12-08-2010, 06:30 PM
ultima " creatie " din lipsa de ocupatie >.< totusi a iesit ceva bun astept pareri
12-08-2010, 06:30 PM
ultima " creatie " din lipsa de ocupatie >.< totusi a iesit ceva bun astept pareri
________________ Hear the colors
17-08-2010, 09:50 PM
mda ... cam bate vantu pe aici in fine ... ceva ce ar fi trebuit sa fie un tutorial da mi-a fost lene >.< sa-l mai scriu si a ramas lucrare pt mine btw alysu ... puteai sa inveti ceva de genu
________________ Hear the colors
18-08-2010, 03:50 PM
%$@#^$#@ am uitat complet sa comentez lucrarea aia =.=== enfin o fac acum, daca nu am putut face atunci...
Photomanipularea aia mi-o place enorm de mult, insa mi se pare ca ai cam exagerat la c4d par prea... cum sa zic exagerate intr-un fel, dar imi plac cum le-ai aranjat. Imi plac culorile ce predomina, insa ma gandeam, daca faceai fundalul [ma refer la perete/podea fara pers] b&w cum ar fi aratat? anyway, excelend job Asa, acum la tutorial pt mine =.= ti-a ieshit "wow" nu stiu cand il voi termina, dar enfin... Singurul lucru care nu imi place e acele linii... =.= nu le-ai putut pune pe overlay/soft light sau ceva sa nu para asa de evidente... mie una nu imi plac... acum inteleg de ce ai ales acele culori de verde si acum imi place, ce mi-a ieshit mie nu o sa iti vina sa crezi .... oricum, imi place si mai astept lucrari de la tine ps: srry dk am greseli dar ma dor mainile ingrozitor si abia tastez...
19-08-2010, 02:46 AM
Nu ma simt bine, de fapt ma simt oribil si vreau sa ma duc sa ma culc, dar nu e corect! Ti-am promis ca trec si desi intarziata sunt aici. Nu pot spune prea mult fiindca chiar nu sunt in masura sa critic din moment ce esti mai bun ca mine in PS, eu nu cred sa fi facut mare branza in domeniul fotomanipularii, aici te admir. Imbini elementele foarte bine si ai simtul artistic destul de dezvoltat incat sa-ti dai seama ce vrei exact de la imagine, iti iese nu am ce spune.
In rest toate bune si frumoase, astept sa vad ce idei iti mai trasnesc prin cap xD. Spor . probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
28-08-2010, 11:31 AM
hm ... cateva semnaturi
puse in ordinea executarii astept pareri ________________ Hear the colors
Primul sig
Mi se pare interesant ca ai lucrat in alb negru dar...exista si un dar. Textul e pozitionat cam gresit, nu trebuie sa il bagi chiar in personaj, arata ciudat. Daca foloseai si un alt font si il mai micsorai un pic era ok Mi se pare si un pic aglomerat nu pot sa inteleg prwa bine, totul e in ceata ( poate asta a si fost obiectivul tau) nu stiu . Cred ca acolo sunt 2 persoane si parca ala e sebastian :X Putei sa ii lasi fata libera fara sa mai pui un brush acolo...e chiar in plus... si c4d...cred ca ce ai flosit acolo e mai mult c4d...incearca sa lucrezi mai mult acolo. E un pic cam hotic. Dar stiu ca e un pic mia dificil sa lucrezi cu ele . Asa hai ca am zis prea multe la primul... la al doilea...ceva mai bine Aceeiasi problema cu textul. Aici nici nu se vede de brush. l-ai acoperit. Am inteles ca scrie Alysu pana la urma. Ai grija cu pozitionarea lui. Daca inteleg bine ai flosit un c4d pe personaj? si ma refer la dunaga aceea . Chiar e in plus. Imi place idee ta de fum, asta e interesanta alaturata cu acele stelute, stiu brushul ala ....Si as mai avea de spus dar mai sunt inca 3 La al 3...asta mi se pare mai bun Aici imi place cum ai lucrat..textul e pozitionat mai bine aici e ok La 4. calitatea imagini e cam proasta....trebuie sa mai lucrezi la c4d ala nu sa il pui si sa stergi acolo unde ii acoperea fata si gata. Trebuia sa mai lucrezi la el sa fi mai creeativa. In fine, probabil nu aveai chef. Asa si 5 asta imi place mult e cel mai reusit Well deci succes in continuare. Gambate
30-08-2010, 10:37 AM
hm ... in primu rand sunt baiat deci sa fiu mai creativ in fine toate c4d-urile sunt lucrate destul de bine si brush-uri nu am folosit la niciuna >.> stelutze dau altceva detest asta e doar standard modificat so cand e vorba de comenzi ... ca toate in afara de aia cu avionu sunt comenzi si mai mult nu poti face cand userii iti dau imagini low quality >.<
smudge ftw :X mai astept pareri ________________ Hear the colors
30-08-2010, 12:02 PM
uh sorry atunci, asta patesc cand nu sunt atenta ...
gomene si stiu cum e sa lucrezi cu imagini low quality, e mai dificil.
30-08-2010, 08:15 PM
m-am gandit ceva timp dak sa pun lucrarea sau nu ... dar totusi o pun e singuralucrare pentru mine special ... n-am pretentii sa intelegeti ce reprezinta ...are o valoare sentimentala destul de mare pentru mine ca reprezinta viata mea ... here it is
http://img828.imageshack.us/img828/5205/10years.png ________________ Hear the colors |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
2 Vizitator(i) |