Citat:Deci. Cunosc cazuri de persoane care vor sa fie mancate. De ce consideri ca e o boala? Faci la fel la fel cum zici ca fac eu. Consideri ceva anormal in lucruri pe care nu le intelegi.
Asta e stupid
Eu ma refeream la canibalism, dar daca zici ca sunt intr-adevar persoane care VOR sa fie mancate, atunci problema lor, le ofer cazanul, poate s-au saturat de viata and there's nothing i can do about it
Citat:De ce sa imi arunc copiii in nush ce rau? De vreme ce spun ca homosexualii ar trebui dusi la doctori, nu e normal sa cred ca exista o metoda medicala de a-i vindeca? Cunosc si cazuri de homosexuali care au devenit hetero prin vointa. Erau atrasi de persoane de acelasi sex, au crezut sincer ca nu e bine si au reusit sa treaca peste asta.
Yea Google lies... de oriunde stii rahatul asta, e o miciuna
![15 15](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/15.gif)
Incearca sa te faci tu lezbiana doar pentru ca "asa e bine", si atunci dicutam pe tema asta :]
Well f**k it! Nu poti schimba orientarea sexuala a cuiva nici prin exorcizare, nici prin medicamente nici prin terapie, nici prin ucidere!
Citat:In ultimul rand, daca trimit pe cineva la doctor il omor? Ii fac rau? Pai ce tot o intindeti atat cu perecutia persoanelor gay, de parca le-am zis sa se arunce in Dunare.
-Si stii ce ii va spune doctorului daca persoana se simte bine asa cum este? "f**k you! BTW You shoud try it too 'cuz it's good :] "
-Si daca este confuz oriucm va ramane cu ideea ca este considerat o persoana bolnava ^^ and that's not a good thing, y'know? But you can't change his/her orientation ^^
-Si daca nu se simte bine in pielea lui inseamna ca stie ca e de rahat lumea din jur, si poate considera ca nu e bine, intr-adevar, but, you still can't change anything :] Tot ce ar putea sa faca este sa se simta hetero, sa-si ia o/un fetita/baiat dragut/a, sa-si faca o familie, sa aibe copii, sa se multe in Guatemala intr-o vila de lux si sa-si traiasca viata nefericita alaturi de sotul/sotia pe care nu il/o iubeste si sa faca gratare si petreceri in curtea din spate ^^ Well that's lame >.> BUT STILL can't change his/her orientation :]
Citat:Yaoi Queen cunosc pe cineva care a devenit bi de la atatea manga-uri yuri & yaoi ^^" ( nu chiar bi, dar pe aproape ) - crede-ma, chiar influenteaza din multe puncte de vedere.
Well then, i think i'ts a way to be more oppened at new things ^^ and discover if you're what you think you are
Adica si eu m-am sarutat cu o fata ca sa vad cum e, si nu am murit, nu?>.> Mai experimenteaza si lumea
Citat:Discriminati chestiile alea din alta lume cum ziceti si voi ca discriminez eu homosexualitatea. Proove different.
Dezbateri..argumente..ring any be(/a)lls?
Hai da' da-o dracu'
![22 22](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/22.gif)
Tu ce vrei? Argumente ca homosexualitatea nu e acelasi lucru cu necrofilia si canibalismul? O.o Well if you can think JUST ONE BIT, then you might understand >.>
Si ce "din alta lume" ?.
Da, necrofilia si canibalismul sunt ceva normal,dar in sensul ca toata lumea stie de aceste lucruri, si le discuta, anywayz, nu vad vreun homosexual care sa-ti fi taiat mana, si sa se scobeasca dupa masa cu osul degetului mic intre dinti :] And then f**k your corpse.
Sa fii homosexual nu inseamna sa omori pe cineva si nu insemna sa fii bolnav psihic.
End of story -_-"
Later edit: Nu am spus "Media si internetul nu influenteaza copiii"--> there's no fuckin' way that could be right O.o ci pur si simplu nu ii face homosexuali. Un om NU devinehomosexual ci ESTE homosexual, lucru care va trebui doar descoperit eventually
![78 78](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/78.gif)
cu sau fara media ^^