09-05-2010, 01:52 PM
[/color]6.Sfarsitul..:X
Siasa a fost Ino..la lasa`l in pace pe Sasuke si sa indragostit de Kiba..:)..
Dra ce sa intamplat..cu Sasuke si Sakura..?:-??
Au petrecut o noaptte perfecta.impreuna(si stiti voi la ce ma ref.);))
Asa..ca a venit iarna ,iar Sakura ia dat vestea fericita lui Sasuke..;;)
Cand era Sasue cu Naruto..vine Sakura si ii spune..:
-O sa fi tata..sunt insarcinata..:))!!
-Ssuke sare in sus de bucurie...!!!
Ei bine le era destul de greu aveau 19 ani si erau singuri pe lume..erau ninja calificati..Sakura era in 5 luni..si mai avea pik si Sasuke devenea tatic..radeau si erau fericiti impreuna..:zuppy10::X:X:Xse iubeau si asta conta...pt ei..:D
In sfarsit ...s`a nascut copilasul era baietel..avea ochii negri ca smaraldul..parul ca maslinele..lucioase si semana cu Sasuke.....Lau numit..Soonik...:):):):)..Dupa 4 anisori..sa vezi ce cuplu minunat erau..:X:X:XSasuke o iubea mult pe Sakura ...si pe Sonik Iar Sakura la fel..La sfarsit ..Sasuke a ramas cu Sakura ..Ino cu KIba..Naruto cu Hinata...Neji..cu ten-ten.....[posturi unite]
[color=#C71585]Si uite asa s`a terminat ..o poveste de neuitat..:X:X:*:*:*..sper ca va placut..va rog..nu ma judecati pentru greselile de tastare ..sau ca nu am pus poveste unde trebuia..imi pare rau..:X:X:X:*:*:*:*
Siasa a fost Ino..la lasa`l in pace pe Sasuke si sa indragostit de Kiba..:)..
Dra ce sa intamplat..cu Sasuke si Sakura..?:-??
Au petrecut o noaptte perfecta.impreuna(si stiti voi la ce ma ref.);))
Asa..ca a venit iarna ,iar Sakura ia dat vestea fericita lui Sasuke..;;)
Cand era Sasue cu Naruto..vine Sakura si ii spune..:
-O sa fi tata..sunt insarcinata..:))!!
-Ssuke sare in sus de bucurie...!!!
Ei bine le era destul de greu aveau 19 ani si erau singuri pe lume..erau ninja calificati..Sakura era in 5 luni..si mai avea pik si Sasuke devenea tatic..radeau si erau fericiti impreuna..:zuppy10::X:X:Xse iubeau si asta conta...pt ei..:D
In sfarsit ...s`a nascut copilasul era baietel..avea ochii negri ca smaraldul..parul ca maslinele..lucioase si semana cu Sasuke.....Lau numit..Soonik...:):):):)..Dupa 4 anisori..sa vezi ce cuplu minunat erau..:X:X:XSasuke o iubea mult pe Sakura ...si pe Sonik Iar Sakura la fel..La sfarsit ..Sasuke a ramas cu Sakura ..Ino cu KIba..Naruto cu Hinata...Neji..cu ten-ten.....[posturi unite]
[color=#C71585]Si uite asa s`a terminat ..o poveste de neuitat..:X:X:*:*:*..sper ca va placut..va rog..nu ma judecati pentru greselile de tastare ..sau ca nu am pus poveste unde trebuia..imi pare rau..:X:X:X:*:*:*:*