30-01-2011, 12:19 AM
[i] Hei Queen Bee ! Deeci..sunt noua si vreau sa iti comentez ficul ! Este superb , pur si simplu nu am cuvinte , imi place asa de mult:chuu: . Ideea este originala , si imi place foarte mult ! Descrierea dupa parerea mea este buna , nu ai un dialog lun si sec , actiunea nu este grabita , iar naratiunea e buna si ea ! Greseli de ortografie am mai vazut , insa se rezolva cu un edit . Dar pana la urma , cine nu are greseli ?:)) Deci , vroiam sa te intreb . Cand pui next-ul ? Adica vreau sa spun ca nu ai mai pus de mult , iar eu chiar vreau sa vad ce se intampla . Sunt atat de curioasa . Haide , te rog frumooos , te roooooog ...te rooooog pune next-ul , haide haide haide haide haideeeee . Ok gata..m-am calmat :hot::pfiu: . Dar pui next-ul , nu-i asa ? Te rog..:pls:
Este cel mai fain fic , si ma voi supara pe tine daca nu pui next-u :mean: . Ok gata..te las sa respiri:)) Dar sa pui next-u..of ..of .!
Sper ca am fost destul de dulce si convingatoare ca sa et fac sa pui next-ul :ha: Eu sunt un ingeras , nimeni nu-mi poate rezista o//o .
So..next:X
Ja ne !
Mrr
:love::bye:
Este cel mai fain fic , si ma voi supara pe tine daca nu pui next-u :mean: . Ok gata..te las sa respiri:)) Dar sa pui next-u..of ..of .!
Sper ca am fost destul de dulce si convingatoare ca sa et fac sa pui next-ul :ha: Eu sunt un ingeras , nimeni nu-mi poate rezista o//o .
So..next:X
Ja ne !
Mrr
:love::bye: