27-09-2010, 10:18 PM
Buna! Iti urmaresc de ceva timp ficul si nu stiu de ce nu ti-am dat comm pana acum[lenea e de vina iti spun eu. E contagioasa, dar sa nu mai spui la nimeni, ok? :)) ]
Pai, ideea e originala si imi place muuu~lt! Figurile de stil sunt bune, iar dupa greseli de tastare, sa fiu sincera nu m-am uitat.
Cap[itolul asta nu prea a avut actiune, dar mi-a placut.
Mda. . . stiu cum e sa-ti fie lene a scriu. De o saptamana ma chinui sa scriu continuarea la fic>.<
Nu stiu ce sa mai spun. . . succes in continuare si sper ca nextu` sa apara curand.
*XOXO*
Pai, ideea e originala si imi place muuu~lt! Figurile de stil sunt bune, iar dupa greseli de tastare, sa fiu sincera nu m-am uitat.
Cap[itolul asta nu prea a avut actiune, dar mi-a placut.
Mda. . . stiu cum e sa-ti fie lene a scriu. De o saptamana ma chinui sa scriu continuarea la fic>.<
Nu stiu ce sa mai spun. . . succes in continuare si sper ca nextu` sa apara curand.
*XOXO*
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .