Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste haioasa(Naruto and Hinata)

13.O noapte petrecuta cu persoana iubita
Acesta suna la Sasuke care il pune sa zica mai departe tot.Nimanui nu le venea sa credeada ce s-a intamplat.Hinata tremura,tremura de frica acelui tip ingrozitor si de biata Sakura ce inca o data s-a sacrificat pentru ea.Naruto o privea pe Hinata cum tremura si cum ii curgeau lacrimile.Acesta se apropie de ea ii sterge lacrimile cu degenul cel mare si ii spune:
-Gata,Hinata.Nu mai plange.Te voi apara cu pretul vietii mele si pe Sakura.spuse Naruto hotarat
Hinata il imbratisa si ii zice:
-Multumesc,Naruto.
-Ma duc sa pregatesc masa.Nu te pot lasa afara pentru ca poate iar ai sa dai de nebunul ala ce te cauta.
Hinata dadu din cap si ii multumi lui Naruto pentru tot.Dupa ce mancara impreuna Hinata il intreba pe Naruto daca poate dormi pe canapea.Naruto I-a spus sa se duca ea in patul din dormitory si sa doarma el pe canapea.Hinata se puse in pat si in minte aceea amintire cand Sakura era sa o omoare sau cand se afla in aceea padure demonica sau cand era fugarita de acel tip ingrozitor.Se ridica din pat ajugand in locul unde dormea Naruto.Naruto era asa de dragut cand dormea.Hinata se hotara sa plece sa nu-l trezeasca.O voce ii rasuna prin ureche:
-Hinata,ce cauti aici la ora asta?
Aceasta se intoarse cu fata catre Naruto,se vedea cat de rosie era in obraji si spuse:
-Poi nu puteam sa dor si….si….am venit aici pur si simplu.spuse Hinata si mai rosie in obraji
-Daca nu poti dormi vin eu cu tine si iti tin de urat,asta daca nu te deranjeaza.spuse Naruto putin rosu la fata
-Nu ma deranjeaza.Daca pe tine daca te deranjeaza poti ramane aici sa dormi.
-Nu ma deranjeaza.
Amandoi urcara pe scari catre camera unde avea sa doarma.Amandoi se urcara in pat intorsi cu spatele unui celuilalt.Hinata a adormit repede visand acel cosmar pe care l-a avut la cabana alaturi de rozalie.Vedea cum este batuta si cum arata rozalia dupa bataia ce o primi din partea ticalosului.Nu mai putea sa vada si sa trezit in bratele lui Naruto.Aceasta a scos un tipat ce l-a facut pe Naruto sa tresara si sa sara din pat spunand:
-Gata iesi si lupta ca un barbat!
Hinata a ras putin si spune:
-Scuze ca te-am speriat.Am avut un cosmar si…aceasta se opri din vorbit pentru ca isi aminti cand s-a trezit in bratele lui Naruto.
-Si…
-Pai nimic.spuse Hnata rosie la fata
-Bine,hai sa dormim mie cam somn.
-Bine.Nopate buna Naruto!
-Noapte buna Hinata!
Hinata adormi iar Naruto se ridica privind-o.,,Ce frumoasa e cand doarme.Imi vine sa o sarut”.
Naruto se apropie de Hinata si isi unira buzele intr-un sarut foarte romantic.Apoi usor o lua in brate adormind langa ea.Astefel aceasta seara s-a incheiat foarte frumos.

Sper sa va placa!:bye:

Răspunsuri în acest subiect
O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de denisa - 04-07-2008, 01:55 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 04-07-2008, 11:35 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-07-2008, 01:31 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de denisa - 06-09-2008, 03:19 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-10-2008, 10:26 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 14-11-2008, 05:17 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 18-11-2008, 04:39 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 13-12-2008, 03:10 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de rosegur - 30-12-2008, 01:36 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de andreea_sakura - 04-01-2009, 04:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Eu Si Viata Mea Cu Peripetii(Hinata) HinataDulcika 3 3.237 12-08-2010, 01:29 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) :XDark~Sakura~Angel:* 31 40.454 28-02-2009, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen
  Hinata Naruto Sasuke sakura o iubire nebuna hinata_flory95 16 23.054 19-02-2009, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Andrutza
  E prea tarziu (Naruto & Hinata) jocker_94 12 11.191 24-01-2009, 07:49 PM
Ultimul răspuns: BlueGum
  Vis si Realitate (Naruto & Hinata Love story) jocker_94 13 11.684 16-12-2008, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Apathy
  o dragoste interzisa (hinata&neji) pufu_pis_pis 8 7.137 23-08-2008, 07:55 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis

Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)