Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste haioasa(Naruto and Hinata)

11.Vestea tragica
Dimineata veni.Soarele aparu pe frumosul cer si pasrelele ciripeau.Hinata se ridica din pat tragand perdelele facandu-si aparitia razele aurii ale soarelui.Aceasta deschise fereastra parfumand intreaga camera cu mirosul florilor de cires.Hinata a inceput sa se gandeasca la ce a spus Hiashi.Nu putea accepta ca ea sa fie conducatoarea clanului Hyuuga.Pana la urma se hotara sa se duca spre dulap sa isi aleaga ceva de imbracat pentru a iesi afara la plimbare.Aceasta isi alesese o pereche de pantaloni albi si un tricou alb.In picioare isi pusese niste adidasi gri cu sireturile albe.Iesi din camera indreptandu-se spre usa unde avea de gand sa iasa.Cand deschise usa o vazu pe Sakura ce vroia sa bata in usa.
-Buna,Hinata!Vrei sa ne plimbam?spuse aceasta cu un zambet dulce
-Da.spuse aceasta indiferenta
In timp ce se plimbau pe strazile satului Sakura intreba:
-Ce ai patit Hinata?Esti suparata pe mine?
-Nu,nu sunt.
-Zimi ce ti s-a intamplat.
Hinata nu stia daca sa ii spuna sau nu.Pana la urma e prietena ei are dreptul sa stie.Hinata ii povesti Sakurei tot ce o lasa socata.Sakura spune:
-Tu?Conducatoare?Glumesti?
-Ti se pare ca glumesc?
-Scuze.Dar nu poti sti.Tatal tau nu a murit inca.Si acum nu ai de ce sa iti faci griji.
-Ai dreptate!Multumesc Sakura!spuse aceasta imbratisand-o
Cele 2 fete au inceput sa priveasca minunatul peisaj.
Petalele de cires se asterneau pe jos formand un covor al naturi,fluturasii zburau de colo colo,albinutele strangandu-si polen de pe minunatele flori.Totul era minunat in jur.In spatele unui copac cineva statea si asculta conversatia fetelor privindu-le gandind sa le urmareasca.Fetele se mai plimbara prin parc unde se asezara in niste leagane unde incepura sa se legene.Dupa ce plecara din parc ajunsesera la un local de ramen de unde isi comandara doua porti de taietei.Au mancat cu pofta tot ce au comandat si s-au hotarat amandoua sa plece acasa.Drumurile le despartira pe cele doua fete astfel ramanand singure.Rozalia simtea ca e urmarita dar isi spunea ca i se pare.Cand era gata sa deschida usa cineva o apuca de gura dandu-i sa miroasa ceva ce a facut-o sa lesine.
In casa Hinatei:
In timp ce Hinata se schimba telefonul se auzi ce a facut-o sa tresara pe bruneta.Aceasta ajunse la telefon unde spune:
-Alo?
-Hinata,tatal tau a murit!spuse Karin
Hinata ramasese inghetata.Nu ii venea sa creada ca tatal ei murise.Aceasta se imbraca la loc si a inceput sa fuga catre spital.Ajunsa acolo vazu cum tatal ei e dus catre morga.Durerea in sufletul ei era uriasa.Din ochii ei izbucni niste lacrimi ca niste cristale.In timp ce a discutat cu Karin de moartea tatalui acceasi persoana ce a urmarit-o mai devreme statea si asculta conversatia.Hinata se hotara sa plece acasa.In drum spre casa simti ca cineva o urmareste dar nu a luat in seama asta.Dintr-o data cineva veni cu viteza dandu-i o lovitura zdravana in cap.In fata ei aparu o persoana ce reusi doar sa vada o suvita roz.

Răspunsuri în acest subiect
O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de denisa - 04-07-2008, 01:55 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 04-07-2008, 11:35 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-07-2008, 01:31 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de denisa - 02-09-2008, 07:55 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-10-2008, 10:26 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 14-11-2008, 05:17 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 18-11-2008, 04:39 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 13-12-2008, 03:10 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de rosegur - 30-12-2008, 01:36 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de andreea_sakura - 04-01-2009, 04:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Eu Si Viata Mea Cu Peripetii(Hinata) HinataDulcika 3 3.237 12-08-2010, 01:29 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) :XDark~Sakura~Angel:* 31 40.454 28-02-2009, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen
  Hinata Naruto Sasuke sakura o iubire nebuna hinata_flory95 16 23.054 19-02-2009, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Andrutza
  E prea tarziu (Naruto & Hinata) jocker_94 12 11.191 24-01-2009, 07:49 PM
Ultimul răspuns: BlueGum
  Vis si Realitate (Naruto & Hinata Love story) jocker_94 13 11.684 16-12-2008, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Apathy
  o dragoste interzisa (hinata&neji) pufu_pis_pis 8 7.137 23-08-2008, 07:55 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)