimineata.
Dau din cap, in semn de nu, dar de sus se aud niste zgomote, ceea ce insemna ca Ana vrea sa iese afara. Alex... da-mi drumul, te rog, lasa-ma sa plec!
- Ce se aude?
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Pe urmele diavolului [hentai] - de Hitman - 16-05-2009, 08:59 PM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Topaz - 17-05-2009, 02:43 AM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Alexi - 17-05-2009, 06:36 AM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Hitman - 17-05-2009, 06:20 PM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Denny - 17-05-2009, 06:39 PM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Alexi - 17-05-2009, 07:10 PM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Jasmine - 22-06-2009, 04:39 PM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Hitman - 07-07-2009, 09:52 PM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Marty:X - 10-07-2009, 11:29 PM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Ramonitzz - 08-07-2009, 10:52 PM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Dark~Melody - 09-07-2009, 09:03 PM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Hitman - 20-07-2009, 12:20 AM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de Hitman - 31-07-2009, 12:32 AM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de ~~YuRa~~ - 31-07-2009, 01:17 PM
RE: Pe urmele diavolului [hentai] - de nimeni - 31-07-2009, 02:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Inima Diavolului Yami 8 6.207 05-06-2013, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Mesagerul Diavolului Sushi 12 8.858 03-06-2013, 11:42 AM
Ultimul răspuns: Yami
  [Yaoi] Mana stanga a diavolului Nywa 30 15.805 11-01-2013, 02:26 PM
Ultimul răspuns: Natsuru
  Pasind pe urmele iubirii KarinaD 21 12.193 18-10-2010, 08:36 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Clan contra clan. Cand mafia este pe urmele mele (SasuSaku) Who said i have to be normal 7 12.945 06-05-2010, 05:55 PM
Ultimul răspuns: Ella-chan
  Pe urmele destinului (+16) WinterSoul 34 17.602 02-05-2009, 02:41 AM
Ultimul răspuns: cookie
  Pe urmele dragostei ! by me ... sweet_zoey 0 2.485 19-02-2009, 10:55 AM
Ultimul răspuns: sweet_zoey
  Pe urmele dragostei! andreea_sakura 10 12.506 25-01-2009, 01:54 AM
Ultimul răspuns: andreea_sakura
  Insemnul diavolului case 4 3.888 24-07-2008, 08:58 PM
Ultimul răspuns: Jigoku

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)