Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pe scena vietii

Stii, dupa cum au zis si fetele da ai avut greseli si ^ToxicK kiD^ ti le-a spus cat si Alany, eu sincer merg dupa un anume pricipiu dupa care ma si ghidez mai mereu: Faci odata o greseala ( in cazul tau de gramatica ) ma rog, e o greseala, spunem ca e din neatentie sau din nu stiu care motiv, dar daca acea greseala se repeta de o gramada de ori ei bine asta e total ingrijorator. Din punctul meu de vedere, ficul pe care l-ai postat nici macar nu reprezinta un fic, deoarece este mai mult ( mult mai mult ) o succesiune de dialoguri printre care se rasfira fraze adaugate de narator ( mai mult ca niste indicatii pentru a nu ne duce pe noi in eroare ).
Eu iti sugerez chiar foarte frumos, acum ca suntem dde Craciun, sa pui mana pe o carte buna sau pe un fic bun si sa citesti si sa te pui la curent cu ce se mananca ficurile, caci dupa cat am observat eu nu prea le ai, mai ales la capitolul gramatica. Iti sugerez sa inveti sa pui o naratiune decenta cat de cat acolo, nu e nevoie sa treci la descriere, doar sa narezi acolo, dupa care sa mai scapi de dialogul ala enervant. Dialogul in general il pui ca oamenii sa nu se plictiseasca si ca personajul sa spuna direct opiniile si parerile si toate chestiile.........intelegi tu. Eu te sfatuiesc sa mai scazi din dialog caci e mult prea enervant din punctul meu de vedere, practic asta crezi tu ca eficul tau.
Un fic are de toate. Iar in al doilea rand dupa ce ai narat, te-as sfatui cu mare placere sa scrii calumea gramatica. Faci o greseala, am inteles, dar daca le faci in tot capitolul asta nu prea imi suna a bine. Te sfatuiesc sa incerci sa scrii calumea gramatical "Iritantu-le " = nu se scrie asa iar greseli ca astea am vazut in tot capitolul, eu nu cred ca e o simpla greseala. faci odata, dar nu in tot capitolul. Asta imi demonstreaza ca ai mult de lucrat. Iti urez bafta si incearca sa scrii data viitoare ceva mult mai bun decat o succesiune de dialoguri.
-

Răspunsuri în acest subiect
Pe scena vietii - de Zuzu*lov3 - 23-12-2009, 10:27 PM
RE: Pe scena vietii - de Alany Aysee - 24-12-2009, 08:08 PM
RE: Pe scena vietii - de ^ToxicK kiD^ - 24-12-2009, 09:45 PM
RE: Pe scena vietii - de Flash - 25-12-2009, 12:13 PM
RE: Pe scena vietii - de Yuki4ever - 30-12-2009, 11:40 PM
RE: Pe scena vietii - de Sushiiushii - 01-01-2010, 03:20 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Liceul - un loc in care iubirea intra in scena Redhead Rules 19 13.265 04-11-2008, 08:09 PM
Ultimul răspuns: ::::yamashita ayumu::::
  Scena Vietii [parodie] ~Ryuzaki~ 1 2.873 20-07-2008, 10:47 PM
Ultimul răspuns: Amy8D

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)