Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ohayo! Om la bord!

Hello! I\'m new so be nice 21

Ceva despre mine....sa vedem...39
My real name.....well it doesn\'t matter....just use my username 4
Muzica ascultata: cam orice in afara de manele, rock satanist si populara (desi daca ma gandesc bine nu am nimic impotriva ei, dar nu o sa ma vezi ascultand populara de buna voie si nesilita de nimeni21 )
Anime-uri vazute: uh...multe Death note, Tokyo meu mew21, Gravitation, Naruto, Bleach, Yu yu hakusho, Vampire Knight, Full metal alchemist, Slayers, Inuyasha si mai multe 21 Acum ma uit la Kaichou wa Maid-sama!
Manga citite: of multe......nu prea pot sa ma gandesc acum , majoritatea au nume ciudate si nu prea le retin21

Cam atat despre mine 39, daca aveti intrebari simtiti-va liberi sa intrebati. Va voi raspunde cu toata sinceritatea de care dispun21
[Imagine: 2md5fuh.jpg]
Flowers whisper "Beauty!" to the world, even as they fade, wilt, fall.
[Imagine: 8795829.png] [Imagine: 8795849.png]

Bine ai venit pe Animezup, Hime-sama!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

Hey, Hime 15 ( cute nickname )
Bine ai venit printre noi, sau cum se mai spune, bine ai venit in familie : )) Yea, noi aici suntem o mare, mare familie, dupa cum vezi o_O Sper sa iti placa aici si sa ramai mult timp printre noi, caci nu toti userii noi o fac -_-\" De asemenea, sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni. Cu siguranta va fi foarte usor, caci aici lumea e prietenoasa. O sa vezi. Eu sunt Beki, incantata de cunostinta.
So, acum sa te iau cu intrebarile.

1. De unde esti?
2. Cati ani ai ?
3. Filme preferate?
4. Trupe preferate?
5. Asculti cumva kpop?
6. Ce zodie esti?
7. Actori preferati?

Cam atat O_O Stiu ca sunt multe intrebari : )) Gomene. Inca o data bine ai venit si distractie placuta.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Well hewoo hewoo Hime-sama, si bine ai venit!
Lots of hugs for a warm welcome. hug

Uhm, am si eu a couple of questions, avand in vedere ca esti asa draguta sa raspunzi.

。In aria filmelor cum stai? Preferinte de gen, actori sau chiar film in sine? Sau seriale?
。Literatura? Iti place sa citesti? Cam ce?
。Scrii? Desenezi? Fotografiezi?

Well ma opresc aici pentru ca sunt sigura ca te-am innebunit deja.
Imi face placere sa te cunosc, inca un warm welcome! Enjoy, make a lot of friends and have fun surfing around!

See ya!

Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.

Buna Beki ( i also like your nickname : >) ! Nice to meet you! Nu-ti face griji, voi sta pe zupi 4 I will have a great time here!

Acum sa raspundem la intrebari 4

1. De unde esti?
Pai sunt din Romania, in primul rand: )), iar apoi din Vaslui : >
2. Cati ani ai ?
Oh....micuta ...16 ani pe muchie de cutit: ))
3. Filme preferate?
Hachiko (am plans la filmul asta : ( ), Sub 25 de grade, Zbor de fluture, V for Vendetta si sa nu uitam Piratii din Caraibe! :\'D. Cam astea sunt filmele care m-au impresionat Smile
4. Trupe preferate?
39 Three days grace ( in primul rand), Green day, All time low, The ready set
5. Asculti cumva kpop?
Umm....sorry....poate ascult da nu stiu exact ce e....poate ma lamuresti : -??
6. Ce zodie esti?
O zodie destul de pasnica, fecioara, and I like it!
7. Actori preferati?
Oh da! Johnny Depp, Orlando Bloom, Cristhopher Gorham, Hayden Christensen... Sper ca n-am uitat pe nimeni :study:

P.S. Niciodata nu-s prea multe intrebari, doar prea prea putine raspunsuri :\'D

Hm, hello again. Nu se supara nimeni daca mai apar o data pe aici : )) Deci...avem foarte multe in comun o.o Chiar foarte multe. Si nu esti mica deloc xD. Eu am 15, so... : )) Deci, sa inteleg ca esti la liceu. La ce profil? Eu acum am trecut a 9a la mate info >.< .
I love Hachiko ! Este printre filmele mele preferate. Si eu am plans in prostie la film, dupa ce i-a murit stapanul. Chiar a fost un film misto. Si Piratii din Caraibe este foarte misto. Ai vazut ultimul film? : > Eu l-am adorat.

Pai, kpop se refera la acele trupe cu cantareti din Coreea( ex de trupe: 2NE1, Shinee, Super Junior, Ft Island, Big Bang, SNSD, T-ara, Mblaq, B2ST, 2 Pm etc ) Nu cred ca ai auzit de ele >.< Eh, nu e nimic : )).

Si eu ascult Three days grace. Care sunt melodiile tale preferate?
Si pe langa asta...inca o intrebare: ce limbi straine ai dori sa inveti?

Ne mai auzim pe la profil.

EDIT
Hei, atunci cand raspunzi la intrebari...de exemplu, daca 3 useri ti-au pus intrebari nu face 3 posturi, raspunzand la fiecare. Fa doar un post la care le raspunzi la toti. Pur si simplu scri, ceva de genul...
1. Pentru x : bla bla bla
2. Pentru y: bla bla bla
etc : ))

Ca sa nu se considere spam, ori whatever. You\\\'re new, no problem.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Welcome, Hime ! Eu sunt Jess aka Silv, încăntată de cunoștiință ! Sper să-ți faci mulți prieteni, să te distrezi și să te simți bine pe zup.

* Ai animale de casă ?
* Practici vreun sport ?
* Care sunt personajele preferate din Naruto ?
* De unde ești ?
* Cum te numești ?
* Treci a 10-a, nu ?

Încă o dată bine ai venit și sper să ai o ședere plăcută pe zup ! Suze dac am repetat vreo intrebare.
Btw, si mie imi plac Hachiko ( si eu am plans) si Piratii din Caraibe + ma inteleg cu fecioarele ^^.
[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.

Sper ca nu e nimic daca postez un post unu dupa altu : -? I am new asa ca ma obisnuiesc inca cu lucrurile, promit sa fiu un user model dupa 4

Buna Chlo! Nice to meet you! Thanks for the hugs@ };- Back > 4<

Asa , sa vedem intrebarile!

。In aria filmelor cum stai? Preferinte de gen, actori sau chiar film in sine? Sau seriale?
Hmm Pai imi plac filmele de comedie, dar spre rusinea mea acum nu-mi amintesc nici unu acum : (, dramele inspirate din intamplari reale (cum am mentionat mai sus: Hachiko, Sub 25 de grade), actiune: Zbor de fluture, Piratii din Caraibe etc 4
Actori, pai cam toti mentionati mai sus: duetul de ras din Piratii din Caraibe: Johnny Depp (mai ales el), Orlando Bloom; daca te-ai uitat la Razboiul Stelelor cred ca l-ai observat pe Hayden Christensen, iar celalalt este oarecum anonim (Cristhopher Gorham), but I still like him 4
Seriale? Am 4 Merlin, Doctor Who, Trasnitii si cam astea sunt in top 3: -?
。Literatura? Iti place sa citesti? Cam ce?
Aici m-ai prins....da am promis ca o sa fiu sincera....asa ca nu sunt oarecum un fan inrait al literaturii, dar cand n-am ce face imi place sa citesc anumite carti: carti detective sau carti cu actiune (sunt totusi fata, asa ca nu-mi dati carti cu razboaie: )))
。Scrii? Desenezi? Fotografiezi?
De scris....hmm nu prea dar totusi cand ma prinzi intro stare buna, sunt buna cu rimele: )).Poate ....cine stii.....o sa scriu candva21 Ooo desenatul. I love it! Ce pot sa spun mai multe? Cand vorbesti de desenat esti pe teritoriul meu4 Bine nu am facut o scoala sau asa ceva si nu sunt la fel de talentata ca altii, dar fac tot ce pot pentru a ma perfectiona. It\'s my hobby.......Nu fotografiez pentru ca n-am aparat, insa chiar mi-ar placea sa fac poze. Chiar am o colectie impresionanta de fotografii (nu sunt ale mele, dar ma pasioneaza : ))

P.S. De asemenea, si mie imi face placere sa te cunosc:\'D Si stai linistita ca nu m-ai innebunit: ))De aia exista intrebari, ca sa le pui :\'D *hugs*
Hmm cred ca o sa ma uit peste regulile zupi21Stiu ca trebuia sa ma uit la ele prima data21....da mai bine mai tarziu decat niciodata: D
@Hello again Beki hug

Pai sunt la stiinte ale naturii : ) Oficial n-am 16, mai trebuie sa mai astept cam o luna si cateva zile: )) Da ce mie o luna...: ))
Of....spre marea mea rusine, nu am vazut ultimul film.....m-am tinut sa-l vad de mai multe ori, da intotdeauna trebuie sa existe ceva care sa ma distraga: )) Promit ca-l voi vedea cat de curand, altfel nu ma mai numesc fan Piratii din Caraibe : ))
Melodiile mele de la Three days Grace? Cam toate...Pain, Never to late, Just like you, Riot, I hate everything about you, World so cold, Animal I have become 4
Mersi ca m-ai lamurit cu kpop, nu cred ca am ascultat, insa niciodata sa nu spui niciodata 4
Ce limba as vrea sa invat? Pai cred ca japoneza: )) Stiu cateva cuvinte prinse de la anime-uri.

Thanks for questions, daca mai ai intrebari poti sa le pui *hugs* Cum spuneai, mai vorbim la profil

@Hello Silv. ! Nice to meet you 4

Intrebarile:
* Ai animale de casă ?
Am avut....un caine......dar l-am dat: (
* Practici vreun sport ?
La vreun club sau ceva de genu...nu, dar imi place tare mult sa joc tennis4 My favorite sport! Imi mai place sa mai joc volei, insa cum toate mingile mele sunt cam dezumflate, e cam greu: ))
* Care sunt personajele preferate din Naruto ?
Pai imi place Gaara, sincer nu ti-as putea spune de ce, dar intotdeauna am avut ceva pentru personajele mai retrase, cu un trecut intunecat :\'D Cred ca am presimtit ca-si va lasa trecut la o marte si va trece peste 19. Imi mai place Naruto pentru ca e foarte ambtios, trasatura ce o avem in comun: ))
* De unde ești ?
Romania, tara de zahar: )), Vaslui4
* Cum te numești ?
Umm......Just call me after my username......Nu prea ma simt bine spunand numele tare si clar. Sper sa nu te superi : -*
* Treci a 10-a, nu ?
Da4, oficial nu mai sunt boboc : )), dar tot suflet de boboc am: ))

Hi, bine ai venit pe aici. 21
Am vazut ca avem cateva lucruri in comun. Si mie imi plac Piratii din Caraibe, Johnny Depp si Doctor Who. 21

De aseameanea am vazut ca-ti plac filmele politiste/psihologice.
So, ai urmarit vreodata CSI, NCIS, Minti criminale, sau filme de genul?
Mai ai alte trupe pe care le asculti?
Si cum ai dat de zup? 4

Have fun here.
[Imagine: baru.png]
We touch I feel a rush, we clutch it isn't much
But it's enough to make me wonder whats in store for us
It's lust, it's torturous, you must be a sorceress
'Cause you just, did the impossible, gained my trust
Don't play games it'll be dangerous if you fu*k me over
'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt
'Cause I been treated like dirt before you
And love is "evol", spell it backwards I'll show you

Nobody knows me I'm cold walk down this road all alone
It's no one's fault but my own, it's the path I've chosen to go

Don't click! Dangerous!

Hello Space-Bound! Nice to meet you 4

Hmm, chiar nu-mi mai amintesc ce filme am vazut dar stiu ca daca dau peste vreun film politist/ psihologic inmarmuresc cu telecomanda in mana 21 Nu am vazut filmele mentionate de tine, CSI stiam ca e un serial, insa eu si CSI nu prea ne-am intersectat21 Am vazut Detective Colombo, daca se pune 106
Hmm.....Alte trupe? Let me think?....Skillet.. Black eyed peas si Linkin Park 4
Cum am dat de zup? Pai am dat demuuult de el 21 Da abia acum mi-am facut cont, cred ca preferam sa urmaresc din tacere zup, dar am vazut ca exista multi useri prietenosi asa ca m-am decis sa iau soricelul in mana si sa ma inregistrez21

Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)